14 Greseli Care Ne Impiedica Sa Fim Adorate De Un Barbat

19 august 2015by Andrada Dan

Ai experimentat vreodată – sau poate ti se întâmplă chiar acum – acel moment groaznic cand simti ca relatia ta se destrama brusc, chiar daca acum o săptămână el era atât de interesat și de „acolo pentru tine?”

Știu cum e, cat de ingrozitor te simti. Nu stii ce ai facut gresit, nu intelegi de ce lucrurile au luat turnura aceasta.

Vreau sa intelegi ca nu este vina ta. Fiecare greșeală pe care tu si eu le facem in relatiile cu barbatii sunt greseli, pe care am fost invatate sa le facem. Asa am fost educate, asa am inteles sa functionam dupa un set de reguli si invataminte din familie, de la mentori, de la sistemul in care traim.

Și sunt greșeli pe care barbatii ne incurajeaza sa le facem, deoarece comportandu-ne intr-un anume mod le facem viata mai usoara.

Acestea sunt greșelile care pe moment fac lucrurile sa fie mai usoare intr-o relatie, dar care evita intimitatea și responsabilitatea, cand doar te simti bine pe moment si atat.

Adevarul este ca aceste greseli pe care barbatii ne incurajeaza sa le facem, fac ca un barbat sa nu se simta bine pe termen lung si noi ne simtim prost chiar din momentul in care le facem.

Care sunt aceste greseli?

Si cum le putem transforma, de fapt inversa întregul proces in care un barbat se retrage, astfel încât el sa vina alergând după tine – chiar mai puternic decât a făcut-o la început?

Cele mai multe dintre greșelile pe care le facem in relatiile cu barbatii arata ca acestea – noi credem că trebuie să:

  1. Găsesti neaparat un barbat sa nu fii singura
  2. Te apropii tu de el
  3. Sa-i vorbesti
  4. Sa-l suni
  5. Sa-l faci sa se simta bine
  6. Sa-i arati ca esti interesata de el
  7. Sa-i arati ca esti independenta
  8. Sa-i spui unde vrei sa mergi la intalniri
  9. Sa-ti faci planuri cu el
  10. Sa-ti faci timp pentru el
  11. Sa fii intelegatoare
  12. Sa-ti faci timp pentru el
  13. Sa-i acorzi jumatate din timpul tau si din ce ai
  14. Sa-i spui ce vrei si sa te straduiesti tu sa initiezi sa faci ca lucrurile sa se intample

Nu e de mirare ca suntem obosite si descurajate!

La un moment dat în „relație” – de obicei, atunci când vom începe, ne apropiem fizic – vom începe să ne concentrăm pe el în modul în care am fost învățate. Și nu contează cât de auto-suficiente, inteligente și puternice credem că suntem, si ne transformam în „prietene” cu speranța că „relația” va merge acolo unde vrem să ajungem.

Si functioneaza acest aspect cu un barbat? Nu! De fapt, îl ideparteaza!

Și in acest loc in care ne aflăm  – de a crede că trebuie să facem ceva pentru a găsi, pentru a primi, și să păstram barbatul visurilor noastre – aceasta este ceea ce vedem în jurul nostru, ceea ce am făcut probabil toate, in viețile noastre.

Cum ne oprim sa facem asta?

Această schimbare de la „a face” la doar „a fi” este diferența dintre Energia Masculina – care este despre a face, a gandi și a actiona – și Energia Feminina – care este despre a fi, a simti si a experimenta.

Doar imaginați-vă, dacă ceea ce vrei este un barbat care te tratează bine, caruia îi pasă de tine, și acționează ca un barbat  masculin, atunci ce vei obține dacă tu esti cea care inițiaza, suna, actioneaza, planifica.

Ce veți obține este: Nimic.

El nu va simți o conexiune, o legătură cu tine, pentru că ultimul lucru pe care un barbat in energie masculina il vrea, este o relatie romantica cu  o alta persoana in energie masculina. Fiind o femeie in energie masculina, el te va percepe ca pe un prieten, un prieten îmbrăcat ca o femeie frumoasă.

De ce este așa de greu pentru noi să facem diferit

Motivul este atat de provocator pentru noi toate in acest moment, pentru că noi femeile, am fost invatate sa folosim energia masculina de a face, pentru a obține ce ne dorim in viața si cariera noastra.

In momentul actual, femeile vor sa fie independente, și avem nevoie sa utilizam Energia noastra  Masculina „a face” pentru a obtine ceea ce ne propunem.. Deci, cum putem face trecerea de la „a face”, în lume, în muncă și activitățile noastre, la – „a fi” cu barbatul nostru?

Este vorba despre a te simti puternica si increzatoare pe interior, de a-ti creste stima de sine, printr-o atitudine  pozitiva despre toate posibilitatile care se afla in lume pentru tine  – și apoi sa fii deschisa ca o invitatie, intr-un mod cald, primitor pe exterior, fara a face lucruri.

Fiind cu un bărbat din  Energie noastra Feminina este un mod foarte diferit de a relationa cu un bărbat, fata de ceea ce am fost invatate si modelele relationale pe care le vedem in jurul nostru.

Un Mare Baby Step Pentru Tine, Doar Observa-te

Vezi dacă esti blocata în  Energia Masculina de a face – de a fi tu cea care actioneaza, conduce, apleaca catre el ( o sa iti explic și demonstrez acest lucru complet în Programul meu  Find Love), vaslesti tu in barca relatiei voastre (de asemenea, în Find Love), și folosesti cuvinte și limbajul corpului într-un mod care te blocheaza si impiedica sa te conectezi cu un barbat în mod profund, din inimă asa cum vrei.

Odată ce  observati cum barbatii se comportă în jurul vostru, și cum postura corpului și cuvintele afectează relația voastră, începeți să va ganditi sa fiti in energie feminina.

Cum faci sa fii in energie feminina, sa iti accesezi feminitatea?

Puteți afla exact cum in Programul meu Find Love. Va fi un mare „a-ha” pentru tine. Vei intelege de ce nu functioneaza lucrurile si cum sa schimbi.

Totul se va schimba pentru tine 

… Aproape peste noapte.

Secretul pentru dragostea lui, nu este de a face mai mult sau având în mod proactiv grijă de el. Este de a face mai putin, a simti mai mult, a fi in corpul tau si senzatiile tale, si sa te exprimi intr-un mod autentic care este extrem de atractiv pentru un barbat. Vei fascina.

Puteți afla cum sa faceti aceasta schimbare in Programul meu Find Love.

Vei avea rezultate incredibile. Dupa ce vei invata un nou mod de a fi, totul se va schimba pentru tine.

Te voi ghida cum sa aduci un barbat mai aproape, cum sa iti cresti increderea in sine si sa devii mai puternica in dragoste.

Programul include:

  • o prima sesiune GRATUITA de 30 de minute in care ne cunoastem
  • 5 sedinte de lucru individuale in care vom analiza, parcurge situatii concrete din viata ta cu instrumente adaptate pentru tine
  • plan de actiune personalizat pentru situatia ta

Bonus: 

  • iti voi da e-book-uri care iti vor fi suport si inspiratie pentru actiunile de urmat din planul tau. Aceste carti cuprind script-uri pentru modul cum sa vorbesti si limbajul trupului la intalniri, de la primul buna pana la „te vreau sa fii sotia mea” si in relatii ca sa iti reconectezi relatia, prin inima lui.

Hai sa incepem calatoria ta si sa ai Relatia pe care o doresti!

Call Find Love pentru o programare la 0723.633.150.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic