Atractie3 Secrete ale energiei feminine care fac un barbat sa te iubeasca ! * Andrada Dan

03/11/2020by Andrada

Esti epuizata de la cât efort depui pentru  a-l găsi pe Mr. Right sau pentru a-ti menține relația ?

Știu cat de obositor și frustrant este cand încerci să-l faci pe un tip să te placă, iar apoi, odată ce a făcut-o, sa te dai peste cap sa menții relatia.

Probabil ca simți că TREBUIE să faci aceste lucruri și te gândești ca la urma urmei, nu ajungem nicăieri în viață fără mult efort și persistență, nu?

Ei bine, adevărul este că, atunci când vine vorba de bărbați și relații, de obicei noi femeile ne DIRECȚIONAM greșit energia și rezultatul este unul care nu ne împlinește: mult efort si putina dragoste.

Iată un adevar despre ce atrage ca un magnet : ce funcționează în restul vieții tale (cariera și pasiunile tale), pur și simplu NU funcționează cu bărbații, de fapt îi face pe bărbați să fuga de lângă tine și te împiedică să obții toată dragostea pe care o meriți.

3 Secrete ale energiei feminine care te vor transforma intr-un magnet pentru bărbați:

Pentru a schimba cu adevărat cursul vieții tale amoroase și în cele din urmă sa începi să te bucuri de o relație pasională și sigură cu un bărbat potrivit pentru tine, trebuie să începi să faci lucrurile diferit.

1. Sa fii o fiinta senzuala

În funcție de experiența ta de viața, educație, traume, tipare și de istoricul relațiilor tale, este posibil să nu traiesti experiența deplină de a fi în energia ta feminină.

Energia feminină se referă la sentimente și senzații  – experimentarea lumii și a oricărei situații în care te afli, cu toate simțurile. Nu este vorba de A FACE ci pur și simplu de A FI.

Daca esti o femeie cu o carieră, sau care este obisnuita sa acționeze pentru obiective, sa faci pentru a obtine – este foarte dificil să treci de la energia masculină de la job, de la ce faci tu pentru a obtine, la energia feminină de care ai nevoie pentru o relație de succes.

S-ar putea să nici nu știi de aceasta dinamica feminin-masculin și ce rol joaca in viața ta.

De aceea este atât de important sa fii conștienta ca Nu este vorba despre suprimarea sinelui tău minunat – ci este vorba despre scoaterea la suprafață a feminității și atracției tale NATURALE, a esenței tale feminine.

La asta răspund bărbații cu atractie si iubire, la o femeie conectata la sinele ei feminin – ceea ce îi face să renunțe la „libertatea” lui pentru tine.

A fi conectata la sinele tău feminin înseamnă să fii mai concentrata pe experiența TA decât pe a lui, pe energia ta, pe momentul tău prezent, pe ce trăiești tu, pe senzatiile tale, pe corpul tau, pe ce este disponibil pentru tine acum.

Când ești pe deplin prezenta cu propria ta experiență – inclusiv în timpul sexului – un bărbat este atras și complet fascinat de tine și de energia ta.

2. Sa te lași sa fii imperfecta

Știai că ceea ce te nemulțumește la tine  îl face să te iubească? Același lucru este valabil și pentru toate acele lucruri despre care încerci să le ascunzi de teamă să nu te placa sau încerci sa le schimbi la tine ca sa îl faci sa te placa mai mult.

Iubim oamenii nu pentru perfecțiunea lor … ci din cauza lor, pentru esența lor. Când o femeie își permite să fie vulnerabilă, umană și „imperfectă” în fața unui bărbat, el se poate conecta cu adevărat cu ea.

Un barbat te va iubi pentru esența ta, nu pentru ce vrei tu sa devii ca el sa te iubească.

Nu te va iubi ca îți vei lua mai multe haine, ca te vei coafa mai mult, ca te vei dezvolta mai mult spiritual, ca vei fi mai elevata, mai deșteapta, ca îți vei pune silicoane, botox si vei fi mai sexy, ca sa fii mai buna, mai atragatoare, astfel încât sa te poata iubi mai mult.

Un barbat te va iubi pentru ca ești tu ! Normal ca vrem sa fim frumoase, sexy si destepte dar in primul rand pentru noi insene, pentru sentimentul de implinire personala.

Degeaba te framanti ce sa faci, cum sa fii ca el sa te iubească și sa te dorească mai mult.

Cu cât te framanti, și vrei sa faci mai mult ca sa devii mai mult pentru a fi iubita, cu atât te îndepărtezi de iubire.

Tot ce ești tu este frumos, unic și de iubit. Unic-ul TAU este ce atrage. Concluzia, iubeste-te tu prima asa cum esti !

Când un bărbat va vedea că te simțiți confortabil în propria piele și că nu iti este rușine de părțile nu atât de frumoase din tine sau ca nu vrei sa fii altceva decât ești, atunci va simți că poate fi și el însuși cu tine.

Când faci acest lucru, creezi acel sentiment foarte important de siguranță și acceptare care nu numai că atrage un barbat ca un magnet, ci îl face să se îndrăgostească de tine în fiecare zi.

3. Sa îți exprimi sentimentele

Zi de zi, probabil că esti obișnuita să comunici prin ceea ce gandesti. Crezi că dacă prezenti un argument rațional pentru ceva, atunci cealaltă persoană iti va vedea punctul de vedere și iti va oferi ceea ce ai nevoie.

Funcționează acest mod de a fi când vrei sa demonstrezi ceva matematic, științific, o teorie, sa înțelegi tu ceva la nivel de logica nu și însă in relatia cu un barbat de la care aștepți pasiune, dorința și romantism.

Dar dacă vrei ca un bărbat  să te asculte cu adevărat și să fie sensibil la tine, atunci trebuie să faci ceva radical diferit: să îți cuprinzi emoțiile și sa vorbești din sentimentele tale.

Cand îți cuprinzi emoțiile nu îl faci pe el responsabil de ce simti tu și poți sa vorbești exprimând ce sentimente ai, neincercand sa aduci logica între voi, care taie conexiunea.

Ratiunea, logica este masculin iar simțirea, emotia și exprimarea ei este feminin.

Iata un exemplu de comunicare din cuprindere si exprimare de emoție (comunicare din energie feminina) vs comunicare din rațiune (comunicare din energie masculină)

Dacă barbatul tău vrea să mergi cu el cu motorul  și gândul acesta te sperie de moarte i-ai putea spune toate modurile în care mersul  cu motorul este periculos: “Este atât de periculos  încât putem fi acroșați de alta masina, si as putea ajunge cu adevărat rănită.”

Când oferi unui barbat motive logice de genul acesta, ar putea argumenta fiecare punct.

Dar dacă pur și simplu spui: „Sunt foarte, foarte speriata ca pot fi rănită de mersul pe motor și nu vreau să fac asta”, abia atunci el poate simti ce simti tu.

Dintr-o dată, el se poate conecta cu tine, deoarece tu ești conectata cu ce simti,  și ii transmiți emotia ta – comunici din energie feminina,  nu comunici cu el argumentând la nivel logic, încercând sa îl convingi – a încerca sa îl convingi find masculin.

In programul meu Feminine Love, vei afla EXACT cum să iti accesezi energia ta feminina.

Iti voi arăta, pas cu pas cum să devii o ființă mai senzuală, cum sa fii un magnet.  Când o vei face, lucrurile din viața ta se vor transforma major deoarece o femeie senzuala este o femeie care atrage fără efort bărbații către ea și le inspira dragostea, devotamentul și angajamentul.

Vei înțelege în cele din urmă ceea ce te-a blocat si te-a îndepărtat de dragoste și în sfârșit, te vei bucura de relația sigură și hrănitoare la care ai visat.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag!
Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro