IubireSfaturi Relatii Iubirea de sine, calea catre o relatie fericita

06/04/2018by Andrada0

Cand esti blocata in a simti mereu disperare, furie, durere, vina si ai sentimentul ca nu o sa reusesti niciodata sa ai dragostea dupa care tanjesti si te gandesti ca poate asta este soarta ta sa ramai singura, ca poate nu o sa fii niciodata fericita in dragoste, atunci te adancesti si mai mult in acele tipare de neiubire care iti sunt obstacole in calea iubirii.

A-ti dori ceva nu este suficient pentru a se si intampla. Daca iti doresti dragoste si in majoritatea timpului te biciuiesti, te zbati, te invinovatesti, te minimizezi, te gandesti cat de nefericita si neimplinita esti, te concentrezi asupra lucrurilor care nu iti plac din viata ta, este ca si cum ai semnala Universului sa iti trimita si mai multa disperare.

Cand vrei ceva cu adevarat si iti concentrezi energia, fiinta, gandurile, asupra a ceea ce iti doresti, aunci parca tot Universul conspira sa iti aduca acel aceva. Este legea sincronicitatii, deoarece Universul este acustic. El aude ce proiectam acolo in lume.

Daca Universul aude pentru o secunda ca spui ca iti doresti dragoste, un barbat bun alaturi de care sa ai o relatie implinita, iar tu in majoritatea timpului te concentrezi la cat de nefericita esti, atunci Universul iti va intoarce ce emiti in majoritatea timpului: neiubire, neincredere, lupta, zbatere, disperare. Universul nu judeca, nu stie sa faca diferenta intre ce spun ca vreau si ce emit. El se racordeaza la ce emitem si iti va raspunde la vibratia ta.

Cand iti pui atentia pe ce nu ai, ce nu functioneaza in viata ta si te zbati in disperare, atunci inseamna ca in primul rand tu nu te iubesti pe tine si te torturezi singura. Este ca si cum ai avea un bici cu care te lovesti in permanenta.

Cu cat te zbati mai mult, cu cat te plangi mai mult, cu atat atragi in viata ta barbati, situatii, relatii care adancesc si mai mult tristetea, singuratatea si disperarea pe care le porti cu tine.

Ce este de facut, probabil ca te intrebi nedumerita. Ca nu stii alt mod de a fi. Ai dezvoltat un mod de a fi, de a relationa prin intensitate si neiubire. Ai dezvoltat credinte, obiceiuri, comportamente pe care nu stii cum sa le schimbi. Stiu ca vrei sa schimbi dar nu stii cum.

Am fost si eu asa. Vestea buna este ca exista o cale.

Primul pas catre a avea dragoste si o relatie care sa te implineasca este sa inveti sa te iubesti absolut !

Este despre a invata sa te opresti din ce faci  si nu functioneaza. Este despre a schimba modul in care te porti in primul rand cu tine.

Adevarul este ca drumul catre dragoste, o relatie implinita incepe cu tine. Modul in care tu te tratezi, te percepi exact in acelasi mod te va  trata si un barbat. Iubirea vibreaza. Unul dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie o femeie pentru o relatie implinita alaturi de un barbat bun este iubirea de sine, o stima de sine pozitiva si un vibe sanatos, sigur.

Pentru a schimba rezultatele pe care le ai  in viata ta, atunci toata vibratia ta trebuie sa se schimbe. Cand incepi sa te iubesti, iti schimbi aura pe care o transmiti in lume.

Cand vibratia ta se schimba si emani iubirea de sine in Univers, atunci tipologia de barbati pe care ii atragi se va schimba sau barbatul alaturi de care esti acum se va schimba.

Inseamna sa iti schimbi perceptia ta de sine, despre dragoste, barbati, relatii, despre ce crezi tu despre tine ca meriti, despre cum te simti tu cu tine. Cand incepi sa te iubesti absolut, atunci elimini obstacolele din calea dragostei.

Iubirea de sine, inseamna sa imbratisezi absolut tot ce esti, ai, simti clipa de clipa. Iubirea de sine inseamna sa arunci lumina peste intuneric. Lumina peste zbatere. Lumina peste neputinta. Lumina peste neincredere. Iubire peste ce te doare. Singura cale catre dragoste este sa imbratisezi acum ce doare.

Daca vrei sa iti schimbi vibratia pentru a atrage un barbat bun, cald si iubitor sau transforma cel alaturi de care esti  si sa ai o relatie fericita, atunci Programul meu Find Love, este locul ideal de unde poti incepe.

In cadrul acestui program vei invata cum sa te iubesti absolut, sa iti cultivi o stima de sine sanatoasa astfel incat sa devii o femeie care se valorizeaza, ceea ce este atat de atragator pentru un barbat.

Find Love, este un curs de relatii, care cuprinde 5 h de consiliere avansata cu instrumente despre Energie Feminina, Dating, Relatii, Iubire  de Sine care iti pot aduce barbatul ideal sau transforma relatia in care te afli.

Click pentru detalii Aici:

Cu drag,

Andrada

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro