Obtine toate programele mele la reducere -30% * Andrada Dan

5 decembrie 2022by Andrada Dan

Sa ai o relatie romantica implinita poate fi una dintre cele mai placute si incantatoare experiente pe care o putem avea. Dar de asemenea poate fi si una dintre cele mai provocatoare experiente.

Cand vine vorba de relatii, fie ca esti la o prima intalnire, sau pe cale sa obtii un angajament sau esti deja intr-o relatie de durata – conflictele apar inevitabil.

Pana si cele mai mici detalii, iti pot declansa o suita de emotii negative cu potential de deconectare a relatiei.

Poate fi ceva  relativ nesemnificativ: poate nu te-a sunat o zi. Sau poate fi ceva legat de logistica casei, nu te ma ajuta si nu se mai implica cum o facea.

Sau poate fi ceva important: pasiunea a disparut. Relatia s-a deconectat si pare ca traiesti cu un strain. Sau mai rau de atat, infidelitatea isi face aparita, afli ca el te insala si te simti fara speranta.

De fiecare data, intrebarea este aceiasi:

Ce faci?

Te pregatesti pentru orice poate sa apara pe parcurs.

Poti avea abilitatea sa faci ca relatia sa evolueze, numai daca stii cum sa gestionezi provocarile inevitabile care apar pe parcurs.

Colectia mea de Programe Find Love, te ajuta sa fii pregatita total pentru dragoste – astazi, maine, mereu.

Poti avea acces la toate programele mele- astfel incat sa stii tot ce e nevoie in dragoste, la un pret redus.

Poti fi una din acele femei care atrage si mentine natural, fara efort un barbat cand vine vorba de dragoste, astfel incat sa te simti puternica, iubita si in siguranta – doar daca ai …

Acea ghidare si instrumente care sa iti arate cum

Fiecare program este structurat sa gestioneze o anumita “etapa in dragoste”.

Le-am elaborat in functie de situatia de viata in care te afli, astfel incat sa iti ofere ghidarea si exact instrumentele de care ai nevoie acum.

Deoarece dragostea este asa o calatorie in necunoscut, nimeni nu stie exact ce sfat am avea nevoie maine, anul urmator sau peste 5 ani.

Daca esti singura, sfatul de care ai nevoie poate fi in programul Find Love sau poate chiar in programul Barbati Toxici, sa iti arate ce anume te impiedica sa il atragi pe “the one”.

Sau daca esti deja intr-o relatie care s-a deconectat, poate instrumentele de dating din programul Speak Love Intalniri, te pot ajuta sa reaprinzi scanteia si el sa te vada iar ca la inceput si sa fie concentrat asupra ta.

Sa te conectezi cu inima unui barbat, sa creezi pasiune si intimitate este un proces continuu, plin de surprize si neprevazut.

Pentru acest motiv, nu vreau sa ratezi un instrument care ti-ar fi de folos si nici sa fii nevoita sa alegi doar un program.

Daca esti hotarata sa ai o relatie implinita in dragoste, vreau sa iti poti permite sa ai acces la toate cele 6 programe ale mele, plus cartea Find Love la un pret ppe care sa ti-l poti permite.

Colectia mea de Programe Find Love, iti ofera cele 6 programe, la un cost de 4.

Iti ofera o reducere de 30%, plus 2 sesiuni Bonus cu mine, unde vei primi consilierea mea.

Vei avea acces la 6 programe, 1 carte, 35 h de consiliere, 2 h personal cu mine, 500 pagini workbook si sfaturi scrise.

Cu toata Colectia de Programe Find Love, si sesiunile cu mine, vei putea sa preintampini toate problemele care pot sa apara in dragoste si pe parcursul unei relatii:

  • Atractie: Cum sa atragi magnetic un barbat (daca atractia nu este acolo, atunci nu mai conteaza nimic ). Iti voi arata cum sa iti accesezi natural energia feminina si cum sa atragi.
  • Iubire de sine: Cum sa nu lasi un barbat sa devina centrul universului. Iti voi arata cum sa te simti puternica si increzatoare si sa iti cresti stima de sine
  • Comunicare: Ce sa spui exact unui barbat – in orice situatie –  astfel incat sa te asculte si sa te inteleaga
  • Angajament: Cum sa inspiri angajamentul unui barbat
  • Relatii Dificile: Ce sa faci cand nu esti sigura ca relatia in care esti merita sa o salvezi, sau cum o poti transforma intr-o relatie sanatoasa, daca nu este o relatie toxica, sau cum stii ca este una toxica
  • Incredere: Cum sa incetezi sa te mai simti nesigura in relatie si sa te simti un premiu
  • Pasiune: Cum sa mentii focul in relatie si cum sa reaprinzi scanteia
  • Intimitate: Cum sa te conectezi cu inima unui barbat

Cu toata Colectia, plus sesiunile bonus cu mine, esti pe deplin acoperita – astazi, maine, mereu.

Imi scriu multe femei din Comunitatea Find Love, ca decizia de a lua intreaga Colectie si seminariile Find Love a fost cea mai buna alegere:

“Andrada, programele si seminariile tale sunt absolut geniale. Nu ma mai satur sa le ascult. O multime de sfaturi si instrumente pline de intelepciune. Imi pare rau ca nu le-am luat mai demult. Daca as fi stiut de tine acum cativa ani, n-as mai fi pierdut atata timp pretios din viata mea cu tot felul de relatii nefericite. Multumesc din suflet Andrada pentru tot ce faci si ma declar profund indragostita de Find Love.”

Cuum ar fi sa stii si tu tot ce e nevoie in dragoste si relatii, astfel incat sa nu mai pierzi timp pretios din viata ta si sa ai o relatie romantica implinita?

Asa ca profita de aceasta oferta. Intreaga mea Colectie de Programe contine, tot ce vei avea vreodata nevoie sa poti crea o relatie implinita pe zi ce trece.

Obtine toata Colectia redusa la 30%, Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic