Video-Greseala prin care nu mai atragi un barbat ca la inceput ! * Andrada Dan

16/04/2021by Andrada Dan

Simti ca nu poti sa faci sa functioneze nici o relatie ? Ca e acolo si apoi dispare? Ca te placea la inceput si apoi se retrage ? Ca spune ca nu mai simte la fel?

Iata care este greseala prin care nu mai atragi un barbat ca la inceput:

Este despre a te opri si a face diferit. Greseala este asteptarea ta vis-a-vis de el. Astepti atentia lui. Ii scrii ca o instructiune: suna-ma.

Vrei ceva de la el ceea ce se simte ca o presiune pentru el. Tu vrei starea pe care o simti langa el cand iti da atentie. Insa un barbat este mai mult de atat. Nu doar atentie pentru tine.

Tu vrei ca orice femeie implinire langa un barbat. Vrei o relatie in care sa te simti bucuroasa si in siguranta.  Pentru asta trebuie sa stii daca un barbat poate sa iti ofere ceea ce tu ai nevoie. Daca este capabil de o relatie asa cum iti doresi si meriti pe deplin, nu doar sa vanezi o stare pe care o simti langa el.

Pentru a avea o relatie in care sa ai si atentie dar si siguranta, trebuie sa te opresti din ce faci si nu functioneaza astazi pentru tine si sa faci diferit.

Programul meu de relatii Find Love, te poate ajuta sa intelegi ce nu functioneaza pentru tine, cum sa faci diferit, pentru a avea o relatie implinita alaturi de un barbat care sa vina el natural catre tine.

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

 

In programul Find Love, vei afla:

 

  • O harta de urmat cu un sistem care functioneaza cu adevaruri despre iubire si relatii, care te vor indruma sa atragi un barbat bun alaturi de care sa iti construiesti o relatie implinita.

 

  • Un nou mod de a fi, astfel incat sa simti ca ai puterea in relatie

 

  • Un plan cu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat care functioneaza, astfel incat sa nu mai stai in confuzie si nesiguranta, prin care vei afla calea pentru a gasi iubirea pe care o cauti

 

  • Care sunt blocajele tale in dragoste care te impiedica sa ai o relatie fericita si cum sa le indepartezi

 

  • Un nou limbaj al dragostei, cum sa comunicipostura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actionezi in interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri dragostea si angajamentul pentru totdeauna

 

Programul cuprinde 6 pași prin care vei afla o cale prin care poti gasi, atrage si pastra un barbat bun potrivit pentru tine, alaturi de care sa ai o relatie implinita.

Click pentru detalii Aici:

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: