Iubirea de sine iti va aduce dragostea unui barbat ! * Andrada Dan

10 septembrie 2018by Andrada Dan

Spui ca iti doresti dragoste insa in majoritatea timpului te zbati in durere, disperare, te biciuiesti, te minimizezi.  Este ca si cum ai o trompeta  la care sufli si chemi suferinta , semnalezi  universului sa iti trimita si mai multa disperare. Universul este acustic si ne raspunde mereu la ce semnale ii trimitem. El nu judeca. Nu exista bine si rau. El se racordeaza la ce semnale ii trimitem. El aude ce proiectam acolo in lume. Este legea sincronicitatii.

Daca Universul aude pentru o secunda ca spui ca iti doresti dragoste, un barbat bun alaturi de care sa o relatie implinita, iar tu in majoritatea timpului te concentrezi la cat de nefericita esti, atunci Universul iti va intoarce ce emiti in majoritatea timpului: neiubire, neincredere, lupta, zbatere, disperare, deoarece Universul este bun si ne raspunde negresit la ce emitem.

Cu cat te zbati mai mult, cu cat te plangi mai mult, cu atat atragi in viata ta barbati, situatii, relatii care adancesc si mai mult tristetea, singuratatea si disperarea pe care le porti cu tine. Cand vrei ceva cu adevarat si iti concentrezi energia, fiinta, gandurile, asupra a ceea ce iti doresti, atunci parca tot Universul conspira sa iti aduca acel ceva.

Ce este de facut, probabil ca te intrebi nedumerita. Ca nu stii alt mod de a fi. Ai dezvoltat un mod de a fi, de a relationa prin intensitate si neiubire. Ai dezvoltat credinte, obiceiuri, comportamente pe care nu stii cum sa le schimbi. Stiu ca vrei sa schimbi dar nu stii cum. Am fost si eu asa. Vestea buna este ca exista o cale.

Afla ce este de facut in videoclipul de mai jos:

Daca vrei sa iti schimbi vibratia pentru a atrage un barbat bun, cald si iubitor alaturi de care sa ai o relatie fericita, atunci Programul meu Find Love, este locul ideal de unde poti incepe.

In cadrul acestui program vei invata cum sa te iubesti absolut, cum sa iti gestionezi emotiile coplesitoare care te blocheaza sa ai dragoste, cum sa iti cultivi o stima de sine sanatoasa, o aura si o vibratie racordata la energia iubirii,   astfel incat sa devii o femeie magnetic care atrage barbate buni capabil sa iubeasca. Find Love, este un curs de relatii, care cuprinde 5 h de consiliere avansata cu instrumente despre Energie Feminina, Dating, Relatii, Iubire  de Sine care iti pot aduce barbatul ideal sau transforma relatia.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere