Sfaturi RelatiiNefericita, intr-o relatie fara afectiune - Ce faci?

16/09/2015by Andrada

Intrebarea: 

Am primit o propunere de subiect de la o cititoare, care mi s-a parut interesanta, mai ales ca o tot aud la o multime de femei in jurul meu si chiar si eu am trecut prin subiectul „nu am afectiunea pe care mi-o doresc: „ma gandeam la un subiect despre barbatii care nu spun femelor ca le iubesc…ce se intampla cu ei, de ce le e frica…bineinteles daca simt, de ce nu spun”.

Raspunsul meu

Cand esti nefericita cu ceea ce face sau nu face un barbat, sau cum te trateaza, are legatura cu starea ta emotionala – Cum anume faci fata nevoilor tale emotionale, cand tu de fapt vrei mai mult ?

El spune că ar face ceva… dar nu face, nu mai este la fel de atent, nu te mai suna ca inainte, sexul nu mai este cum era.

Ce nu va funcţiona:

Să încerci să „vorbeşti” cu el, cerându-i, facandu-i reprosuri, rugandu-l, trimitându-i mesaje, iniţiind partide de sex sau afecţiune, făcând lucruri pentru el, încercând să te apropii fizic, devenind emoţională, dramatică sau furioasă, spunându-i cât de îngrozitor este el că este atât de puţin atent.

De ce acestea nu funcţionează:

Bărbatul nu te aude când tu îi spui că a greşit, că nu face bine ce face, sau ca nu e suficient ce face – pentru că aşa sună aproape ORICE cerinţă. Inseamnă că atunci cand ceri, nu eşti fericită cu ceea ce ai. El intelege ca nu esti fericita cu ceea ce poate sa iti ofere el.

Cand  facem astfel, părem disperate, că avem nevoie, implorăm – iar ceea ce el aude şi vede este insecuritatea noastră. Ai nevoie de… ceri si actionezi din lipsa. In limba romana nu exista cuvantul, dar in limba engleza cuvantul este, esti „needy”.

La el se simte ca şi când nu te-ar face niciodată fericită.

Îl face să se inchida si distanteze  şi mai mult.

El nu aude nevoile tale reale. Tot ceea ce aude este că tu vrei ceva de la el şi el nu vrea – sau nu poate – să îl ofere. Simte că a greşit. Şi asta îl face să se simtă şi mai vinovat şi supărat şi pentru că nu ştie ce să facă cu aceste sentimente, se retrage şi mai mult.

Astfel poate apare ruptura. In anumite cazuri, caută o femeie „cu care să se descurce mai uşor”, care poate să vorbească cu el într-un mod mai direct. Si incepesa se simta mai bine in bratele altei femei.

De asemenea, îi displace să i se spună ce să facă, sau ce ar „trebui” să facă, nu numai că se va retrage, dar va acţiona GREŞIT şi va crea o distanţă şi mai mare între voi.

Ce functioneaza:

 Pasul 1: În primul rând, e bine să începi sa iti schimbi starea de „needines”. Sa  schimbi  nevoia de afectiune in putere, sa iti cresti puterea ta interioara.

Porneşti de la certitudinea că „Am încredere că sunt iubită” şi că el TE IUBEŞTE.

Pasul 2: Fac totul intr-un mod feminin, cald, deschis: imi accesez si imi exprim emotiile

Scenariu – discursul „Sunt doar o fată aici” „Sunt doar o fată aici…şi nu mă simt confortabil când se simte răceala dintre noi…Fetele au nevoie de afecţiune (atenţie…sex…să stea de vorbă…). Este ceva ce ar trebui să ştiu? Ce crezi că putem face ca să meargă bine pentru amândoi?”

De ce funcţionează:

Tu îţi exprimi nevoile, fără să-l faci pe el responsabil, vinovat, că nu face faţă la ce îţi doreşti tu. Nu il ataci. Nu îi dai un ultimatum, ci îi spui clar ceea ce nu vrei.

Nu îl rogi să facă ceva, îl întrebi ce crede. Nu esti victima. Îi spui adevărul tau.

Iti exprimi emotiile, ii arati putere, incredere in tine si  deschizi uşa pentru el, să se deschidă, să îţi spună de ce este supărat, furios sau dezamăgit. Te vei apropia de el imediat din punct de vedere emoţional.

Un bărbat se deschide cand te deschizi tu si ii arati ce simti, fara sa dai vina pe el sau sa fii victima.

Iata un exemplu de comunicare a emotiilor, intr-o maniera calda, feminina:

Vrei ca el sa iti spuna „TE IUBESC”, si nu stii cum? Depinde de situatia in care te afli:

De exemplu daca ti-a spus asta o singura data, arata-i cum te face sa te simti :

Ooooo, simt ca mă înroşesc- este incredibil să aud cum spui asta…”

Esti  la film si auzi replica „te iubesc” – „A fost minunat să-l aud cum îi spune ei că o iubeşte… M-am topit toată…”

Daca esti intr-o relatie in care: comunicarea nu functioneaza, lucrurile s-au racit  mult intre voi si nu stii cum sa faci sa ajungi iar la el, Programul meu Reconnet Love, te poate ajuta sa iti reconectezi relatia.

Te voi invata cum sa comunici cu un barbat, pentru a evita conflictul in relatie si pentru a crea conexiune cu el.

Daca esti singura si nu te simti in largul tau sa iesi in lume la intalniri, Programul Meu Reconnect Love, te poate  ajuta sa iti cresti increderea in tine, sa inveti sa relationezi la intalniri si sa te simti in siguranta.

Te voi invata sa iti exprimi emotiile, sa te simti in siguranta, sa iti cresti increderea in tine si sa creezi conexiune.

Iti voi arata limbajul trupului si ce cuvinte  sa folosesti, pentru a crea atractie. Te voi ajuta sa iti construiesti propriile scenarii la intalniri sau in relatia ta, folosind limbajul iubirii.

Afla detaliile Programului Reconnect Love aici.

Cu drag, Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro