Sfaturi RelatiiUn barbat ar trebui sa contribuie sa devii mai mult – nu mai putin ! * Andrada Dan

07/06/2018by Andrada

Problema:

Am primit o intrebare de la o cititoare referitor la compromisul de a ramane intr-o relatie care nu te implineste datorita fricii de singuratate.

Cand o femeie alege sa fie cu un barbat,  important este sa o faca functie de rolul pe care el il are in viata sa. Si anume sa il aleaga daca el ii imbogateste viata. Cum stii daca un barbat iti imbogateste viata ?

Vizioneaza in video-ul de mai jos criteriul numarul 1 pentru o femeie cand alege un barbat pentru a avea o relatie in care sa se simta implinita :

Daca vrei sa inveti mai mult despre relatii, feminitate, cum sa gasesti si sa alegi un barbat bun in energie masculina, alaturi de care sa ai o relatie care sa iti imbogateasca viata, atunci programul de relatii Find Love este locul ideal unde poti incepe.

Vei invata cum arata un barbat bun in energie masculina, capabil de o relatie. Vei descoperi cum sa gasesti si sa atragi un barbat bun, alaturi de care sa ai o relatie implinita. Pentru detalii despre toate temele acestui program si aspecte organizatorice click Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro