CasatorieMotivul #1 Datorita Caruia Nu Mai Merge Casnicia Dupa Maternitate.

19/08/2015by Andrada

Pentru multe dintre noi,  ideea de feminitate dupa nastere, pare ceva de domeniul stiintifico-fantasticului. Rad. Feminitate, a pardon, extraterestrii si maternitate, cred ca va ganditi cand cititi aceste randuri, mai ales daca sunteti proaspete mamici.

Suna atat de separat cele doua notiuni, dupa ce ai nascut, incat de-a dreptul le si vezi cum se lupta intre ele : Feminitatea cu Maternitatea.

Si nu sunt SEPARATE! – Sunt unul si acelasi lucru – CEEA ce esti TU !

Femeia care este Mama,  este ca un pachet, cu multe parti, care contribuie la unicitatea si intregul care esti TU!

Acum ca mama, trecuta la grupa de avansate, stiu ce inseamna maternitatea: Este despre siguranta copilului tau. Este despre ceea ce faci cu el, pentru el. Este despre ceea ce crezi tu ca e bine pentru el. Hm? Ce cunoscut suna! Este totul despre el, copilul tau  si dintr-o data uiti atat de usor de tine ca persoana.

Adevarul este ca dupa ce am nascut cele doua fetite, mi-a luat ceva timp dupa niste trante emotionale zdravene, tsunami ca sa fiu sincera, sa inteleg ca fetele mele, nu vor reusi niciodata de fapt sa inteleaga cine sunt ele cu adevarat, daca eu la randul meu nu voi fi EU, intreaga ca femeie cand sunt langa ele, cand sunt langa sotul meu, cand sunt afara in lume sau la job.

Feminitate dupa  maternitate este egal cu o femeie care le acceseaza pe amandoua.

Acest mod de a te conecta atat la feminitate, ca si la maternitate, iti va aduce numai beneficii atat tie ca persoana, familiei tale si  relatiei tale cu sotul. Vei crea un mediu sigur, armonios si plin de dragoste pentru copilul tau in acest mod. Pentru asta, ai nevoie in primul rand sa-ti dai tie dragoste, ca sa poti sa o dai mai departe.

 Energia masculina este despre A FACE si energia feminina este despre A FI.

Energia masculina este despre a actiona, planifica, a spune copilului ce sa faca, ce sa manance, sa-l duci la scoala. Este despre a fi mereu in capul tau.

Energia feminina este despre intuitie, a exprima, a simti, sa fii deschisa sa primesti.

Cand iti duci copilul la film sau la Karate esti in energia ta de “baiat”, iar cand esti cu el pe terenul de joaca si te bucuri, razi din toata inima ta alaturi de el, esti in energie feminina.

Asadar o femeie dupa nastere, uita cu totul de energia feminina si intra intr-un soi de E CUTREMUR, e urgenta maxima: te agiti, faci, controlezi: Cat a dormit? Cat a mancat? De cate ori a facut kaki? De 2ori/zi? Deranj. A stranutat,  fuga la doctor. A oftat,-oare dece, a cascat-vai, daca mai pui si raceli la socoteala, Uraganul Katrina e in plina desfasurare.

Astfel se instaleaza  un soi de agitatie permanenta in tine, care impacteaza si familia mai ales pe sot, care de fapt pe termen lung distruge. Omoara dragostea in familie.

Un astfel de sens de urgenta, te dezechilibreaza si te vei trezi, alergand, controland, dand ordine, sfaturi. Din acest sens de urgenta, te vei trezi in permanenta gonind catre ceva, cu senzatia ca timpul nu este suficient niciodata.

Si astfel apare frica,  apar conflictele si dezechilibrele in familie, deconectarea intre soti. Am vazut atatea casnicii destramate dupa ce au aparut copiii. Stiu ca v-ati intrebat? Oare cum a putut el sa nu inteleaga prin ce trece dupa nastere? Oare cum a putut sa plece, sa o insele?

Raspunsul meu,dupa ce am discutat si am analizat aceasta situatie cu multe dintre clientele mele, dupa nastere:

De fapt  femeia s-a transformat intr-un barbat cu straie de femeie. A actiona, a planifica, a controla este specific barbatilor. De aceea in aceste relatii in care femeia mama, devine campioana la SUPRA FUNCTIONARE se pierde pasiunea, conexiunea intre parteneri. Un barbat nu se poate indragosti de un alt barbat.

Aceste femei au ales dupa nastere energia masculina. Au uitat de ele, de cine sunt  ca persoana, de drumul lor. Si asa apare fisura , care fie se adanceste si devine groapa sau in cazurile fericite lucrurile se repun pe fagasul lor firesc.

Ce este de facut ca sa nu ne pierdem dupa nastere? Iata 3 secrete ale feminitatii dupa maternitate:

 

S#1 Indragosteste-te absolut de tine. In afara copilului tau,  sotului tau, familiei tale, in afara maternitatii tale. Nu uita de tine, sa iti dai tie intalnire. Asta inseamna sa ai lumea ta de femeie. Sa ai grija de tine: iesi cu prietenele, mergi la un spa, la un curs, la teatru,masaj, coafor, sa ai hobbyuri, etc

S2#2 Creaza u mediu propice iubirii pentru noua ta familie. Este vorba despre a crea “romance” in noua formula: tu, el si copilul. Este vorba despre cum iti gestionezi emotiile, este vorba despre a te indragosti de tine dintr-o perspectiva sexuala, ca persoana si ca mama. Toate trei  in acelasi timp.

 S#3 Alege energia feminina si renunta la control. Te vei simti eliberata si vei avea de fapt mult mai multa energie pentru tine, copil si sot.

Daca esti proaspata mamica si te simti singura, dezamagita, speriata ca  relatia ta nu mai este cum era inainte de aparitia copilului, stiu cum e. Am fost si eu in aceasta situatie.

Am invatat sa fiu fericita, sa imi reconectez relatia si vreau ca si tu sa ai ceea ce am reusit eu.

Prin programul Reconnect Love , te voi ghida sa readuci scanteia in relatia ta. Daca esti mama singura, te pot ajuta sa devii caminul pe care si l-ar dori oricine si sa ai relatia pe care o doresti.

Click aici pentru detalii program Reconnect Love

Cu drag, Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro