Cum sa te simți relaxata si atrăgătoare, incat sa te vrea doar pe tine! * Andrada Dan

27/02/2022by Andrada Dan

Daca iti doresti cu disperare sa fii iubita si totusi pare ca nici un barbat nu te vede, stiu cat de frustrant este.

Tot ce iti doresti este sa gasesti un barbat bun care sa te iubeasca, pe care si tu sa il iubesti.

De fiecare data cand intalnesti un barbat care ti se pare interesant sau care te atrage intr-un mod anume, speri ca poate in sfarsit este cel menit pentru tine.

Ca apoi sa fiti doar in zona de prieteni sau sa inceapa sa flirteze cu alte femei sau sa se schimbe sa nu mai fie ca la inceput, ca in cele din urma sa nu mai fie interesat de tine.

Stiu cat de greu este sa treci prin asa ceva. Nu este deloc usor. Si culmea desi treci prin ce treci, te trezesti ca accepti comportamente nepotrivite din partea lui care nu te valorizeaza, deoarece iti doresti atat de mult sa fii iubita sau sa te casatoresti, sa ai familie si copii.

Cand accepti un comportament nepotrivit din partea unui barbat, atunci ii arati ca el este mai important decat tine!

Cand ai o astfel de pozitionare fata de un barbat, nu mai esti atat de atragatoare pentru el.

Iti va simti disperarea, agatarea de el si ca esti prea permisiva cu lucruri despre care si el este constient ca nu sunt in regula.

Si cu cat speri si astepti, devii tot mai nelinistita si nesigura. Traiesti o multime de sentimente neplacute, faci scenarii, te agiti si stai intr-o tensiune si suferinta permanenta.

Esti prinsa intr-un carusel de emotii negative din care nu poti iesi. Pur si simplu simti ca nu te poti opri oricat de mult te-ai stradui. Cu cat nu poti opri avalansa de emotii negative, cu atat situatia se inrautateste.

De aceea am creat programul Feminine Love pentru tine.

Este un program care sa te incurajeze , sa te simti puternica, implinita si feminina in acelasi timp – o combinatie incredibila, care determina un barbat sa faca orice sa fie cu tine.

Este un program destinat descoperirii puterii tale feminine, astfel incat sa iti cresti increderea in tine, sa iti schimbi atitudinea si sa simti ca ai putere in relatie sau la intalniri.

Programul te va ajuta sa scapi de neliniste si stress, sa te ridici deasupra negativitatii  si sa incepi cu adevarat sa iti simti puterea de femeie.

Parcurgand programul te vei simti mai bine si mai atragatoare.

Cu aceasta nou atitudine si energie pe care o vei avea dupa ce vei termina de ascultat programul meu Feminine Love te vei simti mai INCREZATOARE  si mai RELAXATA in prezenta lui.

Vei putea fi capabila sa ramai sigura pe tine, indiferent de ceea ce face el. Aceasta noua energie a ta va crea efect asupra lui, si ii va atrage atentia .

Vei fi mai relaxata si vei avea o stima de sine crescuta. Astfel se va simti mai relaxat si mai atras in prezenta ta.

Nu trebuie sa faci nimic, decat sa asculti acest program. Doar ascultandu-l vei simti schimbari in atitudinea si gandurile tale.

Opreste disperarea sau sa te mai agati de el.

Ascultand programul Feminine Love vei opri sentimentele negative, agatarea si disperarea si le vei  inlocui cu obiceiuri sanatoase, cu energie feminina, cu putere, incredere si pozitiv.

Este aproape imposibil sa incepi o relatie noua “pe curat”. Aducem in fiecare noua relatie un bagaj din relatii anterioare care nu au functionat pentru noi, care ne influenteaza modul in care privim situatia in care ne aflam in prezent.

Astfel ca incepem sa ne intrebam daca vom avea vreodata iubire, sau daca exista cu adevarat. Asa ca nu te poti relaxa si nu te poti simti confortabil sau atragatoare in prezenta lui, pentru ca esti nesigura si nelinistita.

Daca te simti rau in majoritatea timpului, simti ca te macina indoiala, ca esti coplesita de sentimente negative in ceea ce priveste relatia ta cu dragostea, si te gandesti ca aceasta stare te tine departe de dragoste, atunci programul Feminine Love te poate ajuta.

Programul Feminine Love te poate ajuta pentru un nou inceput, aratandu-ti un nou mod de a fi si de a te simti, astfel incat sa te simti atat de puternica, relaxata  si atragatoare incat un barbat te va dori doar pe tine!

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: