Video - Cand sotul iti este infidel cum rezolvi situatia ? * Andrada Dan

27/01/2021by Andrada Dan

Cand afli ca sotul tau alaturi de care ai avut o casnicie ani de zile bazata pe angajament, dragoste, stabilitate afli ca are o amanta careia ii ofera si ei dragostea lui, sentimentul de dezamagire este urias.

Daca el a fost un barbat bun in casnicie, durerea este si mai mare. Ai investit mult in dragostea ta fata de el iar durerea ca ofera si altei femei este groaznica.

Iata ce mesaj am primit de la Claudia, o clienta care a cumparat programul Reconnect Love, aflata in situatia sotiei dezamagita ca sotul are o amanta de care este atasat, si ce este de facut intr-o astfel de situatie:

 

Este doar o chestiune de vointa si perspectiva pentru a aplica.

Adica ori ai o perspectiva de maturitate si intelepciune (energie feminina), ori una prin care te lasi condusa de frustrarea afectiva, de orgoliu, de ego (energie masculina) care nu functioneaza.

Soluția potrivită este sa fii „femeie deșteapta” și sa actionezi intelept in favoarea ta, chiar daca pare impotriva ta pentru ca ai sentimentele de frustare si dezamagire. Nu este numai despre sentimentele provocate de situatie, este un context, un ansamblu unde sunt mai multe: situatia cu amanta si tot ce simti, dar este si familia, stabilitatea ta, a familiei plus ce este intelept sa faci tinand cont de factorul siguranta si stabilitate.
Solutia este tocmai sa renunti sa rezolvi situatia oricat de contraintuitiv suna, sa renunti la lupta (energie masculina) si sa actionezi din energie feminina (din intelepciune, si feminitate) si situatia se va rezolva natural de la sine. Adica sa urmezi vocea intelepciunii  (energie feminina), nu a egoului (energie masculina).
In programul meu Reconect Love, vorbesc in pasul 5 despre Schimbarea situatiei, prin schimbarea perspectivei:
  • Aplicarea planului care functioneaza cu cei 5 Pasi pentru transformarea relatiei tale
  • Urmarirea planului nu a tiparelor si schimbarea perspectivei, singurul mod prin care poti obtine rezultate diferite astfel incat sa ai dragoste si fericire
  • Accesarea intelepciunii si a puterii tale interioare care te vor ghida catre alegeri intelepte in dragoste
Este nevoie doar de vointa, viziune de ansamblu asupra situatiei si determinare. Ai instrumentele, programul si comunitatea Find Love care te sustin.
Ai incredere ca vei reusi cand urmezi energia feminina, din moment ce deja esti aici. Este doar o chestiune de practica a acestei abilitati, ca acum stii si cum.

Daca te afli intr-o situatie similara sau vrei sa iti reconectezi relatia, poti invata ce sa faci si ce sa nu mai faci, astfel incat sa iti transformi relatia.

Programul cuprinde 5 pași prin care vei afla o cale prin care indiferent cat de dificila pare situatia acum, il poti aduce aproape de tine si transforma situatia in care te afli.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,
Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: