De ce barbatii se indragostesc doar de anumite femei si cum poti fi si tu una dintre acestea ? * Andrada Dan

24 aprilie 2019by Andrada Dan

Cum ar fi ca dragostea sa se intample natural in viata ta, sa te simti relaxata si implinita ca ai o relatie fericita?

Cum ar fi sa ai afectiune, caldura si intelegere in relatia ta fara suferinta si efort ?

Probabil ti se pare o fantezie sau greu de realizat. Si totusi sunt femei care traiesc aceasta experienta de a fi iubite.

Tot ce ai nevoie este sa intelegi ce fac acele femei care au natural dragoste si cum  anume se indragosteste un barbat .

Probabil cunosti o astfel de femeie care nu este neaparat frumoasa sau nu face nici pe departe ce faci tu si totusi reuseste sa aiba dragoste usor fara chin si suferinta.

Este genul de femeie pe care o suna barbatii si a-2-a doua zi dupa o intalnire, care nu asteapta sa fie cautata, caci barbatii sunt ei cei interesati de ea.

Barbatul de langa aceasta femeie este atent si tandru cu ea. Odata ce este langa ea, pare ca nimic nu este mai important decat ea: nici munca, nici trecutul, nici “ libertatea” lui.

Ea este cea care ii infrumuseteaza viata si isi doreste sa o aiba pentru totdeauna langa el.

Oare care este secretul unei astfel de femei?

Poate ai fost cu un barbat care parea nehotarat in ceea ce te priveste ca apoi sa afli ca a intalnit pe altcineva careia i-a dat angajamentul lui si nu ai inteles de ce.

De ce pentru unele femei este usor sa aiba dragoste si pentru altele atat de greu ?

Aceste femei sunt constiente de feminitatea lor si stiu sa o exprime. Emana energie feminina.

Energia lor feminina este chiar prezenta lor in lume.

Un barbat simte energia unei astfel de femei si va fi atins de ceea ce transmite ea. Se va simti captivat de prezenta ei, deoarece un barbat se indragosteste de modul cum se simte in preajma unei femei, nu de actiunile ei.

Energia feminina este ceea ce esti tu, ceea ce suntem noi: femei. Nici tu nu esti o exceptie.

Important este sa intelegi ce putere ai ca femeie asupra unui barbat, cum sa o accesezi si cum sa o folosesti.

In procesul meu de consiliere, vorbesc adesea de polaritatea feminin/masculin.

Vreau sa lamuresc care este diferenta intre energie feminina si masculina si de ce este atat de important in dragoste ce tip de energie folosesti.

Polaritatea feminin/ masculin

Un barbat este atras de o femeie in energie feminina. Energia feminina este despre deschidere, receptivitate, plenitudine, seninatate, incredere si siguranta.

Energia masculina actioneaza, planifica si ofera. Aminteste-ti cum te simti cand el vine catre tine, initiaza telefoane, iti aduce flori, cand intr-un cuvant el actioneaza pentru relatie. Te simti minunat.

Insa cand actionezi tu, sperand ca il vei face sa te doreasca si sa impingi relatia la un alt nivel, atunci actionezi din energie masculina. Tu il vanezi pe el. Ai vazut vreodata o femela in salbaticie alergand si curtand un mascul?

Cand alergi dupa un barbat, vrei sa obtii, vrei sa controlezi rezultatul si pe el. Trofeul este el. Cand il vanezi,” legile vietii” nu sunt respectate. Nu vei crea atractie si conexiune in acest mod, polaritatea masculin/ feminin, neavand loc.

Poti inspira un barbat sa te iubeasca. Ii poti atinge inima doar in momentul in care tu esti conectata la tine, cand esti in energie feminina, deschisa sa primesti, nu la vanatoare dupa dragoste.

Asa ca modelul relational care functioneaza este cand femeia este in energie feminina, ea fiind partenerul care primeste si raspunde la actiunile barbatului, iar barbatul in energie masculina, partenerul care actioneaza.

Cand are loc acest dans delicat intre cele doua energii, atunci dragostea romantica apare, cei doi dansatori, fiind impliniti in adancul fiintei lor, deoarece fiecare este ceea ce este menit sa fie.

Diferenta intre cele doua energii masculina si feminina nu are nici o legatura cu genul masculin sau feminin, cu sexualitatea, sau orientarea sexuala.

Energia masculina este despre actiune. Este despre a actiona, gandi, aspecte logistice, a analiza, a rezolva, a conduce, a da, a controla.

Energia feminina este despre a fi, a simti, despre senzatii, emotii, intuitie, prezenta, deschidere, a primi.

Toti avem ambele energii si le folosim diferit in functie de contextul in care ne aflam.

Modul in care te pozitionezi si interactionezi in dragoste si relatia ta cu un barbat este chiar prezenta ta in lume. Functie de ce energie accesezi in relatia cu dragostea , vei atrage fie un barbat in energie masculina fie in energie feminina.

Modelul relational care functioneaza

 Orice relatie romantica are nevoie de un partener preponderent masculin si unul preponderent feminin.

Este alegerea ta ce vrei sa fii intr-o relatie, dar nu poti fi amandoua.

Femeile care sunt fericite si implinite in dragoste sunt in ‘’energie feminina” deoarece il inspira pe el sa actioneze, sa ofere si ele primesc.

Femeile in energie feminina nu vaneaza. Sunt acele femei care sunt adorate, rasfatate, iubite care atrag barbati buni capabili sa le iubeasca, aflati in energie masculina.

Din pacate un barbat nu se va indragosti si nu va sta langa de o femeie in energie masculina. Cel mult o va respecta, aprecia pentru ce face, sau ii va deveni amica, dar nu va fi atins de ea la nivel profund.

Un barbat se indragosteste cand simte ca o femeie este deschisa sa primeasca, ca nu controleaza iubirea si nici pe el. Abandonarea in fata iubirii, este esenta energiei feminine.

Energia feminina, este energia creativa, cea care naste totul din neant. Este mister. Este ceea ce suntem noi femeile, numai ca am acoperit aceasta energie cu control si actiune in iubire.

Cand un barbat va simti energia feminina, va simti ca el este liber in prezenta ta sa fie ceea ce este el.

Se va simti bine in prezenta ta. Isi va dori compania ta. Va fi inspirat de energia ta.

Un barbat nu se indragosteste si nu ramane langa o femeie pentru cat de multe faci pentru el: ca ii gatesti, ca il ajuti cu bani, ca ii esti terapeut si il ajuti sa treaca peste despartirea de fosta, ca ai rabdare, ca ii treci cu vederea toanele.

Sau ca esti sexy si arati bine. Sau ca esti o tipa spirituala. Sau ca esti smart, ca ai cariera sau bani. Sau ca faci multe pentru el. Sau ca ii ceri, ca ii dai ultimatum, ca il presezi sau ca il implori aratandu-i cat de pierduta esti.

Un barbat se indragosteste de modul cum se simte el in prezenta ta. El sa va simti bine langa tine, numai cand tu te vei simti bine cu tine, fara a avea legatura cu el.

Iar cand esti in energie feminina nu controlezi, nu vanezi. Esti deschisa sa primesti.

Energia feminina este o invitatie, o promisiune de cald si bine.

Un barbat in energie masculina nu isi poate accesa emotiile. El este obisnuit sa actioneze, sa controleze.

Are nevoie de atingerea reconfortanta a energiei feminine. Are nevoie de linistea, calmul, seninatatea, senzorialul unei femei in energie feminina.

Energia feminina il va ajuta sa se deschida, sa se relaxeze, sa se destinda, sa se odihneasca dupa actiune si control.

Multe femei care sunt in energie masculina stau si se intreaba: de ce este atat de greu sa fiu iubita?

Cand actionezi dintr-un loc al disperarii, al neiubirii de sine, al agatarii, al minimizarii, al fricii, al evitarii, al golului interior, vrei sa controlezi relatia, barbatul, dragostea. Esti de fapt in energie masculina.

Vrei dragoste si folosesti energia masculina pentru a controla dragostea, ceea ce in realitate nu te va ajuta ci vei obtine rezultatul opus: neiubire.

Energia masculina pe care tu o proiectezi in lume in relatia cu dragostea vrea sa te ajute sa ai iubire dar nu este orientata unde trebuie, pentru ca este indreptata in exterior si esti la vanatoare de barbati.

Un barbat va simti asta si nu il va atrage aceasta energie. Sau vei atrage si alege barbati in energie feminina, care nu te vor implini, asigurand o perpetuare permanenta a starilor tale.

Cartea mea Find Love, Cum sa ai relatie fericita, te va ajuta sa intelegi cum iti poti accesa feminitatea, astfel incat sa ai dragoste natural in viata ta, inspirand dragostea si devotamentul unui barbat.

Este un ghid cu 9 Pasi pe care ii aplica femeile care au natural dragoste si o relatie implinita.

Parcurgand acesti pasi, vei invata cum sa iti cresti stima, iubirea de sine, cum sa iti accesezi energia feminina si cum sa rezolvi si sa previi problemele care apar intr-o relatie.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

 

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic