Video-Cum sa recastigi un barbat sa te doreasca din nou! * Andrada Dan

9 octombrie 2022by Andrada Dan

Orice femeie a trecut prin experienta dureroasa a unei despartiri sau a avut momente cand relatia s-a deconectat.

Cand brusc parca s-a oprit sa mai scrie cum scria, cand nu mai suna cum suna de zece ori pe zi, cand nu mai este la fel de interesat ca la inceput. Poate iti spune ca nu este asa sigur de ce simte, ca vrea timp cu el.

Ca are o perioada grea la birou. Simti ca s-a schimbat ceva si vrei sa fie iar ca la inceput. Te simti nesigura, inspaimantata. Iti este frica sa nu-l pierzi si incepi sa te agiti, ce sa faci, ca sa il faci sa te doreasca iar.

Important este sa faci ce trebuie.

Te framanti cum sa il recastigi. Cum sa faci sa fie ca la inceput. Si incepi sa faci o multime de lucruri care din pacate il indeparteaza si mai tare. Ai cazut intr-o groapa emotionala si faci lucrurile din disperare.

Te afunzi si mai mult in disperare, ceea ce te blocheaza si mai tare si nu vei reusi sa il faci sa te doreasca iar. Vei ramane blocata int-un cerc vicios.

Framantare, actiuni gresite, frustrare, neliniste, esec.

Insa daca stii sa faci ce trebuie, stii ce functioneaza si ce nu functioneaza intr-o astfel de situatie, si faci ce functioneaza il poti face sa te doreasca iar si sa revina si mai intens decat la inceput.

Iata 3 Pasi care functioneaza sa il atragi iar, si ce nu functioneaza:

Poti invata ce sa faci si ce sa nu mai faci, astfel incat sa iti transformi relatia, sa incepi sa te simti increzatoare astfel incat partenerul tau sa te vada diferit si sa tanjeasca dupa tine.

Programul meu de relatii Reconnect Love te poate ajuta cu un plan de urmat, cu o cale ce sa faci exact cand se indeparteaza si cum sa comunci cand vine inapoi.

Programul cuprinde 5 pași prin care vei afla o cale prin care indiferent cat de dificila pare situatia acum, il poti aduce aproape de tine si transforma situatia in care te afli.

O cale care functioneaza pentru a crea pasiune, caldura, dorinta si siguranta care te va conduce catre a avea o relatie fericita, bazata pe iubire, grija si conexiune.

Vei primi un plan cu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat in viata de zi cu zi, care functioneaza, prin care te vei simti increzatoare, ceea ce te va ajuta sa intorci situatia in favoarea ta, el sa te perceapa diferit astfel incat sa tanjeasca dupa tine si sa mentii relatia dorita.

Vei afla si de ce s-a deconectat relatia ta, care sunt blocajele din relatie care te impiedica sa ai o relatie plina de iubire, pasiune si siguranta si ce sa faci diferit pentru rezultate diferite.

Vei invata cum sa iti iei puterea inapoi, cum sa ai putere in relatie, cum sa iti gestionezi emotiile care te coplesesc dintr-un loc al sigurantei si cum sa te iubesti, astfel incat sa il inspiri sa te iubeasca si sa te doreasca.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic