AtractieAdevarul cand atractia poate fi periculoasa ! * Andrada Dan

09/06/2018by Andrada

Cand te ghidezi in dragoste dupa atractia pe care o simti fata de un barbat inseamna ca te bazezi pe 0 substanta in dragoste si creezi o fantezie.

“Dar am avut asa o chimie”

Ti s-a intamplat vreodata sa ii spui asa unei prietene dupa ce ai intalnit un barbat cu care ai facut click din primele momente ca apoi sa dispara? Ai gasit un barbat alaturi de care ai simtit o atractie irezistibila, care ti-a placut foarte mult, cu care ai simtit conexiune, ti-ai facut sperante,  ca apoi brusc sa dispara sau  sa apara/ dispara, una calda una rece, lasandu-te confuza nestiind ce mai urmeaza sau ce ai facut gresit de s-a schimbat asa?

Daca te regasesti in aceasta situatie, atunci contorul tau chimic relational este posibil sa fie dereglat, sa faci chimie cu durerea.

Iluzia Chimiei

Vizioneaza in videoclipul de mai jos explicatiile despre atractie si cum se formeaza atractia adevarata si angajamentul pentru o relatie sanatoasa care sa te implineasca:

Nu lasa ca datorita contorului tau chimic relational sa accepti mai putina dragoste decat meriti. Pentru a invata cum se construieste chimia cu adevarat si cum sa ai o relație împlinita alături de un barbat bun, Cursul meu intensiv de consiliere Relatii – Find Love te poate ajuta.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro