Increderea in sine Cum faci sa devii o prioritate pentru un barbat ?

05/06/2019by Andrada0

Cand esti intr-o relatie cu un barbat care nu iti ofera atentia, disponibilitatea,  si afectiunea de care ai nevoie, poate fi extrem de consumator pentru o femeie. Te framanti cum sa il faci sa iti ofere ce ai nevoie, sa isi petreaca timpul cu tine, sa il faci sa te caute, sa fie interesat cel mai mult de tine.

Cand iti doresti mai mult decat iti ofera el, si din contra tu ii oferi mai mult lui, atunci vrei si mai tare sa devii o prioritate pentru el si nu stii cum.

Iata de ce nu esti o prioritate pentru el si cum poti deveni:

Vei deveni o prioriate pentru un barbat doar atunci cand devii o prioritate pentru tine. Paradoxul este ca atunci cand nu mai este despre el, si uiti de el, atunci apare barbatul potrivit.

Barbatul potrivit este cel care vrea ca tu sa fii fericita, nu doar el sa se simta bine si doar nevoile lui sa conteze. Un barbat adevarat in energie masculina, este fericit cand tu esti fericita!

Asa ca trebuie sa iti reorientezi energia si sa o pui asupra ta, sa iti cresti stima de sine, sa definesti ce vrei, ce nu mai vrei, ce standarde ai in modul cum sa te trateze un barbat si sa alegi un barbat daca este capabil sa iti ofere si sa te trateze asa cum te implineste.

Programul meu Find Love te poate ajuta, daca iti doresti sa devii o prioritate pentru un barbat. In cadrul acestui program vei invata cum sa iti cresti stima de sine si sa te simti valoroasa.

Vei invata cum sa alegi si sa atragi un barbat bun pentru care sa fii o prioritate, interesat de tine, care sa isi doreasca sa faca parte din viata ta.

Click pentru detaliile acestui program Aici.

Cu drag,

Andrada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro