IubireCum sa te opresti sa te gandesti obsesiv la un barbat ! * Andrada Dan

02/12/2018by Andrada

Cand barbatul pe care ti-l doresti nu vrea sau nu poate fi cu tine, atunci te poti trezi ca nu te poti vindeca de dorul de el sau chiar te gandesti obsesiv la el. O astfel de relatie poate fi extrem de consumatoare. Nimic nu pare sa te vindece indiferent de ceea ce faci. Singurul lucru care iti poate aduce alinare este gandul ca vei reusi sa fiti impreuna. In rest gandul la el nu iti da pace. Scenariile se tin lant in mintea ta. Fie te invinovatesti, fie te gandesti ca nu ai facut ce trebuia sau te zbati sa gasesti o cale prin care sa fiti impreuna.

Urmareste acest videoclip si afla cum sa te opresti sa te gandesti obsesiv la el:

Daca te afli intr-o situatie similara si vrei sa te vindeci, sa fli cum poti sa ai  o relatie implinita, programul meu de relatii Find Love te poate ajuta.

Vei invata tehnici de vindecare, astfel incat ce simti acum sa devina modul prin care iti vei creste atractivitatea dramatic . Este chiar feminitatea ta. Sacrul feminin. Vei atrage ca un magnet si te vei simti increzatoare puternica in dragoste. Vei invata cum sa atragi un barbat bun potrivit pentru tine sa iti implinesti visele.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro