5 Pasi Cum sa te opresti sa te mai gandesti obsesiv la el

19 august 2015by Andrada Dan

Cand te afli in situatia in care te simti fara putere pentru ca te gandesti la el  non-stop, nu stii ce sa faci, sa il suni, sa ii trimiti mesaj, ce sa ii spui, ca iti place, ca vrei sa va intalniti, daca a patit ceva, iata ce poti face si te vei simti mai bine:

Pasul #1: STOP – opreste-te din tot ce faci. Nu suna, nu trimte mesaj, nu te mai gandi deloc. Spune-ti tie cu voce tare, STOP. De ce? Pentru ca pur si simplu nu va functiona. Din ce te vei agita mai mult si vei face lucruri catre el, te vei simti mai rau si el se va retrage si mai mult.

Un barbat care te vrea, cu siguranta te va contacta el, va initia el totul. Si vrei un barbat care sa te vrea pe TINE, sa te simti iubita, nu tu sa alergi dupa el.

Pasul #2 : Te uiti in fata ta catre o fereastra: acolo in fata ta este drumul tau, tot ce esti tu ca femeie. Acolo este dragostea si pasiunea pe care o cauti.

Gandeste-te la lucruri simple, care iti face placere sa le faci, ca de exemplu: sa citesti, sa mergi la sala, sa iti faci unghiile, sa te coafezi, sa dansezi, sa te uiti la filme, sa scrii, sa faci sport, sa gatesti, sa mergi la un eveniment etc.

Pasul #3:  Apoi, fa chiar in acel moment acel lucru simplu, care tine de tine si iti face placere, ca de exemplu: iesi la o plimbare, da drumul tare la muzica si  danseaza, uita-te la un film, mergi la sala, fa-ti unghiile, fa o baie cu spuma, da-te cu crema si maseaza-te pe tot corpul etc

Pasul #4: Spune-ti ca situatia este mai MICA decat o vezi tu de fapt.

Pasul #5: Proiecteaza o imagine mai MARE in care te vezi cum esti intr-o relatie IMPLINITA, in care esti fericita, alaturi de un barbat care te doreste si vine  catre tine cu tot ce ai nevoie. Cum te simti cand te gandesti la asta? Stiu ca deja mult mai bine.

Vrei sa afli cum poti avea o relatie implinita?

In programul Find Love iti voi arata pas cu pas ce sa faci pentru a aduce un barbat mai aproape:

  • Ce sa faci si ce sa nu faci intr-o relatie, ca sa te doreasca, sa simta ca tu esti aceea
  • Cum sa exprimi ce simti, ca sa iti cresti increderea in tine
  • Ce cuvinte exact sa folosesti si limbajul trupului in orice situatie, astfel incat el sa fie fascinat de tine

Click Aici pentru detalii program Find Love.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic