Video-Cea mai puternica combinatie care atrage un barbat ! * Andrada Dan

01/10/2021by Andrada Dan

Vreau sa clarific ce este atractia, pentru ca am invatat cai gresite care nu functioneaza in relatia cu un barbat, ci din contra il indeparteaza si fac sa dispara sentimental atractiei si nici nu se naste sentimentul iubirii.

Am fost invatate sa credem ca seductia si atractia este despre haine, machiaj, personalitate, cat de smart, funy, buna la pat sau cat de draguta esti.

Asa ca incercam din greu sa ne aranjam, sa fim dragute cu ei, sexy, sa fim funy sau sa aratam ca nu ne pasa, cand de fapt esti terminata in interior, sperand ca asa il vei cuceri.

Ca apoi sa plece, sa se indeparteze, uneori pentru o femeie care nu face nici pe departe ce faci tu si pare sa nu ii pese de nimic din ce iti pasa tie.

Ceea ce te face sa te intrebi oare ce isi doreste un barbat si ce are cealalta femeie si tu nu !

Totul este legat de atractie si mentinerea ei, cand intelegi cum functioneaza:

Un barbat se simte atras si se indragosteste pentru ca simte aceasta combinatie puternica pe care tu o emani in prezenta lui.

Fiorii ii simte in prezenta ta, doar pentru faptul ca esti femeie, o fiinta senzoriala, un loc emotional, misterios pe care doar o femeie le emana.

Fiorii ii simte si in prezenta puterii tale personale, ca simte ca stii ce vrei de la viata ta, ca ai limite, puterea sa spui NU, sa pleci cand nu te trateaza cu respect, cand nu te simti iubita si valorizata si ca te iubesti.

Siguranta o simte in preajma ta, din capacitatea ta de a SIMTI orice si sa fii ok indiferent de ceea ce simti si ce se intampla. Cand nu poti sa simti frica, incertudinea, anxietatea, toate sentimentele neplacute el simte asta.

Iti simte nesiguranta in fata situatiei si a modului in care te pozitionezi.

Simte ca nu poti simti, ca nu faci fata si asta il indeparteaza. Pentru ca nu poti sa tolerezi ce simti, incepi sa il vanezi, sa faci scenarii, sa fii draguta, sa initiezi, sa te framanti. Adica intri in energie masculina ceea ce nu il atrage.

Din pacate mai ales in momente de criza, incercam sa emanam fiorul atractiei prin sex, si sa emanam siguranta prin gesturi de tandrete, sa ii oferim noi, sa ii aratam ca ne place, ca il dorim ceea ce nu functioneaza.

Este un mod de a fi si a actiona care scade factorul atractiei, desi tu crezi ca asa il faci sa fie mai atras.

Asa ca desi tu crezi ca il vei atrage prin a fi mai draguta si mai disponibila, nu va functiona. Este tocmai invers ce functioneaza.

Abtine-te din tot ce iti vine sa faci, ca nu vei obtine rezultatul dorit. Din contra te vei simti rau, nedorita,

De ce sa vrei un barbat care nu face ce spune?

Cand stii ce vrei de la viata ta, stii ca vrei un barbat ale carui fapte te fac sa te simti bine. Ca vrei un barbat care sa isi asume fiinta care esti tu si viata alaturi de tine, prin fapte, prin  angajament, nu prin vorbe.

Conteaza ce face un barbat, nu ce spune un barbat si cum te face sa te simti ce face.

Cand ai putere Tu Alegi un barbat pentru cat de bine te face sa te simti ce face.

Atunci ai limite, spui NU, si ai puterea sa iesi dintr-o situatie care nu iti aduce bine.

Chiar daca acum te simti dezamagita, suparata, este normal sa fie asa. Este ok sa simti tot ce simti.

A fost o experienta si atat. Nu un esec, o pierdere. Poti fi ok si bine chiar daca situatia e asa.

Important este sa nu te pierzi in ce simti si sa ramai acolo. O sa treaca.

Ce conteaza este ca poti sa treci prin asta, sa ramai ok chiar daca e neplacut acum. Asa ca nu il mai suna, nu il mai cauta, nu mai fi draguta cu el.

Pentru momentul acesta ocupa-te de tine si ma refer cu pasiune.  Fa ce iti place, iesi la intalniri, petrece timp cu tine singura in mod placut, orice se simte bine pentru tine.

Devino bucuroasa ca esti tu cu tine. Lasa-l sa se estompeze. Devino femeia aceea senzoriala cu putere, nu femeia care acum sta in minte si se straduieste sa il cucereasca.

Cand devii aceasta femeie senzuala, misterioasa, care are putere personala, care poate simti orice si tot ok este indiferent de ce se intampla atunci un barbat este captivat de tine.

Este ca o potiune magica.

In programul meu de feminitate Feminine Love, vei invata cum sa emani fiorii atractiei, cum sa emani siguranta si senzualitate, ceea ce il va face sa fie mai atras si apoi conectat la nivel emotional cu tine, astfel incat sa isi doreasca mereu sa fie langa tine.

Vei invata cum sa emani siguranta si fiori si cum sa ramai asa indiferent de ceea ce se intampla, astfal incat sa emani aceasta energie puternic feminina, care atrage magnetic un barbat.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: