Video-Singurul mod prin care poti atrage barbatul vietii tale! * Andrada Dan

01/09/2021by Andrada Dan

Cum ar fi daca ai sti cum poti avea barbatul ideal alaturi de care sa ai acea poveste de dragoste la care ai visat toata viata?

Poate ai intalnit acel barbat care ti-a placut,, alaturi de care te-ai simtit minunat si ti-ai facut sperante ca el va deveni the one.

Poate te-ai vazut in rochie de mireasa langa el, visand ca in sfarsit cautarile tale au luat sfarsit si ca te poti bucura de iubirea lui pentru tine, ca apoi sa nu te mai caute sau sa devina distant si sa ramai cu un gol in suflet, tanjind dupe acele clipe minunate pe care ti le doresti din tot sufletul.

Daca tanjesti dupa iubire, dupa acel barbat minunat care sa iti ofere iubirea, clipele minunate visate alaturi de el si nu reusesti sa iti implinesti acest vis, vestea buna este ca exista o cale.

Iata ce mesaj am primit si raspunsul meu, cum poti atrage un barbat si sa ai alaturi de el iubirea  vietii tale:

Chiar ceea ce tanjesti este blocajul tau sa ai iubire si o relatie reala, in care sa ai adevarata iubire.

Sunt doua tipuri de iubire: una ideala, care ne blocheaza sa traim iubirea si iubirea reala cea care ne aduce cu adevarat implinire si o relatie reala implinita bazata pe real.

Iubirea ideala este cea care ne mentine mereu in starea aceasta de a tanji dupa barbatul ideal.

Tu ai un gol intern, golul afectiv prin care ai idealizat iubirea si astepti ca acel gol sa ti-l umple un el ideal.

Insa iubirea reala nu este o stare ideala, ci un ACT. Ce inseamna ca iubirea reala este un ACT?

Iubirea reala prin care poti avea barbatul si o relatie implinita este un ACT al meu propriu și personal nu o stare generata de bărbat prin care tu ajungi la incantarea starii de iubire dupa care tanjesti.

Tu esti cea care isi creaza iubire in viata prin propria ta intregime interioara, prin propria ta bucurie si incantare ca esti femeie, prin alegerile tale in dragoste in functie de capacitatea unuii barbat de a iti oferi un angajament.

Nu barbatul iti ofera acea incantare pe care ai simtit-o langa fostul iubit cu care ai facut click. Este o fantasma. Datorita golului afectiv care vine din trauma, ai idealizat iubirea, ca ceva din exterior care iti va vindeca sufletul ranit.

Idealizand iubirea ca pe ceva din exterior care iti va aduce acea dulce incantare dupa care tanjesti, crezi ca acel barbat langa care ai trait incantarea este barbatul vietii tale.

Tocmai aceasta idealizare este o anulare a ta, care te indeparteaza si mai mult de a trai incantarea in iubire dupa care tanjesti.

Iubirea este un ACT care se creaza pas cu pas de către noi femeile, pornind de la ce esti tu deja- femeie. Pentru ca esti femeie, esti deja iubire si pasiune.

Femeia este deja un loc emotional, o stare pe care si-o doreste un barbat si pe care doar la o femeie o poate gasi.

Acest loc emotional al femeii este ceea ce isi doreste un barbat, nu invers. Nu barbatul este un loc emotional pe care noi sa ni-l dorim. Acest loc emotional este chiar energia ta feminina dupa care tanjeste energia masculina.

Energia ta feminina este chiar acel click pe care tu crezi ca ti l-a dat el. Cand devii constienta de energia ta feminina, de faptul ca tu esti iubire, pasiune, click cu tine in tine pentru ca esti femeie si unica ca esenta fara sa ai nevoie de un barbat ca sa te simti vie, incantata de tine si de viata, atunci totul se schimba.

Adică barbatul nu este Master of desire : de satisfacție si incantare pentru starea de iubire, pentru bogăție, pentru confort, pentru afecțiune, pentru orice visez ca dacă aș avea as fi incantata ca el imi împlinește dorința de acel ceva tânjit după.

Femeia este inima relatiei iar barbatul este cel care face relatia sa se intample prin actiunile lui.

Barbatul nu este furnizor de incantare. Tu esti, pentru ca esti femeie.

Barbatul este un om ca toti oamenii care nu poate face vraji sa creeze stari de extaz.

Tot ce contează este sa știi ca dacă nu exista angajament nu exista nimic. In jurul angajmaentului fata  de relatie se construiește iubirea ca ACT.

Adica alegi un barbat ca vrea o relatie si ca o vrea cu tine si ca ce face el iti arata acest angajament al lui dat tie si relatiei cu tine.

Iubirea reala presupune sa intelegi ca omul de langa tine nu este Zeul Eros adus pe pamant, care iti creaza stari de extaz.

Iubirea reala presupune sa intelegi ca o relatie implinita se construieste, nu se gaseste la un barbat cu care ai facut click.

Se construieste prin a intelege ca tu esti responsabila de cum vezi iubirea, de cum ii vezi pe barbati –  oameni, nu zeii iubirii adusi pe pamant ca tu sa fii in extaz.

Iubirea reala se construieste intre o femeie si un barbat prin ACT-ul de agajament pentru relatie prin care fiecare este loial relatiei si celuillalt.

Iubirea adevarata, nu fantasma, este un act de angajament al tau pentru iubirea lumeasca prin care tu ești loiala in primul rând actului de iubire : sa fii acolo lângă o fiinta cu limitări pentru ca este om, de la care sa nu aștepți extazul sau orice legat de fantezie.

Apoi dacă limitările lui nu sunt de acceptat atunci nu il alegi. Ma refer la barbatii care nu sunt capabili de angajament, la clipe furate care nu inseamna iubire si relatie reala ci doar imaginar, care creaza o relatie imaginara.

Adică sa aleg conștient un pământean, nu zeu al dragostei, alături de care sa trăiesti, crescând copiii alături de el prin angajament fata de el și de relatie, fara sa aștepti nu știu ce stare ideală de iubire de la el.

Si da putem avea totul,si click-ul, pentru ca noi creem acest totul , nu ca ne da barbatul. Este in sens invers. De la noi către exterior.

Nu ca am gol afectiv, vreau idealul, povestea, fantasma de la barbat. Pentru ca eu sunt inteaga fără acel -1, pentrut ca sunt eu esența unica, pentru ca sunt femeie, pentru ca sunt eu pasiune, pentru ca sunt iubire, pot crea in viata mea acea relatia plina de satisfactie si incantare, alaturi de un barbat capabil de angajament.

Singurul mod prin care poti avea barbatul vietii tale este cand intelegi doua aspecte majore:

  1. Tu esti femeia vietii lui, pentru ca tu te vezi asa femeia vietii unui barbat, nu pentru ca devii asa, ca el te vede femeia vietii lui. Iar el este partenerul tau, nu zeul iubirii tale, si tu la fel partenera lui.

2. O relatie împlinita se construiește, nu se găsește,.pentru ca se construieste impreuna prin angajamentul vostru ca parteneri pentru iubire.

 Daca te afli intr-o situatie similara, in care tanjesti dupa iubire si mereu barbatul ramane cel dorit, atunci programul meu Feminine Love te poate ajuta sa devii tu femeia vietii lui.

Este un curs profund despre atractie si accesarea energiei feminine, in care vei invata cum sa devii atat de atragatoare astfel incat un barbat sa te doreasca el pe tine.

In cadrul acestui program vei afla:cum sa devii atat de puternica pe interior si blanda pe exterior incat un barbat sa fie atras instinctiv de tine si sa-i declansezi  dorinta emotionala de a te avea pentru totdeauna, dorindu-si sa nu te piarda niciodata !

Programul cuprinde 5 Parti prin care vei intelege si experimenta energia feminina prin care tu vei deveni obiectul dorintei lui.

Click pentru detalii Aici.

Daca esti singura si vrei sa afli cum poti alege barbatul ideal si cum poti construi iubirea intr-o relatie alaturi de el, atunci programul Find Love te poate ajuta.

Click pentru detalii Aici.

Daca esti intr-o relatie care s-a deconectat si vrei sa afli cum poti reconecta relatia si reconstrui iubirea, atunci programul Reconnect Love te poate ajuta.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: