Cum stii ca ai dragostea reala a unui barbat cand ai o relatie online, sau extraconjugala!

02 feb. Cum stii ca ai dragostea reala a unui barbat cand ai o relatie online, sau extraconjugala!

Cum stii ca ai cu adevarat o relatie cand tot ce ai sunt doar conversatii pe retelele de socializare , mail-ul sau aplicatiile de pe telefon?

Una dintre cele mai mari greşeli pe care le fac femeile care cad in capcana relatiilor imaginare pe internet sau la tefefon este să creadă că vorbitul inseamna angajamentul pentru totdeauna, sau sexul si alte intalniri sporadice marchează începutul unei relatii  reale, şi chiar nu este cazul.

De ce ? Vorbitul inseamna intensitate si rupere de realitatea. Alimentezi imaginarul pe care il proiectezi intr-un necunocut despre care nu stii nimic. Si creezi o iluzie, bazata pe 0 substanta.

Tot ceea ce conteaza cand vine vorba despre  relatie este nivelul de angajament. O relatie reala presupune real. Real inseamna angajament. Chir daca este la distanta el te vrea si face pasi reali concreti in acest sens, nu doar vorbeste despre asta: te suna, face planuri sa va vedeti, si initiaza actiuni pentru un trai impreuna: logistica, mutat, actioneaza.

Relatia reala este  angajamentul de durata, pentru totdeauna. Angajamentul este de doua feluri: acum si pe termen lung. Tu esti ACUM, iar acum nu inseamna pentru totdeauna. Descopera in videoclipul de mai jos cum poti sti daca esti intr-o relatie imaginara:

Daca te trezesti in relatii care nu au niciodata finalitate, care nu conduc  nicaieri, atunci programul meu de relatii Find Love, te poate ajuta sa inveti cum sa ai dragostea si angajamentul real al unui barbat.

Find Love, este fundatia tuturor cursurilor mele in care vei invata cum sa intalnesti, atragi si sa pastrezi un barbat bun capabil de angajament, alaturi de care sa ai o relatie reala implinita !

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.