Te lasi sedusa de atractie? * Andrada Dan

4 ianuarie 2016by Andrada Dan

Ti s-a intamplat sa ai o atractie atat de puternica fata de un barbat incat sa simti ca iti furnica gandurile si simtirile? Si cireasa de pe tort, si el sa fie la fel de aprins  ca tine?

Daca ai simtit asa, probabil ca ti-ai soptit in suflet, “da,  asta e, traiesc povestea vietii mele, acea dragoste din vis”.

Probabil ca te suna zilnic. O facea de fiecare data cand spunea.

Iti facea surprize.

Te scotea in locuri frumoase.

Te-a prezentat prietenilor si familiei.

Ti-a vorbit despre planuri de viitor, ti-a spus ca nu a mai intalnit pe cineva ca tine. Te-a facut sa te simti speciala.

Sexul era tantric.

Simteai ca este tot ce iti doresti, ca nu poate fi adevarat ce ti se intampla. Si te-ai aprins. Ti-ai facut sperante, te-ai implicat, ai zis gata, el este The one. I-ai dat acces la tot din tine, te-ai daruit ca o felie de tort, te-ai pus pe tava, cum se zice.

Si totusi la un moment dat, s-a produs ceva, o raceala de neinteles pentru tine. El s-a retras, s-a schimbat. Ai inceput sa te perpelesti, sa te intrebi, oare ce am facut gresit, ce am spus de l-am indepartat? Ai inceput sa te indoiesti de tine…

Poate visul a durat  doar o luna si s-a terminat sau sunteti de 5 ani in care nu te-a cerut de nevasta.

In oricare dintre situatii, imi pare rau sa iti spun asta, ai fost condusa de un ideal al tau, de ceea ce ai proiectat tu ca ar putea fi.  Te-ai concentrat pe sperantele si visele tale, in loc sa vezi ce este, realitatea din fata ta.

O sa iti spun povestea unei cliente, Loredana, care mi-a permis sa ii scriu of-ul pentru a intelege mai bine despre ce vorbesc.

Clienta mea in jurul varstei de 35 de ani, mereu in relatii pasionale, niciodata ceruta in casatorie, cu povesti de dragoste tantrice dar mereu la final singura si nefericita. O femeie frumoasa, sexy si foarte feminina de altfel. Genul care atrage privirile. O femeie cu succes la barbati.

A venit la mine devastata, dupa o despartire dintr-o relatie pasionala, care durase 5 ani. Toate relatiile ei, se terminau asa. Incepeau ca o valvataie si apoi in timp se stingeau. Nu intelegea de ce. A venit sa o ajut sa inteleaga ce gresea.

So, ultima relatie durase 5 ani cu atractie, cu clipe de pasiune nebuna, de sex tantric, insa cand am inceput sa intreb mai multe si sa aprofundez relatia lor, mi s-au aprins beculetele. Am intrebat-o:  ti-a propus sa va intemeiati o familie concret, erati ca un cuplu adevarat, v-ati mutat efectiv impreuna, s-a pus vreodata in discutie casatoria, familia la modul cel mai concret?

Raspunsurile erau evazive. Ca de fapt erau ca si mutati, ca de fapt erau ocupati… Si atunci am inceput  sa o intreb despre cum vede ea o relatie, despre pasiune, chimie, atractie, angajament si implicare intr-o relatie. Am discutat si despre relatia parintilor ei si despre tatal ei.

Din discutie a reiesit ca pentru ea era foarte importanta atractia. Ca fara atractie nu putea sa iasa cu un barbat si nu vedea o relatie posibila. Mi-a spus ca ea nu poate sa fie cu un barbat daca nu simte acel ceva in stomac. Pe de alta parte a reiesit ca isi dorea un barbat care sa isi doreasca aceleasi lucruri ca si ea: familie si copii. Ups. Si totusi alegea si se investea neconditionat in relatii alaturi de barbati indisponibili, care nu isi doreau de fapt  familie si copii. Practic una isi dorea si alta facea in realitate.

Cu alte cuvinte alegea doar pe baza de atractie, barbati cu valori si viziuni diferite de ale ei despre viata.

Morala: chimia aduce partenerii impreuna si formeaza un cuplu, dar nu este ceea ce tine un cuplu impreuna.

Sper sa nu intelegi gresit, ca nu acord importanta chimiei. Sigur ca atractia este sau nu este. Daca iti place sucul de portocale il bei, daca nu,nu. La fel si cu barbatii. Daca iti place un anumit tip de barbat, il vei prefera, te vei simti atrasa de el, iti va placea gustul lui. Insa nu uita sa bifezi si alte aspecte inainte sa te ia flama pasiunii, nu de alta dar apoi va fi prea tarziu si vei avea dureri la inima de neoblojit:

  • Vrea sa isi intemeieze o familie? Daca da, vrea cu tine? Face ceva in sensul acesta? Actioneaza concret pentru asta?
  • Te face sa te simti in siguranta?
  • Este un barbat responsabil?
  • Este un barbat hotarat? Matur? Te poti baza pe el?

Ceea ce incerc sa arat in acest articol este ca pasiunea face ca oamenii sa petreaca clipe de neuitat impreuna, dar este nivelul primar al unei relatii.

O femeie care uita de nevoile ei si se lasa purtata orbeste de pasiune, chimie, atractie, se va investi in relatie mult prea devreme, se va pierde pe ea si va suferi enorm la final.

Barbatii nu sunt “The one” doar pentru ca sunt destepti, fit, sexy, smart, cu portofelul plin, de succes. Toate acestea sunt aspectele care te seduc pe tine. Cum arata un barbat, cariera lui, contul lui, cat este de destept, nu ar trebui sa fie aspecte cu care sa te cucerească. Ceea ce ar trebui sa te impresioneze, este cum te tratează si ce face pentru tine.

Barbatul care este “The one”, te va trata ca fiind tu The one, acea femeie pe care isi doreste sa o faca fericita pentu tot restul vietii. Barbatul potrivit tie, va cauta sa iti implineasca nevoile inimii tale, nevoi uitate in  relatiile in care te-ai lasat condusa de fluturi in stomac.

O femeie va fi implinita cu adevărat cand un barbat actioneaza, căci femeile sunt responsabile cu simțirea  iar barbatii cu faptele.

Daca imi citesti postarile si articolele de ceva timp, sper din toata inima ca ti-ai schimbat perspectiva deja.

Daca te confrunti cu barbati indisponibili, esti mereu cu inima franta in relatii dificile si faci alegeri care se dovedesc nepotrivite pentru tine, atunci programul meu de consiliere relatii Find Love , te poate ajuta sa intelegi relatiile, barbatii, sa iti dezvolti capacitatea de a relationa pentru a atrage  sufletul pereche. Click pentru detalii Aici.

Daca ti-a placut articolul meu si stii o femeie care are nevoie de ajutor, as aprecia sa o ajuti cu un share.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic