Video - 5 Moduri prin care sa atragi si sa alegi barbatul ideal ! * Andrada Dan

5 august 2021by Andrada Dan

Cum ar fi daca ai putea elimina toata nelinsitea, lupta si sa nu iti mai pierzi speranta, cand te afli din relatie in relatie care nu duce nicaieri sau te intalnesti cu barbati care se retrag brusc, sau te intrebi de ce nu te mai cauta acel barbat care parea minunat la inceput?

Imagineaza-ti cum ar fi sa ai o relatie alaturi de un barbat de care esti atrasa care face exact ce ai visat !

Vizioneaza in videoclipul de mai jos cum poti atrage barbatul ideal :

In programul meu de relatii Find Love, vei invata tot ce ai nevoie cum sa gasesti, atragi si sa alegi barbatul ideal, capabil sa iti ofere ce iti doresti.

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

 

In programul Find Love, vei afla:

 

  • O harta de urmat cu un sistem care functioneaza cu adevaruri despre iubire si relatii, care te vor indruma sa atragi un barbat bun alaturi de care sa iti construiesti o relatie implinita.

 

  • Un nou mod de a fi, astfel incat sa simti ca ai puterea in relatie

 

  • Un plan cu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat care functioneaza, astfel incat sa nu mai stai in confuzie si nesiguranta, prin care vei afla calea pentru a gasi iubirea pe care o cauti

 

  • Care sunt blocajele tale in dragoste care te impiedica sa ai o relatie fericita si cum sa le indepartezi

 

  • Un nou limbaj al dragostei, cum sa comunicipostura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actionezi in interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri dragostea si angajamentul pentru totdeauna

 

Programul cuprinde 6 pași prin care vei afla o cale prin care poti gasi, atrage si pastra un barbat bun potrivit pentru tine, alaturi de care sa ai o relatie implinita .

Click pentru detalii Programul Find Love Aici.

 

Webinariile Find Love sunt ca o scoala pentru dragoste in care vei primi suport si vei invata p intr-o comunitate alaturi de zeci de femei care se sprijina in momente dificile cum sa practici sa ai dragoste si fericire

Click pentru detalii Scoala Find Love Aici.

 

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic