Intelege barbatii3 Greseli care fac un barbat sa isi piarda interesul ! * Andrada Dan

29/06/2018by Andrada

La inceput ai simtit ca este atras de tine. Simteai ca isi doreste sa te cucereasca, sa petreaca timp cu tine. Initia intalniri, era interesat de persoana ta, ca apoi sa nu mai manifeste acelasi interes. Te intrebi oare ce anume a cauzat aceasta schimbare de comportament.

Iata cele mai frecvente greseli pe care le face o femeie in relatia cu un barbat ce pot conduce catre dezamagirea ei si  indepartarea lui:

  1. Investirea lui cu iubire, planuri de viitor, atentie si afectiune doar pentru ca a existat scanteia initiala

Cand o femeie se va investi intr-un barbat inainte ca el sa o faca, se va pierde pe ea si va suferi.  Astfel  te vei agata de el deoarece ai asteptari. Iar cand nu va actiona cum astepti tu sa o faca, te vei supara, ii vei face reprosuri. Va simti presiune din partea ta se si se va retrage. Iti va simti energia de agatare de el care este respingatoare pentru un barbat.

Important este sa intelegi ca daca exista scanteia initiala si este atras de tine, acest lucru nu inseamna nimic in acel moment. Atractia uui barbat fata de o femeie nu inseamna planuri de viitor pentru el si angajament. Multe femei cad in aceasta capcana si investesc un barbat cu toata energia lor doar pentru ca au petrecut o seara minunata impreuna, un weekend la mare sau ca au petrecut o vacanta de neuitat.

Ceea ce conteaza este disponibilitatea lui de a investi  intr-o relatie cu tine !

  1. Sa incerci sa il convingi sa aveti o relatie

Cand te simti anxioasa sau ingrijorata incotro se indreapta relatia voastra esti tentata sa il intrebi ce isi doreste, sa afli ce gandeste despre voi si ce planuri de viitor are. Insa cand il intrebi ce planuri are, suna  presant .

Oricat de mult vrei ca el sa isi doreasca aceasta relatie alaturi de tine si vrei sa afli ce gandeste in acest sens, abtine-te si nu pune astfel de intrebari. Daca o faci, se va simti constrans. Se va indeparta. Este ca si cum ii invadezi spatiul.

In schimb spune ce vrei tu de la viata, ce idealuri ai, ce iti doresti  si ce nu tolerezi. De exemplu : “Nu vreau sa pun presiune asupra ta sau sa te conving. Ma simt bine alaturi de tine, insa am nevoie de mai mult pentru a ramane, pentru ca imi doresc o familie intr-o zi. Ce parere ai ?”

Va vedea ca esti o femeie care se valorizeaza, care are un angajament fata de ea insasi. Va vedea ca ai planurile tale de viitor pentru tine, limite si ca ai curaj sa spui ce vrei si ce nu vrei. Important este ca intr-o relatie sa iti arati valoarea nu sa ceri.

Un barbat va investi intr-o femeie pentru ca este valoroasa. Asa facem si cu lucrurile. Le cumparam pentru ca stim ca sunt valoroase. Nu platim pentru ele, doar pentru ca ni se cere.

Arata-i prin valoarea pe care o aduci in relatie ca merita sa investeasca in tine !

  1. Cand il faci centrul universului tau

Cand pui pe cineva pe un piedestal se va uita de sus la tine. La inceput cand il pozitionezi asa de sus pe un barbat se va simti magulit. Insa apoi dupa o perioada interesul lui fata de tine va scadea, deoarece el  este trofeul nu tu. Iar un barbat are nevoie sa cucereasca.

Vanatoarea este ceea ce este el. Energia masculina are nevoie sa actioneze. Daca nu isi va pierde interesul, deoarece nu trebuie sa faca nici un efort sa te aiba. Va intra intr-o letargie. Se va plictisi.

Un barbat te va face centrul universului lui daca tu ii arati ca il iubesti dar in acelasi timp tu esti centrul universului tau !

Se va simti norocos ca te are si se va simti motivat sa te pastreze, dorindu-si o relatie si angajament.

Angajamentul unui barbat si dorinta lui de a ramane alaturi de tine, este un proces emotional prin care ajunge sa simta ca nu poate sta departe de tine si ca nu ar suporta sa te stie cu alt barbat.

Daca vrei sa afli cum anume poti crea acest sentiment, aceasta dorinta a lui de a te pastra mereu langa el, atunci cursul meu de relatii Find Love este locul ideal unde poti incepe.

In cadrul acestui curs vei afla cum poti inspira un barbat, astfel incat sa isi doreasca sa te cucereasca si sa te pastreze mereu alaturi de el.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro