Creste-ti stima de sine si vei avea dragostea unui barbat !

05 apr. Creste-ti stima de sine si vei avea dragostea unui barbat !

Intalnesc femei mature, realizate, cu meserii frumoase, independente  care au o casa, un job si care  se minimizeaza in preajma unui barbat. Barbatul este pus pe un piedestal, el este cel de cucerit. Trofeul. Nevoile unui barbat sunt puse inaintea nevoilor ei, crezand copilareste ca asa vor avea dragostea unui barbat.

Cand pui nevoile unui barbat inaintea nevoilor tale, nu vei avea dragostea si respectul lui. Inseamna ca il faci mai important pe el decat pe tine si atunci isi va pierde interesul, pentru ca un barbat nu se indragosteste pentru cate facem noi pentru el ci pentru cat investeste el pentru a avea dragostea noastra.

Afla de ce nu se poate indragosti un barbat de o femeie care se minimizeaza si cum iti poti creste stima de sine prin doua elemente cheie:

Daca vrei sa devii o femeie increzatoare si sa te simti relaxata in compania unui barbat indiferent de ceea ce spune si face el, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa iti faci griji, sa te framanti cum sa procedezi cu el, atunci programul meu Find Love te poate ajuta.

Este un curs de relatii in care vei invata pas cu pas cum sa iti cresti stima de sine si sa te simti o femeie valoroasa de cucerit pe care si-ar dori-o orice barbat. Este un program cu instrumente despre Energie feminina, Dating si Relatii care iti poate aduce dragoste si fericire alaturi de un barbat bun care sa te faca sa te simti dorita, apreciata si in siguranta.

Click pentru detalii Aici:

Cu drag,

Andrada

1Comment
  • Cristina
    Posted at 08:22h, 08 aprilieRăspunde

    Multumesc…ff adevarat

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.