andradadan

Cursurile Find Love

Feminitate, Dating, Relatii, Comunicare

 

  • Esti singura ?
  • Partenerul tău a devenit distant si se retrage?
  • Esti intr-o relație fara viitor pe care vrei sa o duci la alt nivel ?
  • Esti intr-o relație care nu mai functioneaza?
  • Vrei sa inveți cum sa comunici la intalnire sau intr-o relație?

Iti poți găsi dragostea cu aceste cursuri ! 

 

Cum ar fi dacă ai putea sti cum sa ai dragoste și fericire – chiar dacă nu ai pe nimeni acum sau barbatul tău este rece, distant și te simti singura, speriata și trista… Cum ar fi dacă ai putea sti cum sa schimbi totul ?

 

Indiferent cât de dificila pare situația te pot ajuta.
Te voi învața cum sa găsești dragostea, accesandu-ti femininitatea și cum sa ai o relatie fericita !

 

Fie ca vrei sa atragi un partener ideal sau sa il aduci înapoi sau sa-l faci sa vrea mai mult sau sa iti reconectezi relația, cursurile Find Love, te vor ajuta intr-un mod plăcut si usor sa reusesti.

 

Cursurile Find Love sunt special create sa acopere o multitudine de subiecte pentru femei aflate in diverse situatii in Dating si Relatii.

Vei afla prin teme si tehnici despre Feminitate, Dating, Relatii, Secrete despre cum se indragosteste un bărbat, Ghid de comunicare la întâlniri si relatii, Tipare relaționale distructive,  Barbati Toxici cum sa devii o femeie care atrage magnetic, valoroasa și înțeleapta pe care si-ar dori sa o aibă si sa o păstreze orice bărbat.

Cartea Find Love – CUM SA AI O RELATIE FERICITA  !

Find Love – Cum sa ai o relatie fericita  este o carte in care vei invata cum sa iti cresti stima si iubirea de sine si cum sa rezolvi si sa previi problemele care apar intr-o relatie.

Afla de ce barbatii se indragostesc de anumite femei care par sa aiba dragoste si o relatie fericita fara efort iar de altele nu si cum sa fii si tu una dintre aceste femei.

Descarca cartea electronica, CHIAR ACUM, și vei primi :

  • Cartea Find Love – CUM SA AI O RELATIE FERICITA, in format electronic – acces imediat 
  • Instrumente, sfaturi și soluții (240 pagini) – acces și aplicare imediata 

Curs Relatii
Find Love

Find Love este fundația tuturor cursurilor mele in care vei afla cum poti sa întâlnești, atragi si sa păstrezi un bărbat. Daca esti singura si vrei sa iti găsești un partener atunci acesta este locul potrivit de unde poti începe.

Dorește-ți un bărbat care te dorește! Nu trebuie sa te lupți pentru un loc in viața lui. El este cel care trebuie sa iti câștige inima.

Curs Relatii
Reconnect Love

Reconnect Love este un program in 5 pasi prin care vei invata cum poti sa iti transformi relatia, sa reinvii scanteia, astfel incat sa mentii iubirea vieVei primi un plan inclusiv ce cuvinte si mesaje sa spui astfel incat sa isi doreasca sa te castige iar.

Daca vrei sa iti transformi relatia, indiferent de cat de dificila pare situatia acum, Reconnect Love, este un program profund ce te va ajuta sa il inspiri sa devina partenerul perfect pentru tine.

Curs Relatii
Barbati Toxici

O relatie toxica, poate ajunge sa te consume enorm. Barbatul toxic iti poate schimba realitatea. 5 h de consiliere avansată cu instrumente despre Relatii Toxice despre cum poti vindeca o relatie toxica si transforma un barbat care te raneste intr-un partener bun si iubitor

Nu trebuie sa mai suferi atat. Te pot ajuta sa iti dai seama daca barbatul care te face sa suferi este cu adevarat toxic pentru tine

Curs Relatii
Speak Love

Speak Love este un Ghid de Comunicare care te invata cum sa vorbesti cu un barbat, chiar de la primul salut pana la angajament si in timpul unei relatii, astfel incat sa creezi atractie, conexiune, inclusiv minimizarea respingerii in conflict

Este un ghid simplu, care contine script-uri relationale cu fraze si cuvinte cheie atat pentru Intalniri cat si pentru Relatii

Obtine toate sfaturile mele in dragoste la un pret redus: – 25%

 

 

Colectia de programe FIND LOVE

By Andrada Dan

3 Programe, 1 carte, 19 h de consiliere avansată despre tot ce ai nevoie in dragoste si relatii: Atractie, Intimitate, Intalniri, Comunicare, Angajament, Vindecare emotionala la un pret redus

Poti avea acces la intreaga Colectie de Programe FIND LOVE, la un cost redus, beneficiand de tot ce ai nevoie sa stii despre Atractie, Dragoste, Intalniri, Relatii, Comunicare, Barbati Toxici, Energie feminina , Psihologia barbatilor, Tipare capcana etc.

 

Testimoniale - ce spun clientele mele...

Magazin – Find Love

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro