Ce este mai important - Cine esti tu sau un barbat ? * Andrada Dan

27/11/2019by Andrada Dan

Toate femeile care sufera in dragoste au ceva in comun:

Se concentreaza asupra unui barbat. Esential este ca au uitat de sine, si barbatul din viata lor este mai important decat ceea ce sunt ele !

Uneori titlurile articolelor si videoclipurilor mele sunt despre “Cum aduci un barbat inapoi”, “Ce vor bărbații” sau “De ce se îndepărtează un barbat”. Aceste articole și video -uri au cele mai multe vizualizări vs unul cu titlul “Iubeste-te”,  “Sau cum sa îți crești încrederea in tine”.

De ce ? Pentru ca o femeie care are probleme in dragoste, s-a pierdut pe ea, are energia asupra lui, asupra a ceea ce vrea un barbat și cum vede orice legat despre el, despre orice care il poate aduce inapoi, crede ca a gasit salvarea de la cineva care știe cum și care o poate ajuta sa-l aduca inapoi.

Din pacate pentru tine, el este mai important decat tine, ai uitat cine esti si ce meriti in primul rand ca fiinta valoroasa si ca femeie: ca meriti dragoste si un barbat care poate sa ti-o ofere. Imi spunea odată o clienta ca atunci când a luat programul meu de relatii Find Love se gândea ca o sa ii dau o reteta diferita, ceva de facut pentru a cuceri un barbat, ceva ce nu a mai încercat pana acum. Adică toată atenția și energia ei erau asupra lui ca și când ea nu exista.

Pentru a avea o relatie implinita, chiar daca iti doresti atentia si dragostea unui barbat, dragostea ta pentru tine este ceea ce conteaza. Cel mai important este sa fii constienta de valoarea ta, de cine esti tu, de ceea ce vrei tu ! Dragostea adevarata incepe de la o relatie buna cu tine si nu invers. Mai intai tu esti cea mai importanta persoana din viata ta si apoi vine barbatul. Este modul in care urmezi energia ta si nu a barbatului.

Urmareste in videoclipul de mai jos de ce este mai important cine esti tu decat un barbat si cum te ajuta acest mod de a fi si de a te pozitiona pentru a avea dragostea, devotamentul, respectul si angajamentul unui barbat:


Dacă vrei sa aprofundezi cum poți avea o relatie împlinita, cum sa îți schimbi atenția de la el sa ai focusul asupra ta, cum sa te simti valoroasa, importanta, cum sa te recastigi, sa iti construiesti o stima de sine sanatoasa cu un vibe sigur de femeie care atrage magnetic, care se valorizeaza si se iubeste mai intai pe ea – pe care si-ar dori-o orice barbat, atunci programul meu de relații Find Love, te poate ajuta.

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

In programul Find Love, vei afla:

  • O harta de urmat cu un sistem care functioneaza cu adevaruri despre iubire si relatii, care te vor indruma sa atragi un barbat bun alaturi de care sa iti construiesti o relatie implinita.
  • Cum sa iti construiesti o stima de sine sanatoasa astfel incat sa ai admiratia si respectul unui barbat bun in energie masculina
  • Cum sa te iubesti astfel incat sa inspiri dragostea, devotamentul si angajamentul unui barbat cel putin cat te iubesti tu
  • Un nou mod de a fi, astfel incat sa simti ca ai puterea in relatie, tu sa fii trofeul si cea dupa care tanjeste un barbat
  • Un plan cu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat care functioneaza, astfel incat sa nu mai stai in confuzie si nesiguranta, prin care vei afla calea pentru a gasi iubirea pe care o cauti
  • Care sunt blocajele tale in dragoste care te impiedica sa ai o relatie fericita si cum sa le indepartezi
  • Un nou limbaj al dragostei, cum sa comunicipostura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actionezi in interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri dragostea si angajamentul pentru totdeauna

Programul cuprinde 6 pași prin care vei afla o cale prin care poti gasi, atrage si pastra un barbat bun potrivit pentru tine, alaturi de care sa ai o relatie implinita :

Click pentru detalii Aici:

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: