Cum sa fii femeia la care se opreste un barbat pentru totdeauna ! * Andrada Dan

21/02/2020by Andrada Dan

Ti s-a intamplat vreodata sa fii cu un barbat si sa simti presiunea aceea ca tu trebuie sa te agiti sa il tii interesat deoarece la inceput a fost interesat de tine ca apoi sa isi piarda interesul si sa plece ca apoi sa revina si iar sa plece ?

Daca te confrunti cu o situatie similara este vorba despre barbatul elastic, de care te leaga doar atractia, caruia ii lipseste un element cheie prin care un barbat ramane alaturi de o femeie pentru totdeauna.

Iata ce mesaj am primit de la Ioana aflata intr-o situatie similara si ce este de facut (unde descriu ce inseamna barbatul elastic):

Intrebarea:

Bună, Andrada! Am început să te urmăresc într-o perioadă foarte grea pentru mine, eram despărțită de fostul meu de mai bine de 4 luni,dupa o relație care abia depăşise 6 luni, însă nu reuşisem să îmi revin absolut deloc, mă simțeam în continuare dărâmată şi lipsită de orice motivație de a mă ridica.

Ajungând pur întâmplător la canalul tău de youtube, viața mea s-a schimbat la 180°. M-am adunat, m-am focusat iar pe mine, am încetat să mă mai gândesc la fostul şi să îl mai caut, am evoluat foarte mult, eram fericită cu tot ce aveam, indiferent de faptul că eram neîmplinită pe plan sentimental.

Cu toate acestea, nu m-am putut lipsi de prezența fostului în viața mea întrucât am făcut parte din acelaşi anturaj anul trecut, şi de ceva timp a intrat şi în actualul meu cerc de prieteni.

 Deşi el a fost cel care a pus punct, cel care nu şi-a mai dorit ca relația noastră să continue, de ceva vreme mă tot caută, dupa 10 luni, ba chiar m-a sunat acum două seri că vrea să ne vedem şi a venit de la o distanță de cam 90 km pe la 2 noaptea, urmând să ne întoarcem la el acasă.

 Spunea că îi era dor de mine şi că de mult timp voia să ne vedem însă aştepta momentul potrivit. Eu l-am iubit pe el enorm, a fost prima mea relație şi deşi sunt constientă că atâta timp cât nu e ferm convins că mă vrea, înseamnă că nu este persoana potrivită, am avut tendința să cred că poate de data asta va fi altfel.

 Nu vreau să fiu nici paranoia să cred că totul a fost o mare amăgeală, întrucât a reapărut brusc, aproape să mă convingă că mă vrea, însă nu îmi scrie deloc, ba chiar a cam sărit calul cu anumite glume.

 Cunoscându-ți deja sfaturile, am decis că este mai bine să nu il caut deloc. Cu toate acestea, aş vrea să vorbesc cu el, măcar să punem punct. Îl înțeleg perfect dacă tot ce a simțit a fost de moment şi el nu mai simte acum ca ar vrea o relatie cu mine, il înteleg si daca vrea o relație dar habar nu are cum sa o ia de la capat, insa nu vreau să fie doar o bataie de joc, mai ales după ce l-am iubit atat de mult şi am suferit pe măsură.

 Intrebarea mea pentru tine este, ce te faci atunci cand nu intelegi intentiile unui barbat, mai ales fiind vorba de fostul? Cum abordezi situatia asa incat nici sa nu incerci sa detii controlul, sa suni si sa il cauti pentru a-i cere explicatii, ci doar să inchei o situatie care te depaseste din toate punctele de vedere, sau poate sa o clarifici in cazul in care se presupune că eu as fi paranoia şi aş crede ca totul a fost un joc:)).

 Îți multumesc pentru tot efortul pe care il depui in fața atâtor femei aflate în situații dificile si sper din suflet să mă ajuți şi pe mine❤.

Ioana

Raspunsul meu

Bravo pentru schimbare si eforturile pe care le faci in ceea ce te priveste.

Ceea ce iti voi spune nu este despre el. Ce face el nu este deloc relevant. Nu este treaba ta sa intelegi de ce revine. Importanta aici este pozitia ta in raport cu el.

Cert este ca din comportamentul lui se vede ca este genul de barbat fantoma. Acum este, acum dispare sau barbatul elastic cum descriu mai jos metaforic un astfel de comportament.

Imagineaza-ti ca esti o stanca si el este legat de tine cu un elastic –  atractia intre barbat si femeie. Vine pleaca. Daca tu cand pleaca te dai jos, dispare atractia, deoarece elasticul nu mai este tensionat. Ramai pe stanca si elasticul se intinde. Tensiunea creste si el revine.

Dar conteaza ca revine doar pentru atractie? Conteaza ca dispare. De ce face asa? Nu este relevant. El este asa cum este si comportamentul lui arata ca este nehotarat, instabil, rece/cald si ca nu este capabil de stabilitate. Este barbatul fantoma.

Actiunile lui reflecta ce este el si ce iti poate oferi. Ce face el are legatura cu el, nu cu tine. Valoarea ta este aceeiasi. Important este cum te fac sa te simti actiunile unui barbat nu ceea ce simti tu fata de el bazat doar pe atractie.

Pentru o relatie reala este nevoie de mai mult decat atractie. Este nevoie de disponibilitate pentru relatie. Asta inseamna ca un barbat sa fie dispus sa renunte la independenta lui pentru o viata in doi.

Important este sa ramai centrata, sa nu fii reactiva si sa te concentrezi pe ce vrei tu: un barbat hotarat, stabil care te face sa te simti bine, dispus pentru angajament si devotat tie cu un comportament PREDICTIBIL.

Doreste-ti un barbat care nu isi pierde interesul ca apoi sa revina imprevizibil. Doreste-ti un barbat al carui comportament sa iti ofere stabilitate si siguranta prin predictibilitate.

Doreste-ti sa fii unica si ultima femeie pentru el din marea de femei. Tu esti unica si speciala, pentru ca esti tu, pentru esenta ta. Si fiecare femeie are un barbat potrivit pt ea. Tu ai ce isi doreste un barbat: energia feminina.

Cand stii ce vrei, atunci stii ce nu vrei si alegi in consecinta: un barbat stabil, cu un comportament predictibil.

El nu este ultimul dintre barbati. Tu esti ultima femeie din viata unui barbat la care el se opreste pentru totdeauna, deoarece asa te vezi si alegi in consecinta.

El a fost in trecere in viata ta. Nu vrei un barbat instabil si nehotarat. Tu iti esti tie loiala in primul rand. Doreste-ti un barbat care sa iti ofere devotament Un barbat nehotarat este nimic pentru tine. Un barbat este special pentru tine, cand iti ofera angajament, stabilitate si devotament.

Asa ca iti doresc ca pozitia ta, mind set-ul tau sa fie:  sunt femeia la care se opreste un barbat pentru totdeauna, si sa alegi in consecinta pentru a nu mai fi niciodata in pozitia in care sa fii o femeie difuza din marea de femei la care se duce si de la care pleaca un barbat.

Daca vrei sa ai acest mind set al femeii la care se opreste un barbat pentru totdeauna, Tabara de Relatii Find Love te poate ajuta.

Este o tabără în care vei învăța cum sa ai dragostea unui bărbat și o relație fericită, fie ca vrei sa atragi un partener ideal sau sa il aduci înapoi sau sa-l faci sa vrea mai mult sau sa iti reconectezi relația,

3 zile magice despre Dragoste, Feminitate și Relații, intr-o locatie exotica la malul marii in luna iunie, te vor ajuta sa iti accesezi energia si puterea feminina, astfel incat sa te implinesti in dragoste si sa devii femeia la care se opreste pentru totdeauna un barbat!

Click pentru detalii Aici:

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: