Sfaturi RelatiiDe ce nu mai este atras un barbat cand il pui pe primul loc ? * Andrada Dan

26/05/2018by Andrada

Cand te zbati sa faci sa functioneze o relatie si sa o mentii se intampla doua lucruri: devii obosita si frustrata, fiind o femeie neimplinita in dragoste, iar el devine si mai putin atras de tine. Acest lucru se intampla deoarece un barbat nu se poate indragosti din moment ce tu faci si oferi in aceasta relatie. Barbatul este o fiinta competitiva,  construita genetic sa cucereasca, sa ofere pentru a simti ca ,,te-a castigat,,.

Daca tu ca femeie, faci ce in mod natural ar trebui sa faca el, nu lasi spatiu ca instinctul lui de vanator, de cuceritor sa se manifeste.  Mai mult, impulsul tau de a face lucruri pentru el si pentru a impinge relatia mai departe se va resimti la el datorita energiei tale de agatare de el, respingator. Este vibratia minimizarii. Emani o vibratie deloc atractiva pentru el.

Am primit o intrebare de la o cititoare aflata in capcana minimizarii ntr-o relatie, cand barbatul este pus pe primul loc. Iata raspunsul meu la ce este de facut intr-o astfel de situatie pentru a avea o relatie in care sa te simti implinita:

Daca esti intr-o relatie in care tu esti cea care alearga dupa el, si ai obosit sa lupti sa faci sa functioneze relatia voastra, sau tu esti cea mereu care initiaza si ofera, atunci programul meu Reconnect Love te poate ajuta.

Vei invata cum sa iti cresti stima de sine, cum sa iti accesezi puterea si energia feminina, atat de atractiva pentru un barbat. Vei invata un nou mod de a fi, cum sa relationezi cu un barbat astfel incat sa creezi conexiune, atractie pentru a avea o relatie implinita in care sa te simti dorita, iubita si in siguranta.

Click Aici pentru detalii.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro