Te-a inselat in trecut si acum nu poti uita - ce este de facut? * Andrada Dan

24/06/2022by Andrada Dan

Cand te afli in situatii care te coplesesc si nu stii cum sa procedezi, stiu cat de mut te consumi si te framanti, mai ales cand te simti confuza si nu vrei sa gresesti.

Mai ales cand stii cat de important este sa faci ce functioneaza intr-o relatie, intr-un sens constructiv pentru a avea rezultatele dorite.

Iata ce mesaj am primit si raspunsul meu practic, care arata cat de important este sa ai si sa aplici o perspectiva constructiva indiferent de situatia in care te afli:

Intrebarea:

Soțul meu m-a inselat ma demut dar s-a terminat de anul trecut. Ti-am urmat programul Reconnect Love si Feminine  Love. M-au ajutat enorm programele tale, aplicând ce am învățat și îți mulțumesc din inima.

A funcționat ce am invatat si aplicat, aventura lor s-a terminat si el s-a intors catre mine.

Însă am alta problema acum, de care nu știu cum sa scap, cum.sa fac sa trec și peste asta.

Nu imi da pace gândul ca m-a trădat. Ma simt tradata și rănită de ceea ce s-a întâmplat. Atunci cand am aflat eram disperata sa imi salvez relatia si imi doream sa revina la mine.

Acum insa ca a trecut perioada aceea, nu imi dau pace sentimentele astea.

Mi se umplu ochii de lacrimi în cele mai neașteptate situații, o replica dintr-un film, dacă vad ceva citate despre iubire si trădare pe fbk, sau dacă citesc ceva despre iubirea aia deplina, care simt ca mi-a fost luata pe nedrept. 

Lui nu ii arat, ma feresc ca nu vreau sa știe ca încă ma gândesc la ce a făcut dar nici nu sunt bine. Si ma inchid in mine in astfel de momente.

Ma distantez de el și se creaza asa o răceală între noi și ma gândesc ca îl îndepărtez, ca nu știu sa ma port, ca iar o sa ma insele desi nu a mai avut nici un contact cu ea si el da semne ca este catre mine.

El este ok acum cu mine, dar eu nu sunt bine si ma simt si aiurea ca nu stiu cum sa trec peste ca nu vreau sa stric ce este.

Nu știu ce sa fac. Ce ma sfătuiești? Cum sa ma vindec ? Cum.sa fac sa am încredere iar în el, în mine, în iubire, în relația noastră, ca simt ca nu ma duc intr-o direcție bună. 

M-au ajutat mult programele tale, dar am nevoie acum si de un sfat punctual. ” 

Răspunsul meu:

In primul rand un mare Bravo pentru ce ai reusit, ca te-ai mobilizat si iata a functionat. O sa reusesti si acum. Pentru ca iti doresti si cauti solutii si raspunsuri constructive.

Acum iata perpectiva si sfatul meu asupra situatiei tale:

Dacă nu ești capabila sa treci peste, peste cealaltă femeie, atunci nu vei fi capabila sa stai în aceasta relație.

Vei sta mereu în aceste sentimente de tradare, frustrare si  dezamăgire, care ție nu iti fac bine și apoi vor afecta și relația de acum.

Iată cum poți trece peste.

Este o chestiune de perspectiva constructiva, de nou, de a merge mai departe, ținând cont de 2 aspecte:

1.Cum vezi trecutul

Sa vezi ce a fost, ca  a fost. S-a încheiat. Si sa o vezi ca pe un triumf personal. Ai avut o provocare a vieții ca orice alta provocare și ai reușit sa o treci cu bine. Este o reusita personala a ta.

Atunci erai in modul urgenta, “survival mod” si te-ai descurcat.

Nu ai stat ca o victima.  Ai lucrat cu tine și ai reușit.  Nu oricine face dezvoltare personala și poate sa aplice instrumentele. În plus ai resurse interne de supraviețuire puternice de ai reușit sa treci atunci cu bine, când lucrurile erau fierbinți.

Nu este ușor sa treci prin situația cu amanta. Și ai reușit cu bine. Este un triumf personal . Sa fii mandra de tine. Iti spun un mare Bravoo.

2. Cum vezi prezentul

Cand incepi o relatie cu cineva nou, totul este nou. Nu ai frustrari resentimente ca totul este nou.

Asa si relatia voastra. E ceva nou, o relatie noua ca atunci cand incepi o relatie cu un barbat nou.

Tu esti o noua tu. Mai înțeleaptă, mai puternica după ce ai reușit. Relația voastră este noua. O relație noua în evoluție. Nu aduce ce a fost în prezent. A fost și atât.

Acum ca a trecut perioada aceea de urgenta, in care actionai din modul urgenta, de salvare, au aparut aceste sentimente de frustrare si dezamagire. Nu te lasa purtata de ele, ca nu este eficient si constructiv pentru tine.

Acum e ca și cum ai întâlnit un barbat nou. Sunteți la început de relație.  Iar tu relaționezi din alta baza acum, nu cea din trecut. O baza noua, cu tine mai puternica, mai feminina, mai inteleapta care foloseste ce a invatat nou.

Ai învățat si după ai aplicat informațiile din programe și energia feminina, care au funcționat.

Asa sa vezi lucrurile.  Trecut – triumf , prezent – o relație noua, în evoluție cu o tu mai puternică, mai înțeleaptă, cu putere si triumf.

Ai transformat ce a fost provocare si slabiciune in putere. Fa si acum la fel. Totul pe constructiv.

Dacă vrei sa înveți cum sa gestionezi situații dificile din prezent în relația ta, sau daca nu stii cum sa faci concret constructiv lucrurile in favoarea ta si a relatiei tale sa ai iubire, si ai nevoie de suport si sfaturi zi de zi, Scoala Find Love te poate ajuta.

Sunt Webinarii Live despre cum sa gasesti, si sa pastrezi barbatul visurilor tale, cum sa reconectezi si sa mentii o relatie implinita.

Ai acces rapid la sfaturi si solutii practice in orice moment, care functioneaza.

Webinariile Find Love sunt ca o scoala pentru dragoste in care vei primi suport si solutii practice zi de zi, atunci cand ai nevoie de ele. Primești sfaturile mele direct.

Participand la aceste webinarii, vei primi acces si la Comunitatea Find Love, pe grupul privat de WhatsApp creat si condus de mine unde vei primi suport personal de la mine.

Vei avea acces rapid la sfaturi, instrumente si solutii practice.

Fie te poti inscrie la seminariile in curs sau le poti achizitiona pe toate la un pret redus.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: