Video-5 Pasi cum se mentine o relatie vie * Andrada Dan

04/05/2023by Andrada Dan

Odata ce ai gasit dragostea, important este sa stii cum sa o mentii. Care este cheia armoniei intr-o relatie pe termen lung ?

Cum trebuie sa fii ca femeie?

Important este sa stii ce sa faci si ce sa nu faci, si sa nu urmezi acele cai distructive care nu sunt in favoarea ta.

Urmareste in videoclipul de mai jos 5 aspecte cheie, pentru a mentine o relatie vie:

Cand o femeie este capabila sa simta ce simte, sa nu se lase coplesita de emotiile ei, cand este in contact cu ea, cu sinele ei, atunci va putea atinge si eul emotional al barbatului.

Cand o femeie este in contact cu ce simte si nu este coplesita de emotiile ei, un barbat va simti asta, va simti siguranta ei, linistea ei si va fi atras magnetic catre ea.

Isi va dori atingerile ei, prezenta ei, mangaierile ei. Atunci el este conectat la ea.

Un barbat judeca dragostea prin ce simte cand este langa o femeie. Dar pentru asta, trebuie sa fii tu bine cu tine.

Când eşti la faza întâlnirilor – totul era să descoperi dacă vă potriviţi. Dacă sunteţi pe aceeaşi pagină şi unul pentru celălalt.

Insa intr-o relatie pe termen lung ce este dat la inceput se termina la un moment dat. Este in legea Firii.

Iar pentru asta ca femeie este nevoie sa stii cum sa reconectezi relatia si cum sa o mentii vie. Raspunsul tau puternic feminin indiferent de situatia in care te afli, inspira un barbat si il face sa fie sensibil la tine.

Important este sa stii cum inspiri un barbat, sa vina catre tine, sa reaprinzi scanteia in relatie si sa previi deconectarea relatiei, chiar daca sunt provocari in relatie.

Programul meu Reconnect Love te poate ajuta pas cu pas cum sa iti reconectezi relatia.

Poti invata ce sa faci si ce sa nu mai faci, astfel incat sa iti transformi relatia, sa incepi sa te simti increzatoare astfel incat partenerul tau sa te vada diferit si sa tanjeasca dupa tine.

Programul cuprinde 5 pași prin care vei afla o cale prin care indiferent cat de dificila pare situatia acum, il poti aduce aproape de tine si transforma situatia in care te afli.

Click pentru detalii Aici.

In plus seminariile mele saptamanale din cadrul Scolii Find Love au o parte practica unde vei primi suport zilnic de la mine alaturi de o comunitate compusa din zeci de femei, cum sa aplici practic ce ai invatat in program.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere