Afla ce il atrage pe un barbat la o femeie ! * Andrada Dan

18 aprilie 2024by Andrada Dan

Ce face ca o relatie sa functioneze?  Ce face ca un barbat sa fie atras de o femeie si ramana?

Schimbul de energie

Cand energia femeii este indreptata catre barbat el se distanteaza.

Un barbat este atras prin schimbul de energie. Intre barbat si femeie se formeaza o bula de energie. Este el, este ea si este schimbul de energie dintre ei.

Ceea ce este in mijloc este o bula de energie. Este spatiu. Hai sa constientizezi ce inseamna asta, cum functioneaza schimbul de energie intr-o relatie.

Pune palmele paralele. Palma stanga este femeia. Palma dreapta barbatul. Cand energia femeii este indreptata catre barbat el se distanteaza.

Lasa palma stanga peste palma dreapta. Observa cum palma dreapta se indeparteaza. Acum lasa palma stanga pe spate. Observa cum palma dreapta se apropie.  Cand energia femeii este la ea, atunci barbatul vine catre ea.

Cand ai energia indreptata asuprea lui il indepartezi. Esti de fapt in energie masculina. Vrei sa controlezi lucrurile, sa faci relatia sa se intample. Se va simti asta. Va simti asta ca pe ceva agresiv, de constrangere.

Se va indeparta, va fi ca un arici, va simt ca nu se poate deschide in prezenta ta. Nu va fi atins profund de tine. Nu se va putea indragosti.

Va simti ca exista ceva care il impiedica sa simta mai mult. Asta se intampla datorita schimbului de energie gresit.

Concluzie : o relatie functioneaza cand energia este indreptata de la barbat la femeie, cand femeia are energia asupra ei si este in energie feminina, in a primi.

Modelul relational care functioneaza este cand femeia este in energie feminina si barbatul in energie masculina. Pentru asta intr-o relatie este nevoie ca femeia sa fie partenerul in energie feminina si barbatul in energie masculina. Un barbat va fi mereu atras de o femeie care emana energie de fata. Un barbat nu se poate indragosti de un alt barbat imbracat in straie femeiesti.

Barbatii sunt atrasi de femei cu energie feminina.

Care este diferenta intre energia masculina si energia feminina si de ce este atat de important sa intelegem aceasta diferenta intr-o relatie de dragoste?

Energia masculina este despre A FACE si energia feminina este despre A FI. Energia masculina este despre a actiona, planifica, a gandi, a face, a analiza, a planifica, a conduce, si a oferi.

Energia feminina este despre intuitie, a exprima, a simti, doar pur si simplu a fi, a urma, a primi.

Toti avem ambele tipuri de energie, doar ca le folosim in situatii diferite din vietile noastre.

Ca femei in cariera, la servici actionam, planificam. Intr-o relatie schimbam palaria si suntem in a primi.

Un barbat in energie masculina se va indragosti de o femeie in energie feminina. Un barbat nu se poate indragosti tot de un barbat.

O femeie in energie masculina se va conecta cu logica unui barbat, nu cu inima lui.

Tu ce energie radiezi?

Daca planifici, dai ordine, actionezi, dai sfaturi iubitului, sotului, familiei tale, si iti aduce asta un sentiment de bucurie si implinire, atunci proiectezi in lume multa energie de “baiat”. Energia masculina poarta pantalonii intr-o relatie.

Daca insa te concentrezi pe momentul actual, sa simti ceea ce este, sa fii experientiala, senzoriala, sa fii in momentul prezent, decat sa faci, sa te gandesi, sa planifici, sa realizezi task-uri, atunci esti mai comoda in energia de tip “fata”.

Puterea energiei tale feminine se exprima prin ce spui, ce cuvinte folosesti, prin limbajul  corpului, cum te uiti, cum gesticulezi, ce tonalitatrte folosesti – de fapt este prezenta si frecevnta ta in lume.

Cand stii cum sa iti accesezi si sa iti folosesti energia ta feminina, vei atrage magnetic si te vei conecta profund cu un barbat.

Daca esti mereu cu inima franta si simti ca faci mereu aceleasi greseli si atragi barbati nepotriviti, te pot ajuta sa intelegi ce gresesti si sa schimbi:

Prin programul meu FInd Love, te voi ghida pas cu pas catre relatia pe care o doresti, pentru a fi mai iubita si dorita ca niciodata!

Te voi invata: cum sa fii in energie feminina si cum sa it exprimi feminiatea, ca el sa se simta atras si fascinat de tine. Cum sa devii un trofeu pe care orice barbat si l-ar dori, accesand o energie feminine superioara care atrage si face un barbat sa ramana pentru totdeauna.

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

In programul Find Love, vei afla:

  • O harta de urmat cu un sistem care functioneaza cu adevaruri despre iubire si relatii, care te vor indruma sa atragi un barbat bun alaturi de care sa iti construiesti o relatie implinita.
  • Un nou mod de a fi, astfel incat sa simti ca ai puterea in relatie
  • Un plan cu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat care functioneaza, astfel incat sa nu mai stai in confuzie si nesiguranta, prin care vei afla calea pentru a gasi iubirea pe care o cauti
  • Care sunt blocajele tale in dragoste care te impiedica sa ai o relatie fericita si cum sa le indepartezi
  • Un nou limbaj al dragostei, cum sa comunicipostura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actionezi in interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri dragostea si angajamentul pentru totdeauna

Programul cuprinde 6 pași prin care vei afla o cale prin care poti gasi, atrage si pastra un barbat bun potrivit pentru tine, alaturi de care sa ai o relatie implinita :

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic