Video - Cum starea de a fi tu iubire atrage dragostea in viata ta! * Andrada Dan

19 martie 2021by Andrada Dan

Cand te afli intr-o situatie tensionata cu partenerul, cand simti ca nu este nimeni acolo pentru tine, cand simti furie, frustare, neputinta, tristete, cand cazi prada disperarii ca nu reusesti sa realizezi ce ai nevoie, ca nu esti iubita cum iti doresti, atunci incepi sa reactionezi din toata suita aceasta de emotii dand un sens de drama celor intamplate.

Modul in care reactionam cand ne simtim asa, este modul in care MEREU reactionam cand se intampla ceva ce ne declanseaza aceste stari.

Este de fapt un tipar prin care treci mereu si mereu. Ca un hamster care se invarte pe rotita. Este un cerc din care nu iesi, facand mereu aceleasi lucruri.

In loc sa te incetinesti, sa fii mai putin reactiva, devii si mai reactiva !

Sau te resemnezi si crezi ca esti mai putin reactiva.

Exista un nou mod de a fi, astfel incat sa iesi din acest cerc vicios prin care repeti mereu aceleasi situatii obtinand acelasi rezultat. Totul depinde de perspectiva pe care o dai lucrurilor care se intampla.

Fie alegi o perspectiva de iubire sau una de drama si durere. Depinde ce sens dai situatiei, emotiilor tale si a comportamentului celorlalti.

Cand te uiti fara iubire la ce se intampla, cand nu poti sa iti cuprinzi emotiile si respingi ce simti si ce se intampla, cand nu esti iubitoare cu tine si cu ceilalti, atunci vei repeta la nesfarsit un tipar de neiubire.

Iata in video-ul de mai jos cum un mod de a fi iubitor fata de tine si ceillalti iti poate schimba viata, reusind astfel sa ai dragostea pe care o doresti si o meriti:

Ideea este ca atunci cand iti schimbi perspectiva se schimba si realitatea din jurul tau. Te pozitionezi diferit. Te comporti diferit.

Iesi din starea de victima. Iti iei puterea inapoi. Iti schimbi vibratia. Intri pe vibratia deschiderii, a iubirii. Vei atrage diferit. Vei primi raspunsuri diferite la aceasta noua energie a ta. Barbatii te vor percepe diferit avand aceasta energie a iubirii.

Cand privesti lucrurile din perspectiva iubirii, tot iubire vei primi.

Perspectiva iubirii este ca mereu iubirea vine catre tine astfel:

  • Mereu am de ales. Am optiuni si aleg sa nu controlez ce nu se poate controla. Ceea ce se intampla in afara mea, nu este alegerea mea
  • Aleg sa nu ma lupt cu ce este. Aleg sa nu ma lupt cu emotiile mele, cu ce sunt eu
  • Astfel aleg sa fiu mai iubitoare cu mine si cu ceilalti: sa ma accept asa cum sunt, sa nu critic, sa nu judec, sa nu controlez
  • Aleg sa urmez planurile pe care viata le are chiar acum pentru mine
  • Aleg sa nu mai fiu reactiva si sa iau totul ca pe un atac
  • Aleg sa am incredere in cursul natural al vietii stiind ca ce trebuie sa se intample se va intampla la momentul potrivit
  • Aleg sa ma onorez cu alegeri care imi fac bine si imi onoreaza integritatea

Cursul meu de relatii Find Love, te poate ajuta sa ai o perspectiva de iubire asupra ta, a relatiilor astfel incat sa lasi iubirea sa intre in viata ta, eliminand blocajele care iti stau in calea dragostei.

Este un curs in care vei invata cum sa atragi dragostea in viata ta si sa nu mai alergi tu dupa ea si cum sa te iubesti prima oara pe tine, astfel incat un barbat sa simta indemnul sa te iubeasca si el.

Vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

 

 

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic