andradadan

Cursurile Find Love

Dating, Relatii, Comunicare

 

  • Esti singura ?
  • Partenerul tău a devenit distant si se retrage?
  • Esti intr-o relație fara viitor pe care vrei sa o duci la alt nivel ?
  • Esti intr-o relație care nu mai functioneaza?
  • Vrei sa inveți cum sa comunici la intalnire sau intr-o relație?

 

Avem o soluție pentru tine…

 

Cursurile Find Love sunt special create sa acopere o multitudine de subiecte pentru femei aflate in diverse situatii in Dating si Relatii.

 

Vei afla prin teme si tehnici despre Dating, Relatii, Cunoaștere de sine, Feminitate, Secrete despre ce vor bărbații, Ghid de comunicare la întâlniri si relatii, cum sa devii o femeie valoroasa pe care si-ar dori sa o aibă si sa o păstreze orice bărbat.

 

Cursurile Find Love sunt unice cu rezultate recunoscute deoarece  reușesc sa producă schimbare la nivel profund si de durata prin metoda integrativă utilizată,  care cuprinde o serie de instrumente si tehnici de la conștientizare tipare relaționale distructive si schimbarea lor, vindecare emoțională, pana la ghidare cu sfaturi practice, gesturi, fraze, chiar cuvinte cheie care functioneaza magic.

 

Fie ca vrei sa atragi un partener ideal sau sa il aduci înapoi sau sa-l faci sa vrea mai mult sau sa iti reconectezi relația, cursurile Find Love, te vor ajuta intr-un mod plăcut si usor sa iti împlinești nevoile inimii tale:

Curs Relatii
Find Love

Find Love este fundația tuturor cursurilor mele in care vei afla cum poti sa întâlnești, atragi si sa păstrezi un bărbat. Daca esti singura si vrei sa iti găsești un partener atunci acesta este locul potrivit de unde poti începe.

Dorește-ți un bărbat care te dorește! Nu trebuie sa te lupți pentru un loc in viața lui. El este cel care trebuie sa iti câștige inima.

Vreau sa aflu mai multe

Curs Relatii
Reconnect Love

Reconnect Love este un program in 5 pasi prin care vei invata cum poti sa-l aduci inapoi si sa reinvii scanteia. Vei primi un plan de urmat inclusiv ce cuvinte si mesaje cheie sa spui astfel incat sa isi doreasca sa te castige iar.

Fie ca vrei sa-l aduci inapoi si nu stii cum, sau nu esti sigura daca sa pleci sau sa ramai, Reconnect Love este un mod usor si plăcut de a afla cum.

Vreau sa aflu mai multe

Curs Relatii
Speak Love

Speak Love este un Ghid de Comunicare care te invata cum sa vorbesti cu un barbat, chiar de la primul salut pana la angajament si in timpul unei relatii, astfel incat sa creezi atractie, conexiune, inclusiv minimizarea respingerii in conflict

Este un ghid simplu, care contine script-uri relationale cu fraze si cuvinte cheie atat pentru Intalniri cat si pentru Relatii

Vreau sa aflu mai multe

Cliente Fericite

BONUSUL TAU IN VALOARE DE 50 RON: iti voi trimite “Secretul puterii feminine”