Video- Ce faci cand te jigneste! * Andrada Dan

03/04/2023by Andrada Dan

Cand un barbat te jigneste, adevarul este ca te raneste si atunci este foarte  important sa faci si sa spui ce trebuie, nu sa te lasi trasa de impactul jignirii.

Cand un barbat iti spune, sau face ceva ce te deranjeaza, pe moment te superi, te infurii si nu mai gandesti eficient. In valtoarea momentului, ti se pare natural sa te aperi, sa il ataci si tu sau sa il convingi ca nu este bine ce face sau ce spune.

Din pacate desi este adevarat si drept ce spui si ce crezi, nu va functiona, deoarece procedand asa el nu te poate auzi sau intelege.

Ce functioneaza, este sa gestionezi situatia si sa nu te lasi controlata de ceea ce se intampla si tu sa fii in controlul lucurilor cu acest mod de a fi.

Urmareste in videoclipul de mai jos, sfaturi practice despre – Cum sa reconectezi o relatiie dificila, ce  spui cand te jigneste sau ce faci cand se uita la altele:

 

Ce spui și cum spui are un mare impact asupra relatiei tale. Este foarte important sa stii cum sa comunici in relatia ta astfel încât sa poți rezolva problemele care pot sa apara intr-o relatie și sa te conectezi profund cu partenerul tău.

De aceea am creat Programul Speak Love Relatii, Un ghid de comportament cu scenarii si script-uri conversationale in care vei afla cum sa te porti si ce sa spui exact unui barbat in orice situatie  astfel încât sa iti vindeci si reconectezi relatia.

Click pentru detalii Aici.

Este foarte bine ca te informezi si inveti, insa apoi urmeaza cum aplici ce inveti. De aceea Scoala Find Love, este locul practic unde te sustin pas cu pas in viata de zi cu zi in aplicarea celor invatate in cadrul cursurilor Find Love.

Click pentru detalii Aici.

Poti invata ce sa faci si ce sa nu mai faci, cum sa gestionezi situatia diferit, astfel incat sa iti transformi relatia, sa incepi sa te simti increzatoare astfel incat partenerul tau sa te vada diferit si sa tanjeasca dupa tine.

Programul Reconnect Love te poate ajuta.

Cuprinde 5 pași prin care vei afla o cale prin care indiferent cat de dificila pare situatia acum, il poti aduce aproape de tine si transforma situatia in care te afli.

Click pentru detalii Aici.

 

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere