Money Rules: 4 Reguli Pentru Abundenta - Andrada Dan

7 septembrie 2015by Andrada Dan

A sosit timpul Doamnelor sa reconsiderati tot ce ati invatat despre bani pana acum. Este randul nostru acum sa ne facem propriile reguli despre bani.

Asa cum sunt multe dintre noi, si eu am fost educata, ca banii se fac greu si ca trebuie sa muncesti din greu pentru ei. In realitate am descoperit ca lucrurile nu stau chiar asa si vreau sa va impartasesc si voua 4 pasi catre abundenta:

1. Setarea mentala

Abundenta si banii exista. Secretul pentru a reusi sa iesi din zona de disconfort financiar este sa incepi sa simti aceasta abundenta chiar din acest moment. Studiile arata ca, 80% din reusita oamenilor care au succes si libertate financiara se datoreaza psihologiei lor corelate cu abundenta si numai 20% in urma actiunilor realizate.

WOW, bogatia presupune 80% psihologie si 20% mecanica. 

Banii sunt de fapt un mijloc care ne asigura calea catre a obtine bunuri, imobile, masini, obiective,  pe care odata ce le obtinem,  ajungem sa experimentam stari care  ne creaza placere: confort, securitate, siguranta. Oamenii de fapt vor aceste stari de bine, care ne creeaza placere. Lipsa este asociata cu durerea si creierul nostru va evita din rasputeri sa ne lase sa obtinem ceva ce este asociat cu durerea.

Creierul uman, este facut sa evite durerea si sa aleaga placerea. Instinctiv creierul nostru ne va proteja impotriva durerii. Si din atata suferinta asociata cu lipsa banilor, ne creem credinte la nivel de subconstient, ca banii inseamna durere si ne trezim toata viata luptandu-ne din rasputeri cu lipsa banilor, indiferent cat de mult muncim pentru ei.

Mesajele noastre din subconstient sunt banii inseamna durere, sau vorba aceea din popor „banii sunt ochiul dracului”, „banii se fac greu”, „cine are bani multi, i-a facut prin munca necinstita”.

Insa noi asa functionam, ne concentram pe ce nu avem: pe lipsa banilor, pe datorii, pe neputinta de a castiga mai multi bani, pe durerea resimtita datorita lipsei banilor.

Raspunsul cel mai simplu, legat de abundenta il gasim in natura: aerul, soarele, iarba, copacii, pasarile sunt Abundenta. Ea exista si avem acces la ea. Natura ne ofera permanent roadele ei.

Vreau sa iesiti in natura si sa observati ce vedeti in jur. Acum este vara. Copacii sunt incarcati de fructe, gradinile pline de legume, pietele la fel ne imbie cu fel de fel de bunatati din natura. Abundenta exista, trebuie sa ne conectam la ea.

In concluzie, ceea ce simtim legat de bani si bogatie, trebuie sa fie corelat cu abundenta, si nu cu lipsa. Pentru a obtine ceea ce ne dorim, trebuie sa ne concentram pe ceea ce dorim, ceea ce ne creeaza placere.

Incepe prin a vizualiza imagini cu ce vrei de fapt. Noi nu vrem de fapt suma x, sau y.  Vrem ce putem sa facem cu aceasta suma. Vrem case, masini, calatorii, etc. Si de ce vrei aceste bunuri, calatorii, case? Ce iti aduc ele? Toate aceste senzatii minunate le vrei, care iti fac placere.

Fa-ti un obicei sa vezi mereu ceea ce vrei sa ai. Creierul nostru nu stie sa faca diferenta intre real si imaginar. Si pe ceea ce tu te vei concentra, asociat cu placerea, creierul tau, cu siguranta va gasi o cale sa implineasca.

2. Fa din abundenta un MUST!

Ia decizia sa iti schimbi relatia cu banii. Hotaraste ca : Trebuie sa am abundenta, libertate financiara.

Aud mereu la clientele mele, mi-ar placea, ar trebui. Cand ma gandesc asa, imi  spun ca as vrea dar de fapt, dar nu stiu ca pot sau cum sa fac asta. Credinta aceasta iti va guverna actiunile si situatia ta legata de bani. Denota nesiguranta si vei ramane la stadiul de as vrea.

TREBUIE inseamna, schimb ceea ce este si presupune determinare sa actionez in acest sens. Vei gasi o cale, vei vedea. Mereu functioneaza.

3. Vezi banii ca pe un instrument care lucreaza pentru tine.

De obicei, cand ne gandim la bani, spunem ca „lucram pentru bani”. A sosit momentul sa iti schimbi perceptia despre bani.

Cum ar fi sa spui:  Banii lucreaza pentru mine.  Apoi sa actionezi in acest sens. Stiu ca te gandesti acum, adica?

Concret asta inseamna sa te pozitionezi ca investitor si nu ca si consumator. Adica sa iti faci un obicei, o disciplina ca lunar din ceea ce castigi, sa economisesti un procent minim, pe care apoi sa il investesti.

4. Plateste-te pe tine prima

Cand primesti salariul, incasezi bani, pune pe primul loc sa pui in alt cont un procent. Fa asta, innaintea platii datoriilor, facturilor si a altor obligatii. Gandeste ca esti intr-o situatie limita si trebuie sa faci urgent rost de o suma de bani. Mereu gasesti bani cand ai nevoie si ai primit ultimatum. Vreau sa te gandesti asa la tine. Tu  pe primul loc. Este prioritar sa pui aceasta suma de bani deoparte.

Citeste si auto educa-te despre economisire si cum sa devii un bun investitor.

O carte geniala, din care am invatat foarte multe este cartea lui Tony Robbins, „Money Master The Game”.

O carte extraordinara, care cuprinde povestile celor mai bogati,oameni din lume, psihologia, strategiile lor de succes din lumea financiara. Este o carte extrem de completa, in ceea ce priveste puterea economisirii si a investitiilor pentru libertate financiara. O recomand! Mi-a fost foarte utila.

Daca esti cum am fost eu odata, stiu ce gandesti:

  • “ca nu le poti avea pe toate”, ca „banii se fac greu”
  • ca daca esti o femeie de succes, nu ai cum sa ai bani si iubire
  • ca daca ai ales iubirea si ai o relatie frumoasa, nu ai cum sa ai succes

Ei bine, am invatat ca poti avea totul.

Si vreau ca si tu sa ai dragoste si succes in viata ta.

Prin programul Girls Force , te voi invata ce face diferenta intre a fi o femeie iubita acasa, in relatia cu un barbat si o  femeie de succes, cu libertate financiara.

Ce vei obtine :

  • Constiinta bogatiei
  • Vei invata pasii catre libertate financiara
  • Puterea Emotiilor, Energie si Vitalitate
  • Instrumente despre cum sa te porti, ce sa spui exact si sa fii acasa ca femeie pentru a avea relatia pe care o doresti
  • Instrumente despre cum sa te porti, sa comunici in mediul de business, in cariera, pentru a avea succes, fara stres
  • Iti vei creste increderea in tine, te vei vindeca emotional, vei avea claritate, vei actiona mereu din intuitia si puterea ta feminina
  • Vei elimina stresul, oboseala si anxietatea
  • Iti vei extinde orizonturile in business si in viata personala, iti vei ameliora relatiile tale

Call Girls Force pentru o programare la 0723.633.150.

Poti avea totul!

Cu drag, Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic