Video- Cum poate o femeie sa isi implineasca dorintele natural din energie feminina ! * Andrada Dan

08/01/2021by Andrada Dan

Știm cu toții cât de groaznic se simte atunci când avem mari speranțe pentru ceva care nu funcționează.

Ca atunci când ne place cu adevărat acel bărbat cu care am ieșit și ne putem vedea practic în rochia de mireasă, iar apoi nu mai sună niciodată. Sau cand iti doresti din tot sufletul sa rezolvi situatia care te apasa in cuplu, speri sa reusesti si nu poti indiferent ce faci, traind multa dezamagire.

Ce urmezi cand te afli intr-o astfel de situatie zile, săptămâni, luni sau ani: energia disperării, a controlului, a victimei , a fetiței abandonate, singure sau energia feminina puternica de femeie matura ? Adevarul este ca am ce practic. Nu este voba de noroc, manipulare sau o rețeta magica data de un guru.

Nu exista legea atracție tip magie. Atractie inseamna ca am ce practic, energie si acțiuni care imi aduc pas cu pas rezultatul. Faptul  ca nu se întâmpla ce vreau este un rezultat dat de practia unei  energii, alegeri și acțiuni care nu functioneaza.

Diferența de a ajunge de unde sunt, unde vreau, consta in ce practic de azi înainte.

Schimb totul. Energie diferita. Intenționez sa fac diferit.

A vrea ceva de la ceilalți este diferit de a vrea tu ceva pentru tine. Cand vrei ceva de la ceilalti sau chiar de la tine, vrei sa sa obtii acum. A te concentra pe rezultat, pe a obtine este masculin. Nu functioneaza. Te blocheaza.

A dori este diferit de a obtine. A dori este pasiune pentru tine. Este feminin. Este energie feminina, care atunci cand este urmata, se nasc spontan, organic actiuni  care functioneaza si atunci dorintele tale se implinesc.

Iata cum poti sa ai ce iti doresti, diferit de pana acum, intr-o maniera naturala, organica din energie feminina:

 

Acest video este despre a constientiza ca nu nevoia de a controla ce iti doresti iti va implini dorintele. Cand iti doresti ceva si esti in energie feminina, atunci vei actiona tot din energie feminina, reusind sa atragi catre tine ce iti doresti: barbatul, sotul sau sa iti implinesti visele.

Controlul este cea mai ineficienta cale, optiune  pe care sa o aplici. Este foarte usor sa aluneci inconstient in energie masculina si control cand lucrurile nu functioneaza, cand vrei sa le repari. Cand faci asta lucrurile nu se imbunatatesc, din contra merg mai rau.

Tot ce ai nevoie este sa inveti cel mai bun mod  de a avea ce iti doresti, cum sa actionezi din energie feminina.

In cadrul programelor mele Find Love, vei invata un mod usor, natural din energie feminina care te va ajuta sa iti implinesti dorintele asa cum meriti.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag

Andrada

 

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: