Fa-l sa te doreasca, in loc sa il vanezi * Andrada Dan

1 noiembrie 2023by Andrada Dan

Cand un barbat devine distant sau nu mai este cum obisnuia sa fie, nu vrei sa se schimbe. Nu vrei. Vrei sa fie ca la  inceput.

Majoritatea nu vrem sa fie cum stau lucrurile si ne agitam sa le schimbam.

Probabil ca stai si te intrebi de ce s-a schimbat. Te gandesti ca ai pierdut controlul. Sau ti se face frica ca il poti pierde.

Acum pare ca altceva este mai important decat tine: serviciul, prietenii, sala, masina, pescuitul, motorul etc. Nu mai face gesturile pe care le facea in trecut pentru tine.

In plus este iritat de tot ce spui sau incerci sa faci ca sa il aduci iar aproape de tine.

Esti  nelinistita, nu vrei situtia in care va aflati si vrei sa faci lucrurile sa functioneze, sa il atragi iar catre tine si cu cat te straduiesti, cu atat se indeparteaza mai tare.

Cand te straduiesti pentru dragostea unui barbat, nu functioneaza !

Distantarea unui barbat pare o amenintare, si nu vrei noua lui pozitionare. Te enervezi, te infurii, te superi si incepi sa faci reprosuri. Pentru ca tu vrei ca la inceput sa fie. Nu vrei noua lui pozitie.

Ori faci scenarii si analizezi orice miscare face de frica ca il pierzi.

Initiezi discutii, te duci catre el si vrei sa-i demonstrezi ce sexy esti, il urmaresti sa vezi daca te inseala, ori il critici, si ii pretinzi sa revina la ce facea inainte si il ignori suparata.

Sau devii foarte amabila, si disponibila pentru el oferindu-i  atentie excesiva sau extra sex.

De fapt fortezi si controlezi dragostea lui. Si enervezi. Il sacai.

Nu functioneaza  ce faci! Nu raspunde asa cum speri. Din contra se enerveaza, se infurie si te ataca. Iti raspunde cu rautati. Te ignora si mai tare. Iti vorbeste de sus, chiar cu dispret.

Astfel situatia devine si mai dificila.

Te frustrezi, si ai resentimente ca nu raspunde la ce incerci sa faci.

Si exact aici este problema – ceea ce FACI !

Lucrurile pe care le faci crezand ca il vei atrage, functioneaza impotriva ta.

Cand vrei ceva de la el : ca sa iti dea atentie, sa nu iasa cu baietii, sa iti dea afectiune, sa iti scrie mesaje, sa te sune mai des, etc va simti ca vrei ceva de la el si se va irita.

E ca si cum iti umbla cineva in sertarul tau cu lucruri personale. Nu iti ia nimic de acolo, dar te deranjeaza ca ti-a umblat prin sertar si te superi.

Daca vrei sa fie ca la inceput, sau ca un barbat sa fie atras mereu doar de tine, trebuie sa te opresti din ceea ce faci si nu functioneaza si sa faci diferit. Ma refer aici sa te abtii de la ceea ce iti vine instinctiv !

Sa te opresti sa iI vanezi, sa mai vrei ceva de la el.

Exista un mod diferit de a fi in relatia cu un barbat, un mod feminin, care atrage natural un barbat, fara ca tu sa fortezi sa il faci sa te doreasca.

Pare dificil sa te abtii sa nu faci nimic. Pare ca o pierdere. Te gandesti cum adica sa il las asa?

Nu il lasi chiar asa, doar ca iti rafinezi mijloacele. Il faci sa revina singur la tine. Este o rafinare a ceea ce vreau, pus in practica intr-o maniera feminina.

Il faci sa te doreasca fara sa il vanezi.

Iata cum sa il faci sa te doreasca, intr-o maniera rafinata, feminina:

  1. Nu ii mai cere nimic

Cand ii ceri lucruri cand el nu are chef, atunci el se indeparteaza. Asa ca nu o mai face. Nu ii mai cere atentie, afectiune, timp impreuna, orice ii ceri tu acum. Opreste-te . Da-i spatiu sa faca ce are de facut: mers la pescuit, plimbat cu motorul etc. Este modul lui de a se incarca. O sa revina el singur la tine. Calul mereu se intoarce singur acasa. Iar daca nu revine, inseamna ca nu e barbatul potrivit.

  1. Fii participativa

Cand un barbat se distanteaza, ne suparam. Esti furioasa ca te ignora. O luam personal. Te ofensezi. Te frustrezi. Si apoi ataci, il critici.  Sau il ignori suparata. Opreste-te. Fii preocupata si binevoitoare fata de etapa in care se afla. Arata-ti interesul, ingrijorarea fata de distragerea lui. Intreaba-l daca il poti ajuta, ca il vezi asa preocupat…

  1. Fii ingenioasa si creativa

Ti s-a intamplat sa fii atat de furioasa si suparata pe un barbat ca te ignora incat iti vine de la furie sa  ii dai cu ceva in cap la propriu.  Si de la furie ti se pune pata, incat nu mai gandesti. Vezi rosu inaintea ochilor.

Sau ca o iei personal, suferi, si suferi inutil, intrand in rol de victima.

Nu mai gandesti deloc. Doar te simti coplesita de ce simti. Si nu faci nimic constructiv. Te certi. Dai vina. Faci scandal. Plangi. De la emotiile acestea care te incurca devii distructiva.

Un mod de a fi feminin, in astfel de situatii este sa iti educi emotiile, sa tragi aer in piept, sa te calmezi, sa nu te mai incurci in ele si sa devii creativa, spontana si ingenioasa.

Sa iti pui mintea la contributie cum sa faci sa il faci sa faca. Sa iti mearga mintea ca unui copil ghidus, spontan si ingenios.

Stiu ca pare greu si dificil de facut sa te opresti, si sa faci lucrurile diferit.

Cand inveti ce functioneaza, acest mod de a fi rafinat si feminin in relatia cu un barbat, abia atunci incepi cu adevarat sa te conectezi la alt nivel cu un barbat si este mult mai usor in acest mod nou de fi feminin decat atunci cand te superi, te agiti, te nelinistesti,o iei personal sau vrei sa o fortezi.

Tot ce este nevoie este sa faci schimbari de perspectiva, unghiul de abordare si energia din care relationezi in dinamica cu un barbat.

Sunt lucruri simple, firesti si naturale pentru o femeie care are usor dragoste si nu cere atentia unui barbat. Este vorba despre feminitate si energie feminina, pe care toate o avem doar ca trebuie sa o aduci la suprafata si sa inveti cum sa o folosesti sa functioneze pentru tine.

A te conecta cu un barbat folosindu-ti energia feminina, este mult mai simplu decat atunci cand muncesti pentru relatie si atentia lui.

De aceea am conceput programul Feminine Love, un program despre feminitate si energie feminina, in cadrul careia vei invata un nou mod de a fi feminin, care atrage un barbat ca un magnet, fara sa faci efort.

Este un curs in care vei invata cum ssa iti accesezi si folosesti energia feminina pentru a deveni irezistibila, astfel ca un barbat sa te doreasca atat de mult incat sa-i fie frica si sa faca orice sa nu te piarda !

In cadrul acestui program vei afla cum sa devii puternica pe interior si blanda pe exterior incat un barbat sa fie atras instinctiv de tine si sa-i declansezi  dorinta emotionala de a te avea pentru totdeauna.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic