Video- Barbatul tau este narcisist si ce este de facut ? * Andrada Dan

19 noiembrie 2021by Andrada Dan

Pe masura ce trece timpul te simti tot mai rau in relatia ta?

La inceput totul a fost wow, ca apoi in timp lucrurile sa se schimbe ?

Daca este asa, este posibil sa fii intr-o relatie toxica. Iata de ce:

 

O relatie toxica, pare raspunsul tuturor rugaciunilor la inceput.

Insa din pacate o relatie toxica poate fi inselatoare la inceput. Intalnesti un barbat, si te vei gandi, wow, in sfarsit barbatul mult asteptat.

Din pacate spui asta, intr-un timp foarte scurt, fara sa il cunosti. Il vezi wow, bazat pe intensitatea emotiilor de la inceput, fara timp petrecut impreuna, unde vezi un om real cum este in timp si in dinamica interactiunii dintre voi.

Din pacate insa un barbat narcisic are aceste calitati wow la inceput ca apoi in spatele usilor inchise sa descoperi altceva.

Un narcisist, la inceput este sarmant, cuceritor. Te face sa crezi ca ai intalnit barbatul ideal. Insa in timp lucrurile se schimba. Nu mai este ca la inceput.

Iar ca sa fie si mai mare confuzia lucrurile in exterior sunt diferite. El este atent in public si pare un gentleman. Poate fi un  tip carsimatic si de success in cariera.

Poate fi un tip inteligent sau prezent si deschis in viata sociala. Bun, saritor, care ii apreciaza pe cei din exterior dar numai pe tine nu.

Cei din jur il admira, il respecta, au o parere foarte buna despre el, pentru ca face impresie buna pe unde apare si toti spun ce norocoasa esti cu un asa barbat.

Insa in spatele cortinei, lucrurile stau diferit.

Un narcisist poate fi minunat in exterior, insa acasa in intimitate total diferit.

In intimitate poate fi dispretuitor, iti poate ignora parerile si sa te invalideze. Mereu stie mai bine decat tine, iar tu sfarsesti simtindu-te prost si de vina pentru tot ce se intampla intre voi.

Culmea, toate calitatile lui carismatice pe care le releva in exterior se topesc in intimitate si nu iti arata si tie aceleasi comportamente ca pe cele pe care le exercita in viata sociala.

Daca ii spui ce te deranjeaza, se simte criticat, iti raspunde aspru sau isi retrage afectiunea. Reactiile lui sunt extreme. E atat de diferit de cel de la inceput dar si de omul din viata sociala incat nu stii ce sa mai crezi.

Esti atat de confuza. Relatia la inceput era minunata dar pe masura ce trece timpul tu te simti tot mai rau. Cei din jur il admira si tu esti singura care se framanta din ce in ce.

Ce se intampla si ce este de facut ?

Din pacate un barbat narcisic iti poate deforma realitatea, astfel incat sa ajungi sa te indoiesti de tine sa nu stii ce e bine si ce e rau, sa ajungi sa crezi ca tu esti gresita, tcomai ca are aceste calitati romantice in el si carisma in societate.

Narcisistii nu pot face pe nimeni fericiti deoarece ei sunt focusati sa se faca pe ei insisi fericiti. Insa din pacate se ascund foarte bine. Numai cineva din intimitate, care traieste alaturi de el, ii stie adevarata personalitate.

Oamenii care nu sunt narcisisti primesc cu calm si lejer puncte de vedere diferite, cand cineva nu este de acord cu ei sau cand cineva ii corecteaza pentru un anumit comportament.

Narcisistii, insa sunt usor de deranjat, cand ceva nu le convine. Cand un narcisist se simte amenintat, deranjat, corectat, sau ca cineva este in dezacord cu el, atunci izbucneste si devine profund ranit.

Daca te deranjeaza ceva ce a spus sau a facut o persoana narcisista si ii arati asta, te va face sa te simt tu vinovata de modul  in care te simti, deoarece el nu poate tolera sa se simta imperfect sub nici o forma.

Daca te afli intr-o situatie similara, programul meu de relatii Barbati Toxici, te poate ajuta.

Daca te simti confuza, dar si dezamagita de modul cum te trateaza si te gandesti sa il parasesti dar itii este frica ca nu poti sau ca poate gresesti stiu cat de greu iti este.

Sa il parasesti nu este neaparat o optiune. Important este sa afli daca el este cu adevarat toxic sau daca are doar anumite trasaturi toxice.

Adevarul este ca nu vei putea avea niciodata o relatie implinita alaturi de un barbat toxic. Insa alaturi de un barbat care are doar anumite trasaturi toxice vei putea fi implinita in cele din urma, daca stii ce atitudine sa adopti si cum sa te comporti in relatie.

Poti trasnforma un barbat dificil intr-un barbat bun si iubitor daca stii cum.

In cadrul programuluii meu de relatii Barbati Toxici vei invata cum sa identifici daca barbatul tau este cu adevarat toxic sau daca are doar anumite trasaturi toxice si ce este de facut in ambele cazuri.

Vei descoperi toate categoriile de barbati, incepand de la cei buni pana la cei toxici.

Daca are doar anumite trasaturi toxice, vei invata cum sa nu te concentrezi pe trasaturile negative si sa inveti sa iti transformi partenerul intr-un barbat bun, cald si iubitor.

Daca insa este cu adevarat un barbat toxic, vei invata cum sa ai putere sa il parasesti.

Pentru ca stiu cat de dificil este sa te eliberezi de o relatie toxica si ca pare ca o adictie faptul ca nu te poti stapani sa fii cu el desi nu te simti bine cu el, vei nvata si cum sa te eliberezi.

Click pentru detalii program Barbati Toxici Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic