Atractie3 Secrete despre limbajul corpului care atrag magnetic un barbat ! * Andrada Dan

02/03/2019by Andrada

Stii acele femei care atrag  barbati usor fara efort si nu intelegi ce anume ii atrage pe barbati la ele ?

Nu este o frumusete, nici cea mai desteapta femeie pe care o stii si nici nu are vreo cariera stralucita. Nu este nici vreo simpatica, blanda sau generoasa. Nic macar amuzanta nu ti se pare.

Ba din contra ti se pare ca nu are prea multe in comparatie cu tine. Poate chiar iti displace si nu intelegi ce are ea si tu nu ai.

Sau stii acele femei care nu sunt neparat o aparitie, nu poti spune ca sunt frumoase, dar au ceva, emana un ceva care  atrage fara sa iti poti explica ce.

Cumva aceste femei, au ceva care face ca barbatii sa fie atrasi mereu catre ele, natural fara efort. Sunt acele femei care nu asteapta niciodata telefonul unui barbat.

Sunt femei care au barbati care isi doresc compania lor, iar relatia cu un barbat se intampla natural fara a fi nevoie de strategii.

O astfel de femeie nu pare sa depuna efort pentru a avea o relatie cu un barbat. Ei sunt cei care isi doresc prezenta ei si sa faca parte din viata ei si nu invers. Ea este trofeul in dragoste, nu barbatul.

Probabil ca stai si te intrebi, oare ce vad barbatii la ea. Care o fi misterul acestei atractii?

Probabil ca atunci cand esti cu un barbat care iti place iti doresti sa fie atras de tine.

Asa ca esti foarte atenta la ce spui, la cum arati pentru a-l face sa te placa. Te aranjezi pentru el. Incerci sa creezi o atmosfera calda cand esti cu el pentru a-l atrage  si cumva parca lucrurile nu functioneaza cum te-ai fi asteptat si nu intelegi de ce.

Iata secretul atractiei pe care il au acele femei care atrag natural un barbat. Acele femei emana energie feminina.

Prezenta lor in lume este chiar ceea ce emana: energia feminina

Energia feminina este despre A FI, a simti, despre senzorial, nu despre actiune, planificare, strategie si control.

Stii acele filme cu femei fatale. Totul este incet, usor, gesturile sunt lente, parca totul curge. Sau gheisele.  Miscarile lor sunt usoare, precum vantul care mangaie primavara ciresii japonezi pe dealurile inverzite.

Iata 3 moduri cum poti accesa si tu aceasta energie feminina doar prin modificarea posturii corporale si limbajul corpului, astfel incat sa atragi magnetic:

1. Nu te apleca in fata

Observa postura corporala pe care o ai cand esti cu un barbat. Daca esti aplecata catre el, inseamna ca esti dintr-o pozitie de vanatoare chiar daca nu o faci constient.

Energia ta este de la tine catre el. Nu de la el catre tine, cum ar trebui sa fie in interactiunea cu un barbat. La nivel subliminal, ii transmiti ca el este trofeul.

La nivel emotional si corporal esti incordata. El iti va simti incordarea. Va simti ca nu esti o femeie relaxata, sigura. Iti va simti vibe-ul pe care il transmiti catre el, ca el este vanatul.

Chair daca emotional nu te poti controla, cel putin iti poti relaxa corpul si postura. Cand te suprinzi aplecata catre el, pur si simplu lasa-te pe spate, intinde-ti umerii si relaxeaza postura ca atunci cand iti destinzi spatele.

Ai grija mereu sa fii in aceasta pozitie ca si cand esti deschisa sa primesti, nu aplecata catre el, indiferent de ceea ce faci: fie ca esti la masa si stai pe scaun sau in picioare intr-o conversatie.

2. Relaxeaza-ti mainile

Cand o femeie este concentrata sa controleze lucrurile, este tensionata si atunci isi tine palmele stranse. Un astfel de limbaj al corpului ii transmite unui barbat la nivel subliminal ca esti incordata. Iti va simti tensiunea si nu va fi atras.

Observa cum iti tii palmele in interactiunea cu un barbat sau cand te gandesti la el. Le tii inclestate sau ai palmele dechise, relaxate ?

Exerseaza acasa si deschide si inchide palmele usor pentru a le detensiona ca si cum nu ar avea oase. Lasa-le moi, sa cada relaxate.

Cand esti la masa, prinde usor tacamurile cu mana si lasa-ti mainile moi. In conversatia si interactiunea cu un barbat obisnuieste-te sa stai cu palmele moi, deschise, relaxate fara sa gesticulezi si sa ai gesturi lente, ample cand o faci.

Aceste mici schimbari te vor ajuta sa te relaxezi, sa te simti mai soft, feminina si calma. Tensiunea din corp si presiunea pe care o simti se vor diminua.

3. Relaxeaza-ti umerii si spatele

Observa cum ai umerii cand esti in prezenta unui barbat, sau cand te gandesti la el, de ce nu a mai sunat, ce sa-i spui sau ce sa faci pentru a avea mai mult intr-o relatie.

Daca te suprinzi ca ai umerii adusi in fata, incordati, la fel si spatele, inseamna ca esti tensionata si incordata. Esti in constrictie. Curbata ca un arici. Deloc atractiv pentru un barbat. Nu va sti sa spuna ce, dar nu va simti ca face click cu tine.

Un barbat simte ce simti tu. Iti va simti agitatia si nesiguranta, ceea ce nu il va atrage.

Asa ca de fiecare data cand te suprinzi cu umerii si spatele incordat, opreste-te din ce faci si constient relaxeaza umerii si spatele. Extinde tesuturile. Respira. Stai linistita cateva secunde.

Te vei simti usurata, eliberata de tensiune.

Cand un barbat simte relaxarea, senzatia de moale de calm, de curgere din partea unei femei in energie feminina, va simti ca vrea sa isi petreaca tot mai mult timp in prezenta ei. Se creaza polaritatea feminin/masculin, deoarece barbatii sunt atrasi de femei in energie feminina.

Astfel apare dansul feminin/masculin intre o femeie si un barbat. El actioneaza, initiaza si ea primeste si raspunde la ceea ce face el.

Ea nu se straduieste sa faca sa se intample lucrurile, sa il atraga, sa faca relatia sa se intample sau sa o duca la urmatorul nivel. El este atras natural de catre ea si face lucrurile el sa se intample, ea doar raspunzand.

Daca vei reusi sa te relaxezi si tu in prezenta unui barbat sa iti accesezi energia feminina, astfel incat sa devii tu trofeul in dragoste, atunci vei deveni si tu ca acele femei care au natural dragoste in viata lor.

In programul meu de relatii Find Love, ve descoperi cum sa accesezi energia feminina. Nu este numai despre limbajul corpului. Este despre un nou mod de a fi care are legatura cu ceea ce simti, crezi, gandesti, emani din interior ca exterior, actionezi in raport cu relatiile, barbatii si iubirea.

Este un program profund in care vei invata cum sa incorporezi energia feminina, astfel incat sa atragi natural un barbat.

Find Love, este fundatia tuturor cursurilor mele, in care vei invata cum sa ai o relatie implinita. Vei primi consiliere, sfaturi,  instrumente si tehnici avansate despre atractie, dating, relatii, energie feminina care iti pot aduce barbatul ideal.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro