Greseala datorita careia nu esti o prioritate pentru un barbat! * Andrada Dan

10 martie 2022by Andrada Dan
Ti se intampla ca un barbat sa fie atat de important pentru tine, incat sa suporti un comportament nepotrivit din partea lui, dezamagire si suferinta?

Inseamna atat de mult pentru tine incat il pui mai presus decat fiinta ta si te straduiesti sa ii faci pe plac, cum sa te comporti si ce sa spui ca sa faci sa fie bine in relatie ? De parca ai crede ca daca faci ce trebuie pentru el, lucrurile s-a schimba?

Daca faci aceste lucruri, atunci il faci pe acest barbat mai important decat tine, ceea ce te face sa nu fii o prioritate pentru el.

Probabil ca faci strategii, vorbesti despre el cu prietenele tale, te ingrijorezi despre ce crezi ca ar putea gandi despre tine sau despre ce ar putea sa urmeze in relatie.

Pe de alta parte cu un barbat fata de care nu simti nimic abia daca iti mai amintesti ca exista.

Ei bine tocmai ca il faci mai important decat tine este greseala datorita careia, tu nu esti o prioritate pentru el.

Un barbat nu este atat de important pe cat crezi, doar tu il faci in interiorul tau atat de important.

Chiar daca te-ai intalnit cu el o perioada, chiar daca te-ai culcat cu el, sau ai petrecut momente extraordinare alaturi de el sau  i-ai cunoscut familia si prietenii, el nu este atat de important.

Tu ca persoana, esti cea mai importanta fiinta din viata ta si copiii tai daca ii ai, fata de care ai o datorie.

In rest barbatii din viata ta, sunt doar in trecere.

Vin si pleaca. Unii stau mai putin, altii mai mult. Tu esti acolo pentru totdeauna.

Cand vezi lucrurile asa, te detasezi. Nu iti mai pasa atat de mult daca un barbat te suna sau nu.

Astfel stii ca barbatul important pentru tine va fi doar cel care va ramane pentru totdeauna si pe care nu va trebui sa il convingi sa ramana.

Iar cel care va ramane, nu va fi in trecere prin viata ta.

Va fi cel care va avea angajament fata de fiinta ta. Care te va dori pe tine si o relatie alaturi de tine, care isi va dori sa faca parte din viata ta pentru totdeauna, natural, fara sa il convingi.

Cand ai acest mind set, un barbat se va opri la tine pentru totdeauna.

Probabil te gandesti, cum oare sa faci sa fie asa. Cum sa poti fi atat de detasata, relaxata si increzatoare?

Este posibil cand decizi, ca nu mai poti tolera sa faci un barbat centrul vietii tale, decat daca el este 100% devotat tie. Sa vada fiinta ta, sa te valorizeze.

Iar asta presupune sa fie capabil sa faca ce it doresti: casatorie, sa iti valorizeze sentimentele, sa te inteleaga,sa fie receptiv la tine, stabil, cald, tandru, stabil, echilibrat, sa isi doreasca sa te faca fericita, sa tina cont si de nevoile tale, sa fie un partener implicat etc etc.

Iar daca nu poate sa iti ofere ce iti doresti, nu ii dai sufletul si inima ta unui barbat.

Cand ii oferi unu barbat inima ta fara ca el sa iti dea ce ai nevoie, sperand ca vei reusi sa il convingi pe parcurs, energia ta nu va mai fi atractiva pentru un barbat.

Va simti ca nu este nevoie sa te cucereasca, ca deja te-ai dat lui. Iar tu te-ai dat fara valorizare, fara ca el sa merite, ca nu a depus efort pentru tine. I te-ai servit pe tava.

Asa ca el nu mai trebuie sa depuna efort pentru atentia si afectiunea ta. Ba din contra lucrurile se vor inrautati. Va deveni din ce in ce mai comod.

Un barbat cand te stie acolo rabadatoare si ingaduitoare, fara ca el sa faca nimic pentru a te avea sau pastra nu va face niciodata eforturi pentr tine. Va amana mereu sa aiba angajament pentru tine.

Vor trece chiar ani si tu vei astepta degeaba. Opreste-te si nu te mai devaloriza.

Exista un mod de a fi, sa fii o prioritate pentru un barbat, cand primesti atentia unui barbat natural fara presiune, cand el se simte natural atras de tine.

Lucrul acesta se intampla cand ai energia aceea de valorizare personala care transmite ca te iubesti atat de mult, incat nu vei tolera un comportament neadecvat.

Si ca nici nu vei vana un barbat sau ca il vei face mai important decat tine.

Si ce daca iti place un barbat. Si ce daca iti spune ca ii place de tine, si te prezinta prietenilor lui.

Sa iti placa cineva este foarte diferit de a iubi. Daca un barbat te place si ii face placere sa faca sex cu tine, nu inseamna ca te iubeste.

Cand un barbat te iubeste , iti arata importanta ta in viata lui. Vrea sa te faca fericita si esti o prioritate pentru el.

Ca sa se intample asta, totul tine de atitudinea ta. Daca te afli in situatia in care sari din papuci si te atasezi de el, doar ca te-a sunat de cateva ori, ca a-ti facut sex, ca te-a complimentat sau ca te-a prezentat prietenilor, nu o mai face.

Fa un pas in spate si reconsidera-ti pozitia. Atitudinea ta fata de el este importanta.

El nu este atat de important pentru tine, decat doar cand iti implineste dorintele. In rest este doar in trecere in viata ta, un barbat cu care ai petrecut un timp, dar atat.

Opreste-te sa il mai faci centrul universului tau. Orice barbat care se va apropia de tine si va simti ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta, va simti puterea asta a ta si se va simti inspirat de modul in care tu te valorizezi.

Va simti ca trebuie sa te cucereasca, ca trebuie sa se implice pentru a putea sa aiba acces la tine.

Va simti ca il placi, dar ca esti o femeie care nu are nevoie de el. Si ca nici nu il vei vana. Vei radia siguranta si incredere.

Va simti ca esti o femeie pentru care trebuie sa munceasca.. Barbatilor le place sa depuna efort si sa cucereasca. Pentru ce depui efort, apreciezi, valorizezi si vrei sa pastrezi.

Vei fi o femeie similara cu aurul olimpic. Pentru aur, trebuie sa depun efort. Si este un aur pe care il doresc si visez sa il obtin.

In programul meu Feminine Love, vei invata cum sa te valorizezi, si cum sa iti accesezi aceasta tarie si putere interioara, astfel incat sa inspiri un barbat sa depuna efort pentru tine.

Nu este nevoie de mult efort din partea ta, deoarece ca femei toate ne-am nascut cu aceasta putere naturala, magnetica asupra unu barbat.

Numai ca majoritatea am pierdut-o pe drum. Un barbat nu te va iubi pentru cat de mult ii arati ca este important pentru tine.

Un barbat te va iubi, pentru ce esti tu, pentru fiinta ta, nu pentru ce faci tu pentru el. Pentru asta este nevoie sa te intaresti pe interior si sa nu te mai agati si atasezi de barbatii care sunt in trecere prin viata ta.

In programul meu Feminine Love, vei invata cum sa iti accesezi puterea feminina, astfel incat sa ramai sigura si centrata indiferent de ceea ce face un barbat.

Aceasta tarie si centrare, a ta, va inspira un barbat puternic masculin sa faca lucruri pentru tine, sa te cucereasca, sa fii o prioritate pentru el.

Daca simti ca iti vine sa ii oferi unui barbat care nu ti-a dovedit ca te merita, opreste-te.

Daca simti ca nu te poti controla, asculta programul meu Feminine Love ori de cate ori iti vine sa il suni, sa ii oferi, sau sa il convingi ce femeie buna esti tu.

Te vei simti mai puternica, mai atragatoare si vei sti ce sa faci astfel incat sa devii irezistibila, fara sa te compromiti.

Astfel vei deveni o prioritate pentru un barbat.

Click pentru detalii program Feminine Love,  Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere