IubireSfaturi Relatii3 Mituri Despre Secretul Iubirii Unui Barbat Pentru O Femeie * Andrada Dan

16/02/2018by Andrada0

Pentru a inspira devotamentul unui barbat, este important sa incetezi a mai folosi acele cai gresite pe care majoritatea femeilor le considera adevaruri pentru a face un barbat sa le iubeasca. In realitate, acestea sunt mituri care de fapt indeparteaza un barbat.

Din nefericire acestea sunt moduri prin care impiedici ca un barbat sa se conecteze cu tine la nivel emotional, astfel incat ai relatii pasagere sau esti mai mereu singura.

Toate aceste drumuri gresite catre dragoste, te fac sa atragi in viata ta barbati neimplicati, imaturi, instabili, sau doar amici.

Tot ce ai nevoie este sa te opresti acum de la ceea ce faci si nu functioneaza pentru tine. Iata cele 3 mituri despre secretul iubirii unui barbat pentru o femeie:

Mitul #1: Intelectul

Vei străluci în timpul unei discuții și vei descoperi ca aveți multe în comun. Impresionezi un om si il faci sa se bucure de compania ta, ca apoi sa  te simti dezamagita cand afli ca esti o tipa super, de treaba dar pentru care nu simte CHIMIE.

Asta pentru că atunci când încerci să te conectezi cu un om prin minte, nu simte nimic!

Poate că el se bucură să fie cu tine, dar nu se simte niciodată atins de tine într-un sens profund, emoțional.

Practic nu va simti ca isi pierde controlul cand este cu tine ca apoi sa se indragosteasca.

Mitul #2: Sexul

Multe femei cred că bărbații se indragostesc daca o femeie este buna la pat. Ni s-a vandut ideea ca sexul este unul din cele mai importante aspecte, ca o femeie careia ii place sexul si este buna in pat este totul pentru a face un barbat sa se indragosteasca.

Si nu este asa. Sexul este doar o mica parte din ceea ce faca ca un barbat sa iubeasca cu adevarat o femeie.

Daca iti inchipui ca vei reusi sa faci un barbat sa te iubeasca prin sexualitatea ta, tot ce vei reusi sa obtii va fi un prieten pentru sex, nu un partener  sau un sot.

Vei sfârși, cu o inimă zdrobită, deoarece te vei fi atașa iar el nu va dori nimic altceva de la tine.

Mitul #3: Spiritualitatea

Întâlnesc multe femei care și doresc să fie cu un bărbat care le împartaseste valorile, interesele, pe acelasi nivel de dezvoltare spirituala. Sigur ca il vei intalni si vei purta ore in sir discutii despre karma, suflete pereche, dezvoltare personala si sensul vietii.

Chiar si asa, tot ce vei obtine va fi doar o prietenie mai legata. Probabil iti va spune ca esti o femeie deosebita, profunda, interesanta dar cu siguranta nu va tanji dupa atingerile si bratele tale.

Calea catre iubirea unui barbat este conexiunea emotionala.

Pentru a te conecta cu un barbat, astfel incat el sa simta in adancul fiintei sale ca este atins de tine,  important este sa iti simti si deschizi inima.

Cand o femeie este conectata cu ea insasi si cu ce o inconjoara, el va simti instinctiv asta si automat se va deschide si el. Se va crea o relatie autentica de la inima la inima.

A fi deschisa si autentica inseamna a fi in contact si in confort cu ce esti si cu ce simti.

Barbatii sunt atrasi magnetic de femeile cu un puternic simt al vulnerabilitatii si exprimarii de sine. Este energia feminina care atrage un barbat la o femeie.

Secretul pentru ca un barbat sa iubeasca cu adevarat o femeie, consta in capacitatea ei de a se releva, de a-si exprima autenticitatea, vulnerabilitatea si energia feminina.

De obicei ne exprimam intr-o maniera lipsita de autenticitate, iar vulnerabiliatea este gresit inteleasa, fiind considerata o slabiciune, ceea ce nu creaza conexiune.

A invata cum sa te conectezi cu inima unui barbat este mult mai usor decat sa te straduiesti sa construiesti si sa aplici strategii si scenarii despre cum sa faci sa ai iubirea unui barbat.

In realitate iubirea nu inseamna sa “muncesti” pentru ea. Este un mod de a fi, usor, fara efort. Tot ce ai nevoie este sa faci schimbari simple in modul cum te exprimi, ce cuvinte folosesti, limbajul corpului si credintele despre tine, iubire, relatii si barbati.

De aceea am creat programul  Find Love, prin care vei putea afla cum sa faci sa lasi in spate acele credinte, obiceiuri si comportamente care te impiedica sa te conectezi cu inima unui barbat si cum sa te deschizi pentru conexiunea cu el.

Vei invata cum sa devii o femeie autentica, deschisa care va atrage prin feminitate. Vei descoperi secrete si adevaruri despre iubire, relatii, comunicare si psihologia barbatilor in dragoste care te vor ajuta sa devii o femeie valoroasa si atragatoare pe care si-ar dori-o orice barbat.

Find Love te poate ajuta in urmatoarele situatii:

 

De ce sa participi la acest curs cu mine ?

Pentru ca eu am fost tu.

Este un curs construit din experiența personala ca femeie, mama, soție si expert in relatii care a greșit, a învățat, a corectat, a studiat cu cei mai buni experți din lume in domeniul relațiilor si a aplicat in viața personala si a clientilor mei instrumente si înțelepciune care au  adus dragoste  si fericire .

Daca esti hotarata sa ai iubire in viata ta, sa iti transformi relatia cu dragostea si esti interesata sa participi la cursul meu ma poti contacta.

Hai sa incepem calatoria ta, Find Love!

Call Find Love pentru înscriere  la 0723.633.150.

Sau te invit sa imi scrii la adresa me@andradadan.com

 

Cu drag,

Andrada

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro