De ce nu poti sa-l uiti pe barbatul care te-a parasit si ce poti face sa treci peste ! * Andrada Dan

20 noiembrie 2019by Andrada Dan

Dacă ai trecut printr-o despărțire, fie după o relatie de câțiva ani sau după câteva întâlniri si simti ca nu poti sa il uiti, iata 2 pasi importanti sa te ajute sa treci peste:

  1. Sa intelegi de ce iti este atat de greu sa il uiti (chiar daca te-a dezamagit)

Dacă te gândești cat de bine te simteai cand erai cu el, cum radeati impreuna, ce lucruri faceai alaturi de el care iti dadeau o stare de bine, cat de bine te simteai in bratele lui, ca apoi sa te gandesti ca nu vei mai gasi pe nimeni alaturi de care sa traiesti aceleasi momente – ei bine simti si gandesti asa acum ca nu suporti sa te simti deconectată .

Ai avut o conexiune cu el in aceste momente și acum vrei iar aceasta conexiune. Tânjești după modul cum te simțeai lângă el – conectata. Asta se întâmpla ca nu poți tolera golul și faptul ca nu mai este nimeni cu care sa te conectezi.

Ceea ce simti acum nu are legătura cu el, ca l-ai pierdut ci are legătura cu tine cu faptul ca te simti separată ca ai un gol interior pe care vrei sa îl umpli cu el ca doar alături de el te-ai simțit întreaga prin conexiunea pe care ai simțit-o lângă el.

Astfel ca rulezi momentele frumoase traite alaturi de el, de la chimia incredibila pe care ai avut-o, declaratiile lui ca apoi sa iti amintesti cuvintele sau mesajul lui de despartire care te-a lovit ca un traznet.

Iti amintesti exact ce cuvinte a folosit si cum te-ai simtit atunci, ramanand prinsa in acest moment care te tortureaza.

Astfel ca ai ajuns sa spui “povestea” ta tututor prietenelor tale de atatea ori incat nici tu nu mai suporti si te minunezi cat de mult ai ajuns sa vorbesti despe el. Te-ai saturat si te simti epuizata. Iti doresti sa scapi de obsesia aceasta sa te eliberezi.

Se pare ca nimic nu te ajuta oricat te straduiesti. Orice ai face nu iti dau pace intrebari ca:

De ce mi-a zis ca ma iubeste ca apoi sa imi zica ca ceva din el nu il lasa sa aiba o relatie cu mine ?

 “Nu inteleg unde am gresit de l-am facut sa plece ?”

 Ce as fi putut face mai bine sa il fac sa ma iubeasca, sa ma doreasca si sa nu plece ?”

“Nu o sa mai gasesc pe nimeni alaturi de care sa ma simt asa cum m-am simtit langa el .“

Daca ai trait aceste stari este posibil ca si in viata ta de zi cu zi cand cineva din preajma ta nu este in toane bune, sa te gandesti ca probabil persoana de langa tine este asa ca raspuns la ceva ce tu ai zis sau ai facut, si vrei sa rezolvi situatia.

Esential este ca urasti sa te simti deconectata.

Astfel ca din moment ce nu poti tolera sa te simt deconectata, o despartire ti se pare inspaimantatoare…

Te urmareste obsesiv intrebarea: cum poate cineva de care te-ai simtit legata atat emotional cat si fizic sa plece din viata ta ?

Desi toata lumea iti spune ca nu era bun pentru tine (chiar si tu stii in adancul inimii ca nu era o relatie sanatoasa), cu toate acestea nu iti poti controla gandurile si inima. Le spui tuturor si tie, ca da stii si tu teoria, dar usor de spus si greu de facut.

Justifici ca nu te poti rupe de el emotional prin faptul ca il iubesti si ca nu poti controla ce simti.

Simti asa, datorita nevoii tale uriase de conexiune. Nevoia ta de conexiune este mai mare decat ratiunea.

Asa ca dorinta ta pentru conexiune si a avea relatia cu el din care iti poti alimenta aceasta nevoie, iti mentine obsesia fata de el. Faptul ca inca te gandesti la el, la momentele voastre este ca si cum ai avea inca relatia cu el.

Mentii inca vie conexiunea cu el insa in perceptia ta. Hranesti o iluzie, o relatie imaginara datorita nevoii tale de conexiune. Mentii o falsa conexiune de fapt ca sa nu te simti singura.

Facand asta, te blochezi si mai mult. Iti tii mintea si inima blocate in aceasta conexiune veche , impiedicandu-te sa mergi mai departe, sa iesi la intalniri, sa cunosti pe altcineva. Cu alte cuvinte nu esti disponibila pentru alta relatie.

Este pacat ca iti petreci timpul alimentand aceasta relatie imaginara, deoarece te costa o relatie reala cu conexiune adevarata asa cum iti doresti si meriti.

  1. Mobilizeaza-te sa mergi mai departe !

Cum mergi mai departe cand doare pana si trezirea dimineata cand iti amintesti totul, cand noaptea nu poti dormi cu gandul la el ?

Toti avem puncte tari si puncte slabe. Iar ca in orice alt domeniu al vietii noastre ceea ce se intampla fie ne poate conduce catre ce ne dorim sau sa ne ingenuncheze.

Asa ca fie folosesti ceea ce s-a intamplat sa functioneze pentru tine sau te lasi purtata de disperare actionand in moduri care nu iti servesc.

Cand actionezi in moduri care nu functioneaza pentru tine, ca acum cand te gandesti obsesiv la el si suferi, te adancesti in durere, iti scazi stima de sine si te deconectezi si mai mult de la viata si ceilalti, ratand sansa de a avea o relatie implinita.

Cand functioneaza pentru tine, poti transforma toata neputinta in putere, durerea in iubire, frica in incredere ceea ce te va conduce catre o o relatie implinita alaturi de un barbat bun capabil de conexiune si angajament, care sa ramana pentru totdeauna asa cum iti doresti.

Ceea ce simti acum nu are legătura cu el, ci cu tine. Undeva pe drumul vieții tale ti-ai pierdut sinele. Ceva l-a strivit și nu este întreg și tânjește sa fie iubit si dorit. Tanjeste dupa dragoste si conexiune.

De aceea in Capitolul 2 al Programului meu de relatii Find Love, te voi invata cum sa te vindeci dupa despartirea aceasta, cum sa te intregesti, sa iti recastigi sinele pierdut, astfel incat sa ai iar motivatia, increderea si deschiderea de a merge mai departe catre o relatie noua si de a te elibera de trecut.

Vei invata printr-o tehnica simpla cum sa iti gestionezi si vindeci emotiile care te coplesesc precum frica, gelozia, disperarea, agatarea, panica, golul afectiv, obsesia si sa le transformi in putere, astfel incat sa devii o femeie puternica, increzatoare, care magnetizeaza si atrage orice barbat.

Vei invata cum sa te vindeci de gandul care te ingrozeste ca nu o sa mai gasesti pe nimeni care sa te iubeasca, si mai ales de frica ca nu ai de unde alege, ca nu sunt barbati buni sau ca cei buni sunt dati.

Find Love este un curs în care vei învăța cum sa alegi un bărbat potrivit și să ai o relație fericită!

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

In programul Find Love, vei afla:

  • O harta de urmat cu un sistem care functioneaza cu adevaruri despre iubire si relatii, care te vor indruma sa atragi un barbat bun alaturi de care sa iti construiesti o relatie implinita
  • Un nou mod de a fi, astfel incat sa simti ca ai puterea in relatie
  • Un plan cu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat care functioneaza, astfel incat sa nu mai stai in confuzie si nesiguranta, prin care vei afla calea pentru a gasi iubirea pe care o cauti
  • Care sunt blocajele tale in dragoste care te impiedica sa ai o relatie fericita si cum sa le indepartezi
  • Un nou limbaj al dragostei, cum sa comunici, postura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actionezi in interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri dragostea si angajamentul pentru totdeauna

Programul Find Love cuprinde 6 pași prin care vei afla o cale prin care poti gasi, atrage si pastra un barbat bun potrivit pentru tine, alaturi de care sa ai o relatie implinita.

Click pentru detalii Aici.

PS: Stiu ca acum poate ti se pare greu totul. Parcurgand programul vei invata cum sa te vindeci, sa te deschizi intr-un mod natural care sa te ajute sa mergi mai departe usor fara chin si suferinta si sa ai dragoste asa cum meriti.

Hai sa incepem calatoria ta Find Love !

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic