Cum atragi iubirea in viata ta? * Andrada Dan

28 februarie 2021by Andrada Dan

Ce face cand nu este cu tine?

De ce se retrage ? De ce gaseste scuze ?

De ce te critica si simti ca este vina ta?

Ce te face sa te atasezi si mai mult si sa vrei un barbat care te face sa te simti rau – un barbat langa care o alta femeie nu ar sta?

Ce te face sa te simti atat de atrasa de el?

Ceea ce te atrage este dorinta ta de a fi iubita, de a avea o relatie, o familie, un camin – si te innebuneste ca el nu raspunde cum ti-ai dori.

Te zbati sa ai iubire si nu intelegi de ce nu poti fi si tu iubita. Te atrag barbati care nu au ce sa iti ofere si cei care te plac pe tine simti ca nu ai chimie cu ei, ca nu ii placi tu.

Te lupti sa ai o relatie in care sa te simti implinita si iubita. Si nu stii ce sa faci. Cel pe care il placi pare imposibil sa ai o relatie cu el, iar cei care te plac nu te atrag, sau ai mereu parte de barbati indipsonibili.

Ai senzatia ca esti de neiubit. Ca ei nu simt suficient pentru tine, pentru a ramane.

Cum ajungi de la toxic la a fi iubita ?

Solutia este simpla. Totul are legatura cu modul in care privesti iubirea.

Acum lucrurile nu functioneaza datorita energiei din care relationezi. Vanezi dragostea. Vrei sa o obtii. Vrei sa faci sa se intample relatia. Sa obtii dragostea lui.

Este o energie masculina din care relationezi. Te lupti pentru iubire. Vrei sa controlezi dragostea si nu functioneaza pentru tine.

Solutia este simpla. Iubirea este o stare care se primeste. Pentru a avea iubire trebuie sa fii in starea lui a primi, nu a vana iubirea.

Pentru asta trebuie sa fii deschisa sa primesti:

Iubirea este o constanta in realitatea noastră care ne este disponibilă  mereu. Chiar daca acum ti se pare ca nu ai dragoste in viata ta, ca nu o primesti, incepe prin a aduna dovezi ca esti deja iubita.

Cand suntem copii avem nevoie de iubire. Ca adulti insa daca am crescut fara iubire, avem nevoie de iubire si tot o cautam dintr-un loc al lipsei.

Insa pentru a avea iubire, premisa este ca sunt deja iubita, ascult ca sunt iubita deja si strang dovezile de iubire. Ma las iubita de ce este acum, de viata, de momentul prezent, moment dupa moment.

Cum fac concret cand ma aflu intr-o situatie atat de incerta cu un barbat care se retrage sau nu te iubeste asa cum iti doresti?

Solutia este despre a fi tu disponibila sa lasi iubirea sa intre, sa vina catre tine.

Important este sa inveti sa te deschizi sa primesti ce simti, sa nu te mai lupti cu sentimentele tale, sa primesti ce este, sa te bucuri de ce ai acum, sa primesti atata dragoste cata vine acum catre tine.

Pentru a primi, trebuie sa simti ca primesti, ca ceva vine catre tine. Este despre a practica sa primesti. Sa iti imaginezi ca Universul este iubitul tau care iti ofera: aerul, vantul, florile, cerul, copacii, norii si tu sa te bucuri de darurile lui.

Apoi sa extinzi aceasta stare de a primi la cei din viata ta: familia, partenerul tau, cei cu care interactionezi, barbatii de pe strada, din magazine, sau care doar te privesc.

Extinde apoi si la barbati acest sentiment. Toti au ceva de oferit.

Toti au energie si iti ofera ceva. Tu doar primeste energia lor, in interactiunea cu ei. Fii deschisa sa primesti atat cat primesti. Doar bucura-te de ce primesti.

Este despre a primi , nu despre a intelege iubirea, nu despre a o obtine, a controla sau a face sa se intample.

Invata sa primesti, sa simti ce primesti. Este despre a fi in simturi, in corpul tau, in inima, in energie feminina. Este un nou mod de a fi, feminin care atrage un barbat.

Programul meu de relatii Find Love, te poate ajuta sa inveti cum sa practici acest nou mod de a fi, prin care sa primesti dragostea usor, natural si sa nu mai alergi dupa ea.

In cadrul programului vei invata cum sa atragi dragostea in viata ta:

  • Un mod de a fi prin care atragi dragostea in viata ta si sa nu mai alergi tu dupa ea
  • Cum iti cresti atractivitatea, astfel incat sa fii in centrul atentiei barbatilor si sa nu mai cauti tu atentia lor

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

Find Love este un curs în care vei învăța cum sa alegi un bărbat potrivit și să ai o relație fericită! Dacă ești singură și vrei o relație cu angajament de durată, atunci acesta este locul potrivit de unde poți începe.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic