OBTINE TOATE SFATURILE MELE ÎN DRAGOSTE LA UN PREȚ REDUS: – 30%

Colectia de programe FIND LOVE

By Andrada Dan

6 Programe, 1 carte, 35 h de consiliere avansată despre tot ce ai nevoie in dragoste si relatii: Atractie, Intimitate, Intalniri, Comunicare, Angajament, Vindecare emotionala la un pret redus

Poti avea acces la intreaga Colectie de Programe FIND LOVE, la un cost redus, beneficiand de tot ce ai nevoie sa stii despre Atractie, Dragoste, Intalniri, Relatii, Comunicare, Barbati Toxici, Energie feminina , Psihologia barbatilor, Tipare capcana etc.

 

Important este sa gasesti dragostea dar si sa stii cum sa o mentii si sa preintampini problemele care pot apare intr-o relatie odata ce ai gasit-o.

 

De aceea, parcurgand intreaga colectie vei invata tot ce ai nevoie sa stii pentru a avea si mentine o relatie fericita indiferent de momentul in care te afli : in faza de intalniri, de reconectare a unei relatii, de vindecare dupa o despartire sau a unei relatii toxice sau de crestere a stimei de sine.

 

Intreaga colectie iti va da acces la o serie de sfaturi si instrumente in dragoste care iti vor servi de-a lungul timpului, functie de evolutia ta in dragoste, fie ca acum esti singura si vrei sa stii cum sa ai o relatie, fie ca mai tarziu vei avea o relatie si vei avea nevoie sa stii cum sa o mentii.

 

Programele Find Love, sunt unice prin faptul ca sunt singurele programe care iti dau acces si informatii la tot ce ai nevoie sa stii in dragoste, indiferent de situatia in care te afli.

 

Intreaga Colectie Find Love, cuprinde 6 programe si 1 carte:

 

Feminine Love

Simti ca alte femei au dragoste usor si tu nu, ca te lupti sa atragi si sa ai atentia unui barbat ?

 

Programul Feminine Love, iti va arata cum sa iti accesezi si sa folosesti energia feminina asa cum fac acele femei care nu au probleme in dragoste.

 

Daca vrei sa atragi ca un magnet orice barbat, atunci Feminine Love te va ajuta sa devii irezistibila !

 

 

Find Love

Esti obosita de atatea intalniri si relatii care nu duc nicaieri ?

 

Programul Find Love iti va arata cum poti sa întâlnești, atragi si sa păstrezi un bărbat. !

 

Daca esti singura si vrei sa iti găsești un partener alaturi de care sa ai o relatie de durata cu angajament, atunci acesta este locul potrivit de unde poti începe.

 

Reconnect Love

Daca esti intr-o relatie care s-a deconectat, lipsita de caldura si conexiune, in care simti dezamagire si tristete, acest program te va ajuta cum sa iti transformi relatia intr-un parteneriat bazat pe caldura si siguranta.

 

Vei invata cum sa reaprinzi scanteia, sa ai din nou acele lucruri care au facut posibila relatia voastra la inceput  astfel incat sa il inspiri pe partenerul tau sa vina natural catre tine si sa ai o relatie fericita, bazata pe iubire, grija si conexiune. 

 

Daca esti intr-o relatie care are angajament dar nu mai functioneaza ca la inceput, atunci acest program este potrivit pentru tine.

 

Barbati Toxici

Esti blocata intr-o relatie cu un barbat dificil, alaturi de care simti multa suferinta si ti-ai pierdut orice speranta ?

 

Acest program te va ajuta sa intelegi daca merita sa ramai si daca da, vei afla cum sa il inspiri sa se transforme intr-un barbat bun si sa te eliberezi de tiparele tale capcana de relationare care te blocheaza sa ai o relatie sanatoasa.

 

Speak Love Intalniri

Acest program este un Ghid de Comunicare si Comportament la intalniri care iti arata ce sa faci si ce sa spui cuvant cu cuvant unui barbat in orice situatie, astfel incat sa ii inspiri dragostea si devotamentul de la primul Buna pana la Angajament.


Acest program este extensia tuturor programelor mele Find Love care iti dau filosofia, cunoasterea, credintele si energia care functioneaza in relatii si iubire, cu o componenta practica, ce anume sa faci concret in interactiunea cu un barbat in stadiul de intalniri astfel incat sa ajungi la angajament.

 

Speak Love Relatii

Acest program este un Ghid de Comportament si Comunicare  in care vei învața ce are nevoie sa simta si sa audă cuvant cu cuvant un barbat intr-o relatie astfel încât sa poți preintampina si rezolva problemele care pot apare intr-o relatie și sa te conectezi profund cu partenerul tău.


Cu ajutorul acestui program, vei invata cum sa comunici astfel incat sa creezi siguranta, pasiune si romantism in relatia ta.


Programele Speak Love sunt extensia tuturor programelor mele Find Love care iti dau filosofia, cunoasterea, credintele si energia care functioneaza in relatii si iubire, cu o componenta practica, ce anume sa faci concret in interactiunea cu un barbat si intr-o relatie astfel incat sa creezi atractie, conexiune, romantism si siguranta in toate stadiile unei relatii.

 

Cartea Find Love- Cum sa ai o relatie fericita !

Simti ca este greu sa ai dragoste? Simti ca tu esti cea care trebuie sa munceasca mereu in relatie?

 

Aceasta carte este fundamentul tututor programelor mele si te va ajuta sa intelegi cum poti avea dragoste usor, natural, sa te simti relaxata si implinita si sa ai o relatie fericita. In aceasta carte vei afla pasii pe care ii aplica femeile care au natural dragoste si o relatie implinita.

 „Cum sa ai o relatie fericita !”, este o carte in care vei invata cum sa iti cresti stima de sine, iubirea de sine si cum sa rezolvi, sa previi problemele care apar intr-o relatie.

 

Ce program ti se potriveste si cum le poti parcurge eficient, functie de situatia in care te afli ?

  • Daca esti singura, ai trecut printr-o despartire dureroasa sau repeti mereu acelasi tipar si ai relatii care nu duc nicaieri atunci iti recomand sa parcurgi programele in aceasta ordine: Feminine Love, Barbati Toxici, Find Love, Cartea Find Love – Cum sa ai o relatie fericita, Speak Love Intalniri si ulterior Reconnect Love!

 

  • Daca esti intr-o relatie (cu angajament, casatorie sau locuiti impreuna) care s-a deconectat si indiferent de ceea ce faci lucrurile nu functioneaza iti recomand recomand sa parcurgi programele in aceasta ordine : Reconnect Love, Barbati Toxici, Feminine Love, Speak Love Relatii, Cartea Find Love- Cum sa ai o relatie fericita, Feminine Love si ulterior Find Love

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro