AtractieIntelege barbatiiSfaturi Relatii Adevarul despre ce face un barbat sa se indragosteasca

12/03/2018by Andrada0

Bărbatul judeca dragostea prin ceea ce simte despre tine, nu prin ceea ce gândește despre tine. Un bărbat se îndrăgostește pentru ca se simte bine in preajma unei femei, pentru ca ea se simte bine ca este ea însăși. Iar o relație înseamnă angajarea emoțiilor romantice şi de familie ale unui bărbat.

Nu este vorba despre femeia cu care vrea cel mai mult să facă sex, sau sa discute, ci despre femeia care ii declanseaza dorinta emotionala, care reuseste angajarea eului EMOŢIONAL al bărbatului. Popular ii vei atinge sufletul, inima.

Cheia pentru a declansa eul emotional al barbatului este ca tu in primul rand sa fii conectata la tine insati, la emotiile tale si sa le poti cuprinde. Pt ca un barbat simte tot ce simti si tu. Daca simti frica, incrancenare, el va simti asta si nu se va simti bine in preajma ta, pt ca nici tu nu te simti bine cu tine.

Pentru a inspira devotamentul unui barbat, este important sa incetezi a mai folosi acele cai gresite pe care majoritatea femeilor le considera mijloace pentru a face un barbat sa le iubeasca.  Din nefericire acestea sunt moduri prin care impiedici ca un barbat sa se conecteze cu tine la nivel emotional, astfel incat ai relatii pasagere sau esti mai mereu singura.

Tot ce ai nevoie este sa stii ce nu functioneaza ca un barbat sa se indragosteasca si sa te opresti acum de la ceea ce faci si nu functioneaza pentru tine. Iata cele 3 mit-uri prin care se indragosteste un barbat:

A invata cum sa te conectezi cu inima unui barbat este mult mai usor decat sa te straduiesti sa construiesti si sa aplici strategii si scenarii despre cum sa faci sa ai iubirea unui barbat.

In realitate iubirea nu inseamna sa “muncesti” pentru ea. Este un mod de a fi, usor, fara efort. Tot ce ai nevoie este sa faci schimbari simple in modul cum te exprimi, ce cuvinte folosesti, limbajul corpului si credintele despre tine, iubire, relatii si barbati.

De aceea am creat programul  Find Love, prin care vei putea afla cum sa faci sa lasi in spate acele credinte, obiceiuri si comportamente care te impiedica sa te conectezi cu inima unui barbat si cum sa te deschizi pentru conexiunea cu el.

Vei invata cum sa devii o femeie autentica, deschisa care va atrage prin feminitate. Vei descoperi secrete si adevaruri despre iubire, relatii, comunicare si psihologia barbatilor in dragoste care te vor ajuta sa devii o femeie valoroasa si atragatoare pe care si-ar dori-o orice barbat.

Find Love te poate ajuta in urmatoarele situatii:

 

Hai sa incepem calatoria ta Find Love.

Suna Find Love la 0723.633.150.

Cu drag,

Andrada

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro