AtractieIntelege barbatiiIubire Secretul prin care se indragosteste un barbat !

12/10/2018by Andrada0

Toate femeile care vin la consiliere la mine, au ceva in comun:  sunt devastate datorita  neintelegerilor cu barbatii  lor  sau lipsei unui barbat din viata lor.

Ce este in comun: “ A plecat, il vreau inapoi; s-a retras, il vreau langa mine; este rece si distant, sufar; nu imi da afectiunea de care am nevoie;  nu imi raspunde la telefon;  nu ma baga in seama, ma suna rar; nu imi atentie si afectiune; vreau sa il fac sa ma iubeasca; vreau sa fie iar ca la inceput…

De aceea am ales sa fac un video avand ca subiect secretul prin care se indragosteste un barbat. Voi raspunde la intrebarea ce face ca un barbat sa vrea o femeie, sa fie atras si sa ramana?

Afla raspunsul urmarind video-ul de mai jos:

Pentru ca un barbat sa se indragosteasca este nevoie ca o femeie sa fie de  sine statatoare si implinita ca este ea insasi. Astfel  va alege sa fie cu cineva pentru ca isi doreste nu pentru ca are nevoie si se agata de el.

Autonomia, maturitatea, sunt ingredientele care conduc catre o relatie implinita cu angajament.

Chiar daca acum nu ai o relatie sau esti intr-o relatie care nu  funtioneaza, poti schimba asta, schimband modul in care te pozitionezi, schimbandu-ti energia, modul de a fi, accesandu-ti  energia si puterea feminina.

Daca vrei sa iti accesezi energia feminina, cursul meu de relatii Find Love este locul ideal unde poti incepe. Vei descoperi cum sa devii o femeie de sine stataoare, cum sa iti accesezi energia feminina, care este atat de atractiva pentru orice barbat. Vei descoperi pasii cheie pentru a avea o relatie implinita cu angajament pe viata.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro