Video - Ce fel de iubire atrage dragostea unui barbat ! * Andrada Dan

09/03/2021by Andrada Dan

Cand esti indragostita si nu te cauta sau te-a parasit, iti vine sa il cauti, sa ii scrii, sa vezi daca este online, ce face, te lupti cu ce simti, vrei sa iti treaca dorul de el, vorbesti de el cu prietenele tale.

Te lupti sa ill aduci inapoi. Vrei sa faci sa se intample relatia. Vrei sa faci sa te caute sau sa iti treaca de el.

Ei bine nici unul dintre aceste moduri de a fi nu functioneaza. Nici sa te lupti cu tine sa iti treaca dorul, nici sa faci sa se intample relatia, sa il faci sa te iubeasca.

Aceste doua moduri de a fi te blocheaza de fapt sa primesti iubirea, pentru ca tu nu esti deschisa sa o primesti, deoarece te lupti cu ce este si nu esti deschisa sa primesti.

Exista un mod de a fi prin care sa te deschizi sa primesti iubirea chiar intr-o situatie dificila. Este despre a te opri. Despre a nu te mai lupta cu ce este, cu tine, cu ce simti, cu situatia. Este despre a sta linistita si a nu face nimic.

Linistea creaza dragostea. Linistea este esenta inimii.

Urmareste in videoclipul de mai jos despre acest mod de a fi deschisa prin care sa primesti iubirea:

Secretul care face un barbat sa fie atras numai de tine, sa își dorească sa renunțe la libertatea lui pentru a fi cu tine, este ceea ce tu ai deja – Energia și Puterea Feminina !

Cand iti accesezi energia feminina esti deschisa sa primesti iubirea in viata ta. Nu te mai lupti cu ce se intampla deoarece ai Siguranta si Fiori ceea ce atrage magnetic un barbat.

Programul meu Feminine Love, te va ajuta sa îți descoperi puterea feminina  pe care deja o ai in interior, cum sa o aduci la suprafața, emanand energie feminina, astfel încât sa creezi un nivel de atracție si conexiune pe care un barbat nici nu și le imaginează ca fiind posibile.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: