IubireDe ce cand analizezi ce face un barbat se indeparteaza ? * Andrada Dan

15/05/2018by Andrada

Majoritatea femeilor cand isi doresc o relatie, sau cauta sa obtina atentia si afectiunea unui barbat ajung sa investeasca multa energie analizand ceea ce spune si ce face el, construind o serie de scenarii si ipoteze in ceea ce il priveste.

Sau isi pun foarte multe intrebari incercand sa elucideze oare ce a vrut sa spuna intr-un anumit moment, context sau cand a facut un anumit gest. Sau isi petrec analizand ce simte el, cat de implicat este, intrebandu-se oare care va fi urmatoarea lui miscare.

Cand analizezi actiunile si spusele unui barbat, sperand sa obtii conexiune si dragostea lui, de fapt obtii inversul a ceea ce iti doresti.

Cu cat iti petreci mai mult timp analizandu-l sau relatia voastra, cu atat mai agitata si mai nesigura vei deveni. Incet, incet el va deveni centrul universului tau. Celelalte lucruri care odata te faceau fericita incep sa isi piarda stralucirea.

Incepi sa nu mai simti aceiasi placere in a iesi cu prietenele tale sau sa te bucuri de alte pasiuni, hobby-uri care altadata te implineau. Acest lucru se intampla deoarece ai inceput sa te agati de acest barbat, facandu-l autorul starii tale de bine.

Iar cand se intampla acest lucru, te pierzi pe tine. Daca el devine centrul universului tau, logic tu nu mai esti centrul universului tau. Pe masura ce se intampla aceasta deconectare de la tine, incepe sa creasca frica ca il vei pierde. Astfel incat te agati si mai tare de el. Il analizezi si mai mult, cautand cat mai multe indicii care sa te asigure ca ai dragostea lui.

Din pacate cu cat il analizezi mai mult, cu atat il indepartezi si mai mult.

Cu cat un barbat va simti ca el este centrul universului tau, cu atat va simti mai putina atractie pentru tine. Energia disperarii, a agatarii, a insecuritatii este ca un miros de transpiratie. Respinge. El nu te respinge pe tine ci ceea ce emani tu il face sa se retraga. El simte  frica si nesiguranta ta.

Nu stie exact ce se intampla. Sunt schimbari subtile pe care le resimte in interactiunea cu tine. Simte doar ca nu mai este atras ca la inceput. Nu stie sa spuna ce anume. Pur si simplu nu mai simte. A fost atras la inceput, deoarece aveai o viata a ta in afara lui.

L-a atras faptul ca tu erai centrul universului tau. L-a atras faptul ca tu erai responsabila pentru fericirea ta. Acum simte ca esti incordata. Simte ca esti nesigura. Simte ca te agati de el, ca astepti ca el sa te faca fericita.

Se simte agresat, fortat, invadat. Este ca si cum cineva ii invadeaza spatiul, intimitatea. Astfel isi pierde atractia fata de tine.

Daca iti petreci timpul ingrijorandu-te ca el este distant sau ca nu stii daca si cand te suna, atunci inchizi cu siguranta orice posibilitate de conexiune cu el, deoarece te concentrezi catre un drum gresit pentru dragoste. Creezi nesiguranta si disperare, concentrandu-ti atentia asupra lui, asupra a ceea ce crede, simte sau face.

Singurul lucru care conteaza este cum te simti tu in prezenta lui. Cum te face sa te simti un barbat. Daca te simti linistita, confortabila, in siguranta, vesela, relaxata, atunci nu exista nici un motiv sa il analizezi. Pe de alta parte daca te simti nesigura si ai o tendinta de a il analiza spre obsesie, este un semn clar ca nu este un barbat bun pentru tine. Chiar nu conteaza ce simte sau ce crede despre tine.

Ceea ce conteaza este cum te face sa te simti un barbat ! Aici trebuie sa iti pui focusul. Sa iti pui energia la cum te simti tu  in relatia cu el. Un barbat se va simti bine cu tine exact cat de bine te simti tu cu tine.

Singurul lucru care functioneza si creaza conexiune cu un barbat bun este stima ta de sine. Cand o femeie isi ia puterea inapoi, atunci ea este centrul universului ei. Este ca si cum ai un angajament de a fi langa tine tu, sa te onorezi cu dragoste, respect si grija indiferent de ceea ce face sau nu face un barbat.

Increderea in sine este capacitatea unei femei de a isi asigura binele indiferent de ceea ce se intampla in afara ei. Increderea si siguranta unei femei este ceea ce este extrem de atractiv pentru un barbat si nu scenariile sau faptele ei pentru a il cuceri pe el.

Cand ai incredere in propria capacitate de a fi iubita, esti bine tu cu tine si iti construiesti o viata care sa te implineasca, atunci barbatul potrivit va apare la usa ta si va fi usor. Dragostea este usoara. Curge. Pentru barbatul potrivit nu trebuie sa depui efort. Totul este usor si placut alaturi de el.

Cand devii o femeie increzatoare vei atrage un barbat bun alaturi de care sa ai o relatie implinita. In programul meu de relatii Find Love, vei afla cum sa iti cresti stima de sine, cum sa iti accesezi puterea feminina, astfel incat vei observa ca se va imbunatati dramatic calitatea barbatilor pe care ii atragi in viata ta.

Vei invata un nou mod de a fi care fascineaza un barbat la o femeie. Vei afla un mod nou de a te percepe, pozitiona, simti in raport cu un barbat astfel incat sa te simti in siguranta si confortabil alaturi de orice barbat.

Vei descoperi cum sa iti accesezi energia feminina, adevarul despre barbati si ce il face pe un barbat sa se indragosteasca si sa ramana.

Pentru detalii program Find Love, click Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro