Video - Ce face ca un barbat sa fie atras inexplicabil de tine ! * Andrada Dan

03/05/2021by Andrada Dan

u siguranta ti s-a intamplat sa simti ca te atrage un barbat fara sa iti poti explica de ce.

Adeseori spun in materialele mele ce sa faci sa atragi un barbat dar probabil cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa simti atractia aceasta inexplicabila fata de un barbat.

Poate nu era nici cel mai dragut, nici cel mai destept, dar cu toate acestea era ceva ce te atragea astfel incat nu te puteai stapani.

Te simteai atrasa de el, dorindu-ti sa fii in compania lui. Visai la un viitor impreuna, neintelegand ce gasesti la el de simti asa.

Simteai un fel de forta magica si misterioasa care te atragea catre el fara sa poti explica ce.

Ei bine imagineaza-ti cum ar fi ca un barbat sa simta asa pentru tine

Esti femeia care il atrage ca o forta misteroasa, neputandu-se stapani sa nu se gandeasca mereu la tine. Nu isi poate explica ce, dar ai ceva ce il atrage catre tine.

Isi petrece orele gandindu-se ca abia asteapta urmatoarea intalnire, cum sa faca sa fie in preajma ta, isi doreste cat mai mult timp petrecut cu tine, sa te priveasca, sa te atinga.

Exista un motiv pentru care un barbat simte asa pentru o femeie. Problema este ca noi femeile nu intelegem sau nu stim cum se intampla aceasta atractie inexplicabila pe care o simte un barbat fata de o femeie. Sau credem ca stim.

Cand se intampla sa ne placa un barbat, credem ca daca ii arati ce mult il placi atunci il vei atrage. Sau daca deja te intalnesti cu el, cauti moduri in care sa il multumesti sau sa il impresionezi, crezand ca asa il vei cuceri mai tare: ii trimiti mesaje, esti draguta cu el, sau super pasionala in dormitor.

Cand te straduiesti atat de tare, atunci inceteaza atractia unui barbat fata de noi.

De ce? Este de la schimbul de energie. Nu mai esti in energie feminina. Energia feminina creaza atractia, polaritatea feminin/masculin.

Energia ta nu mai creaza acel spatiu de a Atrage In ci esti in energia lui a Impinge in Afara. 

Daca te gandesti cum sa il atragi, cum sa il cuceresti, cum sa il faci sa vrea mai mult, atunci esti in energie masculina si nu il vei atrage mai mult.

Energia feminina este un mod de A FI, care creaza un spatiu in jurul tau ca un magnet care Atrage in… Este despre A PRIMI si A RASPUNDE, in loc de a Urmari, a Obtine, a Astepta, a Face sa se Intample.

Cand esti in energie feminina, esti ca o forta misterioasa, magnetica. Atragi catre tine. Este ceva la tine care atrage fara ca cel care este atras sa isi poata explica ce. Energia ta feminina inspira energia sexuala, atractia si conexiunea emotionala.

Cand un barbat este in preajma unei femei in energie feminina, simte o atractie inexplicabila, o forta care il atrage catre ea.

A face este masculin. Cand esti in energie masculina, vibe-ul tau nu inspira atractie si conexiune.

Iata ce mi-a scris Amalia care simte deja o mare diferenta intre vibe-ul feminin si cel masculin din modul in care deja o percep barbatii din jurul ei:

Probabil ca daca citesti acum acest articol te intrebi cum anume sa fac sa atrag un barbat asa ?

Daca esti intr-o situatie similara sau intr-o relatie unde simti ca el nu mai este la fel de atras de tine, atunci programul meu Feminine Love te poate ajuta.

In cadrul acestui program vei invata despre cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa Primesti si sa Raspunzi in loc sa Faci, sa Astepti, sa se Intample.

Este un curs despre feminitate si energie feminina in care vei invata cum sa devii atat de atragatoare incat un barbat sa te doreasca doar pe tine.

Secretul care face un barbat sa fie atras numai de tine, sa își dorească sa renunțe la libertatea lui pentru a fi cu tine, este ceea ce tu ai deja – Energia și Puterea Feminina !

Când înveți cum sa o accesezi, vei fi ca un magnet in dragoste și vei deveni obiectul dorintei unui barbat pentru totdeauna !

Tot ce ai nevoie este sa înțelegi cum sa îți descoperi feminitatea, cum sa îți accesezi energia feminina și CUM sa o FOLOSEȘTI.

Programul meu Feminine Love, te va ajuta sa îți descoperi puterea feminina  pe care deja o ai in interior, cum sa o aduci la suprafața astfel încât sa creezi un nivel de atracție si conexiune pe care un barbat nici nu și le imaginează ca fiind posibile.

In acest program iti voi arata teme si instrumente, care patrund la un nivel foarte profund, astfel incat un barbat va simti schimbarea si noua ta vibratie feminina. Va simti noul tau mod de a fi feminin, bazat pe siguranta si senzualitate, ceea ce il va face sa fie mai atras si apoi conectat la nivel emotional cu tine, astfel incat sa isi doreasca mereu sa fie langa tine.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: