Video-Simti ca se indeparteaza? Evita aceasta greseala! * Andrada Dan

03/12/2022by Andrada Dan

Cand un barbat pare distant sau nu il mai preocupa persoana ta, te apuca frica, nesiguranta si ai o stare de agitatie.

Nu vrei sa il pierzi si nici sa te simti atat de nesigura.

Vrei sa stii ce nu este in regula cu el, ce s-a intamplat, ce l-a deranjat, ce l-a determinat sa fie asa. Initiezi discutii pentru a lamuri lucrurile.

Cel mai mult vrei sa repari lucrurile sa fie ca la inceput. Te doare ca nu mai este cum era, ca nu te mai doreste si ca nu-i mai este dor de tine asa cum ii era la inceput.

Incepi sa te framanti. Devii si mai atenta si mai grijulie, initiezi, te gandesti ce sa faci sa fie bine. Il intrebi ce s-a intamplat Analizezi si interpretezi comportamentul lui si pe al tau, incercand sa le dai o logica.

Sau te faci ca nu observi, sperand la o schimbare in bine.

Te gandesti ca daca treci cu vederea si continui sa fii draguta, lucrurile se vor schimba.

Incepi sa faci toate lucrurile pe care crezi ca daca le faci, il vei atrage iar.

Ce este cel mai dureros, este ca ceea ce faci, incercand sa repari lucrurile si sa-l faci sa iti dea atentie, este ceea ce il indeparteaza si mai tare de tine.

Cu cat incerci mai mult si speri ca iti va spune vai ce mult te plac, te doresc, ce mult imi lipsesti, ce multi mi doresc sa fiu cu tine, cu atat se va intampla opusul.

Va deveni distant si nervos cand vei incerca sa te apropii de el. Culmea iti va spune fix de ce te temi cel mai tare: “am nevoie de spatiu; nu stiu daca ne potrivim.”

In acest moment lucrurile devin si mai dificile pentru tine. Si faci si mai multe greseli, care te afunda si mai tare.

Important este sa nu faci aceaste greseli care nu functioneaza pentru tine, si sa faci ce trebuie.

Vizioneaza in acest video ce este gresit si ce functioneaza:

Stiu ca pare imposibil sa nu mai faci ce nu functioneaza. Insa exista un alt mod de a fi mult mai simplu de pus in aplicare fata de cel vechi care cerea atata efort si consum – al 3 lea mod, cum il numesc eu, pe care il descriu in Programul meu de Reconectare al unei relatii, Reconnect Love.

Poti invata usor, prin ghidare si sustinere ce sa faci si ce sa nu mai faci, astfel incat sa iti transformi relatia, sa incepi sa te simti increzatoare astfel incat partenerul tau sa te vada diferit si sa tanjeasca dupa tine.

Programul cuprinde 5 pași prin care vei afla o cale prin care indiferent cat de dificila pare situatia acum, il poti aduce aproape de tine si transforma situatia in care te afli.

In programul Reconnect Love, vei afla:

  • O cale care functioneaza pentru a crea pasiune, caldura, dorinta si siguranta care te va conduce catre a avea o relatie fericita, bazata pe iubire, grija si conexiune – (al 3 lea mod)
  • Un plan cu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat in viata de zi cu zi, care functioneaza, prin care te vei simti increzatoare, ceea ce te va ajuta sa intorci situatia in favoarea ta, el sa te perceapa diferit astfel incat sa tanjeasca dupa tine si sa mentii relatia dorita
  • De ce s-a deconectat relatia ta, care sunt blocajele din relatie care te impiedica sa ai o relatie plina de iubire, pasiune si siguranta si ce sa faci diferit pentru rezultate diferite
  • Un limbaj al dragostei bazat pe abilitati noi de relationare in dragoste, cu barbatul tau si cu tine insati, care te vor conduce catre un nou mod de a fi, (al 3 lea mod), care il va inspira sa devina partenerul perfect pentru tine si sa ai o relatie bazata pe devotament, respect, caldura si siguranta

Programul cuprinde 5 parti prin care vei invata cum sa schimbi situatia si sa iti reconectezi relatia.

Click pentru detalii Aici.

Stiu ca pare imposibil sa nu mai faci ce nu functioneaza. Insa exista un alt mod de a fi mult mai simplu de pus in aplicare fata de cel vechi care cerea atata efort si consum.

Cand inveti cum sa faci lucrurile din energie feminina, dintr-un spatiu al energiei feminine, totul devine usor.

Este mult mai usor sa fii si sa actionezi din energie feminina, decat sa analizezi, sa actionezi, sa vanezi, sa initezi, sa critici, sa cauti dreptatea, sa faci strategii, sa il analizezi, sa il pedepsesti.

Sa inveti sa te conectezi cu inima unui barbat este drumul cu deschidere.

De aceea in programul meu de feminitate – Feminine Love, vei invata cum sa iti accesezi energia feminina, asttfel incat un barbat sa fie atras magnetic de tine.

Vei invata cum sa magnetizezi un barbat si cum sa-i captezi atentia fara sa il vanezi.

Vei descoperi un nou mod de a fi care face ca un barbat sa isi doreasca sa fie mereu in preajma ta.

Click pentru detalii Aici.

 

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere